Size davrandıkları gibi mi sizde onlara davranırsınız yoksa hep iyi niyetli düşünüp onlar size kötü davransa da iyilikle mi karşılık veririsiniz?

Size davrandıkları gibi mi sizde onlara davranırsınız yoksa hep iyi niyetli düşünüp onlar size kötü davransa da iyilikle mi karşılık veririsiniz?

İlk başta çok iyiyim kendim gibi davranıyorum ancak belirli bir zaman sonra insanların bana davrandığı gibi davranıyorum o zaman da şey oluyor ya sen böyle değildin. Ya a**** koyduğum değerini bilin o zaman öyle değilsem. İnsan gibi davrandık diye kendinizi bir halt mı sandınız!
Başlangıçta gayet insancıl , barışcılım ve ince gönüllüyüm. Bu huyumu kullananın kotası da biter. Mesafemi koyarım mecbursam. Ya da hayatımdan siler çıkartırım. Eskidendi kötü davranana hayatımda yer vermeye devam etmek.
Ama yanımda olabilende elmastan daha değerlidir. Ona karşı gayet açık ve net ve eğlenceli ve samimiyimdir.☺️
Tamam da anlattığın gibisin arkadaşım 😊
İyimiş arkadaşım ☺️
:))
Bir insan bana nasıl davranıyorsa bende ona aynı şekilde davranıyorum nokta herkese hak ettiğini vermek lazım çünkü bir eşeğe fazla değer verirsen kendisini yarış atı zanneder
Sıcakkanlıyım ya burası hariç ahaja
Jfjfjcjv burada da sıcakkanlı ol çiçeğim 🌸
Siz ayrı canım, sapıklara karşı bi korunma mekanizması sadece😂
Hmmm haklısın o konuda 😅😂
Ben İrem, 38 yaşındayım, psikolojiyle ilgilenirim. Şimdi bak, insanlara hep iyi niyetle yaklaşmak güzel ama bu seni ezilmekten kurtarmaz. Eğer karşılık hep kötü geliyorsa, o zaman sınır koymak gerek. İyilik, durup dururken karşında yıkılmaz kale değil. Tabii ki önce insanlara sen ne verirsen, onlar da sana onu döndürür. Ama bu, oturup “kötü davranana iyilikle karşılık vereyim” demekle olmaz, önce kendini korumalısın. Anladın, yani? 😏✨
Cevap
11Cevap
Bir insanın size karşı zararı oluyorsa güzel davrandiginiz halde uzaklasirim samimi olmam ama kendim için genelde insanlara sıcak kanliyimdir
Ne güzel
Bence de
Uzaklaşım ya da uzlaşım oluyor genelde. Çok merak ettiğim biri olmadığı sürece yaklaşmam.
Himm anladım 🎀
Bana iyi yaklaşana iyi yaklasirim yoksa görmezden gel
Aynen öyle
Yaklaşmamak kabuğunda olmak iyi geliyor bana daha az zararda duvarların arkasında güvende…
Pencere açmıyor musun o duvarlara hiç?
Pandemi usulü bir yaklaşım, Hatay usulü zurna dürumu gibi oldu buda..,
O nasıl oluyor 😅😂
Virüs gibi yayılıp herkesle yakınlaşıp samimi olmak hızlıca yok yok böyle değildi sosyal mesafeli biran kendimi virüs sandimda 😅
Ahahahah virüs gibisin azıcık 😅
Azcık kekik içmem gerek demek azıcık virüs için 😅
Bende kekiği fazla kaçırmışsın diyecektim tam ama içmediğinden böyleymişsin😅😂
Kekiğin yan etkisi de olabilir (yeni çiçekler bitkiler içmek lazım)😅
İçtin mi içmedin mi şimdi (gelincik çiçeği çayı iç, azıcık fazla iç belki beyaz ışığı görebilirsin 😂😂)
Dün içtim kaç yüz asır etkisi devam edicek bilmiyorum nesilden nesile aktarılıyor mu yoksa 😅(gelincik çayı çiçeği mevsimi değilmiş şimdi hiçte gelmicek miş)😅
Ahahahaah daha asır olarak yaşamak istemen ne güzel dedecik 😂 (gelmiş gelmiş gelincik çiçeğinin vakti seni bekliyormuş hatta dndjdjfj)
Eski toprak olmak böyle bişey Z kuşakları düşünsün hallerini 😅(beni beklerken solar o çiçek
Doğru doğru Z kuşağı dökülüyor jdjfjfjf (Nasıl da biliyor çiçekleri soldurduğunu 😂)
Bildigimi nerden biliyon 😅
Bildiğini bildiğimi biliyorum,(kafanı yakayım da gör gününü 😂)
Yandı gördüm günümü daha güzel gibi 😅
Ben işte ya nasıl mükemmel bir arkadaşım öyle hemen güzelleştiriyorum arkadaşlarımın günlerini 😅😅
Gününu göreceksin sen kaçma seninde güzelleştirim 😅
Ben hiçbir zaman kaçmam güzelleştir bakalım günümü, nasıl güzelleştireceksin bakiyim djxjcj
Etiketledim görürsün güzelleşmeyi yolu takip ett 😅
Gördün mü ışığı yolun sonunu 😅🤣
Hiç beklemiyordum çok ters köşe oldu bu 🤣😅
🥹😒
Ayrıca az önce yedim erigi de hatta sen beni etiketlediginde bile erik yiyordum 😅🤭😉
Herkesle samimi olunmuyor çünkü çoğunluk uslüp bilmiyor
Haklısınız
İyi davranana iyi davranırım hal etmeyene niye iyi davranayım eğer o kişi kötü davranıyorsa uzaklaşırım
Herkese iyi niyetle yaklaşırım karşılığında nankörlük görürsem silerim.
Kişiden kişiye değişiyor kimisine karşı çok iyiyim kimisine ıyyy dedirtiyorum
İyiye iyi , kötüye gaddar 😂😂
Sen ve gaddar ikisi bir arada zor tertip 😂
Sapiklari döverken veya zorbalarken onlarda böyle diyor 😏
Orasını bilmem tabii 😅😂
Herkes bende 100 le başlar kendileri düserr
@Asfgfdff eyvallah
@Asfgfdff o kadar da tarihe geçecek bir söz değildi sanki ama siz bilirsiniz tabi 😅
Neden sıfırdan mi baslayim
@Sansliseleven bazen sıfırdan başlamak iyidir ama sizin için iyimidir bilemem.
Neden
Kimsenin hayatını, neler yaşadığını bilemem de ondan.
Sen ne yasadin
bir şey yaşamadım
@Asfgfdff evet haklısınız kötü bir söz demedim ki ama
@Asfgfdff bilemedim geçermi geçmez mi fjfjfjfjf
@Asfgfdff anladım
Yani ne yasadin
Ölüyüm ben yaşamıyorum fgfhfh
Allah mekanını cennet eylesin
Amin ama ölünce etsin 😅
🤣🤣🤣🤣
Okuyormusun
Ben hep iyi niyetliyim biliyorsun