Yaz sıcaklığını hissettirdikçe tatil planları tam gaz devam ediyor. Geçen sene bu dönemde Batı Avustralya'daydım. Perth-Canberra-Sydney-Melbourne turu yaptım. İnsan oradaki yaşam standartlarını görünce hayıflanmıyor değil. Bazen ben mi abartıyorum diye düşünmüyor değilim o nedenle sormak istiyorum Aranızda daha önce Avustralya'ya giden var mı? Varsa izlenimlerini almak isterim.
Ne alaka ki Türküye yeşillik her yer doğal ortam kendi Ülkemiz daha güzelken gidip başka Ülkeleri ziyaret etmeniz bana saçma geliyor Bir de genelde Avrupa Ülkelerin çoğu Hep binalarla dolu
Gitmedim ama gitmeden de artık birçok yeri görebiliyoruz internet ortamında Gitmeme gerek yok Televizyonlarda vb. yerlerden nasıl bir yer olduğunu görüyorum
Alakası yok ve televizyon izlemem zaten ama Yotube den de bir çok şey araştırıyorum Ve internet Aleminden kokayca Ülkeleri gözlemliyebiliyorum Ben gelip de Avusturya insanları kötü şu bu diye yorumluyamam Değil mi çünkü onlarla bir sohbetleşmişliğim olmadı konuşmadım Ama gördüğüm birşey hakkında yorum yapabilirim
Dostum Qatar airways in şu an %50 kampanyası var. Uçak biletlerini uyguna alabilirsin. Avustralya bir kıta olduğu için eyaletler arası seyahat de uçakla yapmak durumundasın. Otel konaklama yeme içme Türkiye gelir seviyesine göre pahallı.15 günlük avustralya tatili için cebinde 10.000 aud cash olmalı
peki daha kısıtlı yapsak, örneğin sadece bir iki şehir.. bir hafta gibi...5000 aud yeter mi sence? birde konaklama yi ucuza getirmek için bedd and breakfast tarzı yerler var mi
5000 aud bir haftalık tatil için yeter. Ama bir hafta çok kısa. Zaten uçakla 30 saate yakınsürüyor. Jetlag oluyorsun. Kendine geldiğin an dönüyor olacaksın 😊Konaklama için couchsurfing i kullanabilirsin. Çok hesaplı olur ama konfor beklentin olmasın. Dünyanın dört bir yanından gelen sırt çantalı gezginler bu uygulamayı kullanır
En İyi Cevaplar