Kanada'da yaşayan ya da kanada hakkında bilgisi olan var mı? Orada yaşamayı düşünüyorum da bilgi sahibi olan ya da bizzat yaşayan? Not: lütfen şu sapıklarda artık mesaj göndermesin yeterrr
Senenin 11 ayı kapalı havaya sahip, buz gibi memleket. İnsanın gôtü donar, refah seviyesine sokayım, sürekli hava kasvetiyle moralim bozuk olacaksa, istemeyiz öyle toprakları..
Mimarlık okumak için düşünüyorum da Toronto olabilir... Hem üniversitesi okuyup hemde çalışabilecegim bı şehir hangisi olabilir sence Toronto, montreal
Bak harbiden uyar biraz köhne bir ülke ve insanlardır ama sağlam toplum yapısı vardır öyle devlet kafasına göre millete karışamıyo zam Mam vergilerde azdır yanlız İtalya Türkiye'den 10 kat fakirdir bakma Avrupa Birliği ve dünyadaki markaları ayakta tutuyor itslyayı
Öğrenci olarak gidim dersen uymaz diploması beşpara etmez italyan okulların haberin olsun mesleğin varsa belki iyi yaşarsın oda iyi bir firmada çalışırsan
İtalya'da mimarlık İngiltere'de kaparlar seni Londra'nın mimarlık çözümlerini hep İtalyanlar ele almıştır İtalya'da mimarlık firmasındada iş bulursan veya mimarlıkta ilgili yaşarsın Avrupa'da mimarlıkta İtalyanlar aranılan markadır tüm avrupada
Kanada da ekonomi okursan İngiltere ve Amerika'da kaparlar başka hiç bir işe yaramaz Kanada diploması çok karışık bir ülke yarısı İngilizlerin yarısı alman ve Fransız hani orada çay içtim vergisinin yarısı kanadanın yarısı İngiltere kraliçe indir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir ara ben de araştırdım, en doğru bilgiyi orada yaşayan bazi kişiler youtube da yayınlıyor. Güzel videolar var fikir veren.
Baksana sevdim seni 100 kere rozeti ne işe yarıyo
Birilerinin görüşlerini 100 kez beğenirsen bunu veriyor da, profilde rozet görünüyor, bir başka işe yaramıyor.
Senenin 11 ayı kapalı havaya sahip, buz gibi memleket.
İnsanın gôtü donar, refah seviyesine sokayım, sürekli hava kasvetiyle moralim bozuk olacaksa, istemeyiz öyle toprakları..
ABD dibinde Meksika dibinde evde durma sende çık gez illa sıcak havada mı gezilecek yane çık gez soğuk iyidir esmerleştirmez
Dibinde mi? Hadi abede neyse de, Meksika nasıl dibinde lan
Oda ABD'nin dibinde lann
Neyi merak ediyorsun hangi şehrini merak ediyorsun okul iş ya da ing. kursuylamı gideceksin ya da Express Entry yoluylamı gideceksin gönder gelsin..
Benim sorum çok dm gelsene
Mimarlık okumak için düşünüyorum da
Toronto olabilir... Hem üniversitesi okuyup hemde çalışabilecegim bı şehir hangisi olabilir sence Toronto, montreal
Kanadayi geçtim şu an bulgaristan bile turkiyeden daha cazip
Hiçbir ülke Türkiye gibi muhteşem olamaz ama benim bazı özel sebeblerim var ondan
Muhteşemlikten bahsetmiyorum yaşanılmaz oldu artık
Evet haklısın
Evet 38 milyon yaşayan var hemde
Burdakiler için sormuştum ama neyse thanku
Latife yaptım zaten rica ederm
bende oraya gitmek istiyorum
Garip gelicek ama gidersen beni de evlatlık al smskkskdkdjd 😭 @skandall_benn ya başka bişey neyse işte sjdmdnnd
İngiltere uyarmı
Güncelleme
Vergi kölesi olursun Avrupa'da öyle başka ülke seç
Sence hangisine gideyim
İtalya olur mu?
Bak harbiden uyar biraz köhne bir ülke ve insanlardır ama sağlam toplum yapısı vardır öyle devlet kafasına göre millete karışamıyo zam Mam vergilerde azdır yanlız İtalya Türkiye'den 10 kat fakirdir bakma Avrupa Birliği ve dünyadaki markaları ayakta tutuyor itslyayı
Hmm
Öğrenci olarak gidim dersen uymaz diploması beşpara etmez italyan okulların haberin olsun mesleğin varsa belki iyi yaşarsın oda iyi bir firmada çalışırsan
Üniversite okumak için sordum zaten mimarlık
Mimarlık uyar kaçırma
İtalya'da mimarlık İngiltere'de kaparlar seni Londra'nın mimarlık çözümlerini hep İtalyanlar ele almıştır İtalya'da mimarlık firmasındada iş bulursan veya mimarlıkta ilgili yaşarsın Avrupa'da mimarlıkta İtalyanlar aranılan markadır tüm avrupada
Yani şu an kanada da mı yoksa İtalya da mı okuyayım?
İtalya mimarlık banko
Kanada da ekonomi okursan İngiltere ve Amerika'da kaparlar başka hiç bir işe yaramaz Kanada diploması çok karışık bir ülke yarısı İngilizlerin yarısı alman ve Fransız hani orada çay içtim vergisinin yarısı kanadanın yarısı İngiltere kraliçe indir
Offf offf kararsızlık ne kötü şey
Valla hanım efendi İtalya mimarlık kaçırmayın derim hiç düşünmeyin bile