Ne yaparsan elinle o da gelir seninle diye bir söz var.. Tabi anlayana!!!
Yalaka insanlara bakış açınız nedir?
Ne yaparsan elinle o da gelir seninle diye bir söz var.. Tabi anlayana!!!

Görmeye dahi tahammülüm Yok lakin insanlar öyle bir duruma gelmişler ki yalakalık yapanı yüceltiyorlar. Gerçi ne yaparlarsa yapsınlar benim için hep karekter yoksunu olacaklar bişey yapılacaksa emekle yapılmalı yalakalıkla değil.
Aynen öyle. Yorumun için teşekkürler.
En sevmedigim insan cesidi kusura bakma ama birilerine yalakalik yaparak biryerlere gelenler yavsagin ta kendisidir.
Yorumun için teşekkürler.
rica ederim.
Aynen de öyle çok iyi yapmışsınız benimde işyerindeki tutumum son derece dikkat ederim yalakaligi sevmem riyakar insanlarlada muhatap dahi olmam mesefa iyidir ya gereksiz pişmanlıklar yaşanmaz
En güzelini yapıyorsunuz lakin karşıdakinin düşüncelerini ve arkanızdan neler çevireceğini kestiremiyorsunuz. İki yüzlü (kişilik bozukluğu yaşayan) olunca bazı insanlari anlamak gerçekten zorlaşıyor.
Hislerine güvenen bir insan daha görmek güzel. Lakin bir şansı hak ediyor diyorum çoğu zaman ama yine de yanıldığımı görüyorum o çoğu zamanlarda malesef
Gözler anlatıyor yani 🤔🤔 insan sarrafı olmak gibi bir durum sanırım
Büyük bir yeteneğe ( nimete) sahipsin o zaman :)
Öngörüsü yüksek birisiniz maşallah
Ben teşekkür ederim yorumların için
:))
Onlarında işleri zor ağam, paşam, canım derken içinden canın çıksın derler sen ne yüreklisin can arkadaşım derken hödük inandınmı derler işleri bittimi toz olurlar vs..
Aynen öyle oluyorlar yorumun için teşekkürler.
Cevap
3Cevap
Haklariyla bir yerlere gelmeye calisanlarin önünü kesen yalaklar iste
Teşekkürler yorumun için.
Bugün a kişisine yarın b kişisine yalakalık yaoarak ömür geçireceklerini düşünüyorum
bir bilseler Halbu ki ne kadar omurgasızlaştıklarini.. Yorumun için teşekkürler
muhattabımı keserim, hoşlanmam öyle insanlardan
En iyisi. Yorumun için teşekkürler.
Belâlarını bulsalar da kurtulsak
Tez zamanda inşallah. Yorumun için teşekkürler.
Rica ederiiimmm
Ben onlara insan demiyorum ıyyy
Teşekkür yorumun için.
Eğleniyoruz sayelerinde
Nasıl yani?
Kendilerini yükselteyim derken küçültmek için çaba sarfetmeleri eğlendiriyor diyorum
Ahh anladım şimdi
Sevindim ☺
Yaka insanlar midemi bulandırıyor
Tiksindiriciler. Yorumun için teşekkürler
😊😊 soru ciddi
Acizler.. Hiç sevmem. ..
Teşekkürler yorumun için tontis
😂 rica..
ben de bir yalakayım 😹
Yorum yok.
yalakadır bana yaklasmadan az ötede yaşasın.
Etrafımda onlardan yok
Ne mutlu sana. Yorumun için teşekkürler.
disardan insana benzer, icerden kopege benzer. anlayisi kittir, sizi anlamaz, anlar gibi yapar.
Uzak duruyorum mümkün olduğunca.
En iyisini yapıyorsun. Yorumun için teşekkürler.
hiç svmem one öylee kendini küçük düşürüyon resmen
bana uzak olsunlar knk
Amin. Yorumun için teşekkürler.
yüzüne ay canım teşekkür arkasına ✋
Uzak durmak lazim...
Yalaka is işte ne kadar tavır koysan da yapışıyor insana. Yorumun için teşekkürler..
Nefret ediyorum
Halimden anlayan biri :D ekonometriyi küçümseyen o kadar insan var ki bilincli biri görmek beni sevindirdi @Reck1ess
Hahahaha gercekteeen mii :D :D Halimden en iyi benim durumumda olan biri anladı şaşırmamak gerek @Reck1ess
Gazide degilim :) Evet kesinlikle dunyaya bir daha gelsem yazmazdim bu bölümü :D @Reck1ess
Ah ah sorma :D bir de iibf bölümü kanka ya ne kadar zorlayabilir demiyolar mı çıldırıyorum adeta :D bugun de iyi sitem ettim sayende teşekkür ederim :D @Reck1ess
Yaa aynenn ayneenn :D işte aradığım muhabbet bu arkadaş :D alıştım aslında yavaş yavaş he he diyip geçiyorum artık ama derse girince yine aklıma geliyo iste 😏 @Reck1ess
Çeko muu :D Kalbime inicek vallahi bir gun :D aynenn öyle. Benim de nonparametrik dersim var dram dramm 😏😀 @Reck1ess
Tovbe de tovbe :D ahahah teşekkür ederim canım meslektaşım :D @Reck1ess
Bu cumlene diyecek bir sey bulamadım vizede çözemediğim soruları ruyamda çözüyodum bir ara :D oyle etkiliyo bilinçaltımı. Sana hak veriyorum kendini kahredebilirsin :D @Reck1ess
Amaan napalim başladık bir kere :D seninle karşılaşmama çook sevindiiim :) @Reck1ess
Gençler bir zahmet özelde devam etseniz!!
Sevmem
Bende sevmem hemşo
En nefret ettiğim
Benden uzak olsunlar
Olurlar umarım. Yorumun için teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar