Yalaka insanlara bakış açınız nedir?

Malum günümüzde pek çok farklı türleri olsa da hepsinin gayesi, yerlerini sağlamlaştırmak ve makam mevki yatağa atmak vs vs.. uzar gider. Gözünüze çarpan bu durumlar mutlaka olmuştur. Şahsen ben iş yerinde özellikle biri ile bu konu yüzünden selam alış verişimi bile kestim. Burada da durum farksız değil.. Kim kime dum duma, kimim eli kimin cebinde belli değil. Biri ötekini yalar diğeri bir başkasını... Örnek çok aslında da site kuralları çerçevesinde yazmam daha mantıklı olacak.
Buradan da bir soruda yorumumu kaldıran çok sevgili #Mod a en içten #dileklerimi iletir ve soruma dönerim. Bir kaç karikatür de ekleyeyim de belki görseller dikkat çeker.
Yalaka insanlara bakış açınız nedir?

Yalaka insanlara bakış açınız nedir?

Yalaka insanlara bakış açınız nedir?





Çıkarları uğruna doğrulardan vazgeçip yalakalık yapan insanlara bakış açınız nedir?

Güncellemeler
+1 yıl
Bilseler ki yaptıklarının bir gün yüzlerine fiske gibi vurulacağını, bilseler ki yalakalık yaptıklarının onları kullandıklarını, poh pohlananlar da bir bilseler kendilerinin kullanıldıklarını belki de yanlışlarının farkına varırlar tabi yüzleri var ise.
Ne yaparsan elinle o da gelir seninle diye bir söz var.. Tabi anlayana!!!
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Yalaka insanlara bakış açınız nedir?
Cevapla