Babam çocuk gibi bununla ne yapacağız (uzun soru) ?

babam 55 yasında hareketleri 15 yasında cocuk gibi
Babam ailesinde hep ezilmis herkes babamı kullanmıs
insan icine cıkmaz insanlardan korkar, dugune gidince bizle oturmaz, nerde neler konusacagını bilmez sacma sapan konusur kendini bizi rezil eder, sürekli küfür eder, birine borc versin parasını geri isteyemez korkar, herkese kendisi icin iyi desinler diye iyi davranır karsılıgını alamaz kimse babamı umursamaz, anneme bana kötü davranır küfür eder ama herkese iyi davranır
annemin yasli akrabasını hastanede ameliyat ettirdi akrabamız 15 gün bizde kaldı annem akrabamızla hep ilgilendi, akrabamız anneme kötü davrandı kötü seyler soyledi hemde kandil gününde annemi aglattı. cunkü akrabamız olan kadın annemi sevmiyor teyzemleri seviyor. Annem babama bunları anlattıgında babam akramız olan kadına bisey demedi, baska bir baba olsa akrabamız olan kadını evden atardı cünkü hayırlı damat desinler diye babam sesini cıkarmadı
babamın daha bir sürü yaptıgı mallıklar var hep annem çekiyor onun mallıklarını, annem bıktı maddi manevi zarar
Babam herkese melek olurken bize seytan oluyor hep bana orsp derken baskasının kızına bise diyemiyor, hep abisinin etkisinde amcam ne derse kölesi gibi her dedigini yapıyor
Ben hastanınca beni hastaneye goturmuyor
Babamla ne yapıcaz?
Babam çocuk gibi bununla ne yapacağız (uzun soru) ?