Yillarca ardımızdan hep yalan dumen annem köle gibi dört döndü önünde şeyi altından muamelesi yaptı çocukları için katlandı. Is sahibi oldum insanlarin pis nefsi gözü bize felah vermedi. Herkes eve 2 maas görüyor saniyordu oysa ev babası gibi eve ben bakıyorum 10 yıldır. Bakmasam kardeşlerimi mağdur ediyor dayanamıyorum. Enson geçen yıl annemi aldattı eve bir ekmek almayan adam olmayan parasını suriyeliler gitmiş yedirmiş bende anneme boşanacaksın yoksa evden giderim dedim boşandı. Ele gune karşı ece arada geliyor birsürü kiziz evde. Tamam arada gelsin çocuklarla yalandan ilgileniyomus gibi yapıyor ama evi panayıra çeviriyor pis biri napıcaz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eve gelip olay yapıp mı gidiyor hanımefendi.
Heryeri pis birakiyor
pis bırakamayacağı, kullandığı şeylerin olmayacağı bir düzen yapsanız.
Ev zaten 2 odalı nereye ne düzen yapayım kaşık kadar eve
düzenden kastım kalkıp bir şey kurmanız etmeniz değil, kullandığı şeyleri yok edin, aradığını bulamasın ve gelmek istemesin onu demek istedim, eğer olabiliyorsa.
Ya ona hava hoş bekar toy oğlan gibi aradığını bulamazsa yenisini alıp geliyor kendine gelince paraya acımıyor
ha o evde yaşamıyor sanıyordum normalde. yani bilmiyorum ki nasıl engelleyebilirsiniz bu şekilde, taşınma durumu falan mı olur bi kopuş gerekiyor sanırsam size.
Got kadar bir tarlası var birde emekli maaşı ama yıllardır biz onun maaşından Hayir görmedik. Annemi tehdit ediyor evlenirim diye. Annemde okadar kahrını çektik 30 yıl sefasını başkaları sürecek maaşını elalem yiyecek diyor haklı olarak 2 arada drede kalıyorum
yani bu tür durumlarda çekilen çileye değer mi elde edilecek diye bir düşünmek lazım sanırsam hanımefendi. yani ortada tabiri caizse, sizin tarifinizle çekilen bi azap var onu mu dindirmek lazım bi şekilde yoksa maddi tarafta bi şey kayıp olmasın diye böyle acı çekmek günlük gündelik haftalık devamlı sıkıntılı süreç mi görmek diye tercih yapmak gerekebilir.
Annem diyorki evib babası değilsin hepten yükü onun sırtından almak ona mükafat olur. Annem zaten onun her çilesini çekmeye razı ben onu bu evde istemiyorum diye boşadı babamı yoksa onu bile yapmazdı. Klasik evine köle olmuş kadın profili değer gormedikce daha çok bağlanan cinsten annem
işte bu gerçeği de sizin birazcık hatırlatmanız, işlemeniz lazım sanırsam annenize. onun dışında ; ona olacak mükafatı değil, size olacak faydayı düşünerek hareket etmek lazım, eğer ortada idare edilebilir bir durum varsa sizin açınızdan.
Ya öyle bir şey yapsak bayram eder zaten. Adam her türlü kaçmayı fırsat biliyor. Annem yüzünden zaten hep işte bu kadar sikintili bir adamın altina yatip yatıp bir duru çocuk yapmak maharet degil
Ben varken 1 çocukla kendini kurtarabilirdi balık baştan kokuyormuş zaten. Türkiye avrupa gibi değil bir sürü kizin varsa ayrılıp yoluna bakamıyorsun işte. O yüzden asla asla evlenip çocuk modül düşünmüyorum dünyanın en iyi adamını bulsam evlersem bile asla çocuk yapmam
şu an kaç kardeşsiniz, sayıyı oldukça çok gibi anlattınız. yani bayram ederse etsin sonuçta gidecek asıl sizin bayramınız olacak gibi anladım ben. arada kaçan, aslında size zarar verecek noktalar varsa bu durumda, o zaman takdir sizin. yani dediğiniz şey bariz zor kesinlikle doğru ama ortada da bu zarardan kaçabilecek bir fırsat var mı diye sorgulamak gerekebilir gibi geldi.
Sokmayın eve varsa öyle bir şansınız
Ya bana kalsa adını duyasın yokta kendisi gelmeye can atıyor benim küçük kardeş ona düşkün görüşmek istiyor. Birde çevremizdeki insan bozuntuları laf söz etmesin acaba adam nerde demesin diye ses etmiyorum gelmesine
Zaten hep millet konuşmadın diye yaşıyoruz mk onların
Aynen bozuk toplum
Evlenip kurtulacaksın
Ammada bir kurtulus yolu babam gibi biribi daha sarmaya gerek yok basima
Evden kaç o zaman