Genel tutumun saygı, hoşgörü ve empati üzerine kurulması gerektiğini düşünüyorum 💐 Sizin düşünceleriniz neler? 💖

Genel tutumun saygı, hoşgörü ve empati üzerine kurulması gerektiğini düşünüyorum 💐 Sizin düşünceleriniz neler? 💖
18 yaşında pırıl pırıl masum bir beyin ama insanlara hoşgörü gösterirsen enayi yerine koyarlar, saygı duyarsan korka ya da pasif olarak görürler ve empati kurarsan o yaşadığı durumdan çıkar san ala empati kurmaz benzer durumları yaşarsan sana kızar hatta. İnsanlara karşı tutum genel olarak mesafeli yaklaşım olmalı bu kadar basit.
Genel olarak Saygı, hoşgörü ve empati üzerine kurar ve öyle yaklaşırım ve kurarım ama genelde benim için karşı taraf belirler, nasıl gelirse öyle karşılarım ve öyle devam eder, saygıyla geldiyse saygı gösteririm hoşgörü ile geldiyse hoşgörüyle karşılarım ve bunun üstüne kurarım. Saygısızca geldi ise saygısızca karşılarım, etkiye tepki gibi. Ama bazı insanlar önyargılı saygısız ve empatiden yoksullar maalesef. Bazen ise saygı görmek için saygı göstermek kuralını uyguluyorum.
Merhaba,
Uzak durmak gerektiğini düşünüyorum, saygı hoşgörü karakterimdendir ancak insanlara ihtiyacım yok. Çok şükür elim ayağım tutuyor. Bir şey olursa elimden geleni yapar ve dua ederim...
İnsana zarar insandan gelir!
Sigara sağlığa zarar ama insanlar kadar değil!
Maalesef öyle 😅 bir tek hayat arkadaş önemli 🌹
Geri kalan önemsiz elalem ne der diye düşünmeyelim Rabbim ne der diye düşünmeli
EyvAllah, amin inşaAllah tüm iyilere olsun 😅 kötüler kahrolsun yok olsun Lanet olası pislikler 😅
Karşımdakinin davranışlarına bağlı kuzum iyiyse melek gibiyim saygı sevgi her türlü gösteririm ama kötü yaklaşırsa hiç bişeye dikkat etmem
Cevap
15Cevap
ban akim nasıl davranırsa öyle ayna gibiyim. ama karakterime yakışmayacak bir şeyi de yapmam.
Güzel güzel
bana kim nasıl davranırsa* yanlış yazılmış
Saygı, hoşgörü göstermesini bilirim.
Karşımdakinide kendimi yerine koyarak dinlerim.💐
Yine her zamanki gibi çok iyisin 😎
Sağol fındığım sende öyle💐🌸
💕💕
Hoşgörülü yaklaşırım. Bu nedenle kaos tartışma ortamlarını hiç sevmem. Kendi halimde olmama rağmen bazen sataşan oluyor sorularda muhattap olmayıp direkt moderasyona bildiriyorum.
Vallahi yönetime dedim cahil insan sevmem diye artık ne olursa ekibe bildiriyorum Kllşşş
Evet I don't muhattap 🥳
İnsanlarla pek anlaşamam. Her geçen gün onlardan biraz daha iğreniyorum, özellikle narsistlerden nefret ediyorum. Bence yaşamı hak etmiyorlar ama domuz gibiler; yaşama tutunmayı iyi biliyorlar.
Mesafemi her daim korurum, fazla yaklaşana müsamaha gösteremem.
Genelde her konuda saygı çerçevesinde davranıyorum
Ben de oyle düşünüyorum ama çoğu insan ne empati anliyor, ne saygı sevgi. Oylelerine de anladığı dilden konuşuyorum.
Her zaman saygılı ve kibar davranırım, sevmediğim insanlara bile saygılı davranırım (tabii onlarda saygılıysa). İçim dışım aynıdır, çabuk soğurum, kafamda bitirdiğim zaman neden diye sormam, önemsemem pek, üzerinde durmam
Tanımadığım fazla samimi olmadığım biri ise soğuk olurum
Bana iyi davranini severim kötü davranini da döverim 😅👻 Şaka şaka dövmem
Hiç bir tutumum yok. Normal ben olarak davranıyorum. Özellikle kendimi odakladığım bir konu yok. Böyle haller insanı kasmaya yol açabilir. Karşıma çıkanlara yaranacak değilim. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Siz siz olun yeterli.
Sevdiklerime karşı olabildiğince anlayışlıyım. Diğer insanlara selam bile veresim gelmiyor.
her insana esit saygili davraniyorum. cezasini agir oduyorum tabi
Mesafeli ve genel olarak saygılı olmaya çalışıyorum da hak eden pek olmuyor
Pek tutumlu olmam ama kötüyü de yanıma yaklaştırmam

şöyle
Saygılı ve mesafeli olurum genelde.
Saygı önemli kardeşşş
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın
Lanet olsun içimde ki insan sevgisine
Değişiyor kardeş
Soft pardon Yumuşak, nazik 🤠
Ben önyargılı bir insanım
İnsanına göre değişir