merak ettim araştırdım. aralık ayının başında çiçek açıyormuş. ocak gibi de meyve veriyor. avustralyanın kuzey doğusunda bulunan yağmurluk ormanda yetişiyor. adı "blushwood" belirli bir bölgede yetiştiğin ötürü küresel alanda ünlü değil. hem de avusturalya yılanlarıyla örümcekleriyle meşhur. o ormana girmek bile büyük bir tehlike olabilir. hakkında az bilgi var satışı da bir sitede öz olarak yapılıyor.
görüldüğü gibi alıç çok bilinirken diğeri az biliyon bilgi de az.
izlediğim bir kaç videoya da baktımda avustralyada biri bahçesinde yetiştirmiş. demek ki yetiştirilebiliyor. facebooktan avusturalyada ki kişilerle itibara geçebilirsin.
verdiğim alibaba sitesindeki satıcı güvenilire benziyor. merkezi çin. ancak yurtdışı gönderimi var mı varsa en az kaç kilo bilmiyorum. bir de muhtemelen alıç mevyesi ile aynı tada sahiptirler.
eğer yine de dalından yemek istersen avustralya uçak biletleri 3bin tl.
@SRL4141 iyi günler benim abim çok rahatsız aynı şekildé bu meyveyi çok aradık ama bulamadık sizin bu mesajını gördüm başkası için demişsiniz ama bana çok acil lazım eğer elinizde hala varsa ben ne kadar ücreti varsa karşılarım numaram 05323970515
Pınar ilaç olduğu doğrudur daha çok bitkisel mesaj attım bende elimde iki kutu var annem için getirirdim kullanmak nasip olmadı eyer halen lazım ise görüşelim ulaştırayim
Senin icin ufak bir arastirma yaptim. Bu meyvenin ismi "Blushwood Berry" yani Türkçesi "Alıç". Türkiyede yetişiyor sarı ve kırmızı renkte. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki inceleyebilirsin.
En İyi Cevaplar