Toplasan 7-8 aydır tanıdığın bir üye ve öyle övgü dolu ve öyle mübalağa yapılarak el üstünde tutulan üyeler var ki, cidden komik geliyor bana durum. Sırf güzel olduğu için dibinden ayrılmayanı mı ararsın, sırf fenomen/mod olduğu için yalakalık yapanı mı ararsın her türden insan mevcut bu sitede gördüğüm kadarı ile. Bir zamanlar sevdiğim bir üye vardı (her ne kadar muhabbetimiz olmamasına rağmen) şimdi ise engel listemde yer alabilecek bir üye konumunda... #BirTutamAşkk #Yalakainsanlar
Yalakalıkta en kötü yanı; birinin özelliğini överek o özelliği hiçe saymak... Bunu yapan insanlar istediklerini sen merhametli akıllı insansın deyip aslı demek istedikleri "Sen aptalın tekisin safsın merhametini kullanmak istiyorum" dışında bir şey değildir.
O tongaya düşünen çok insan var. Genelde tongaya düşün insanlar kendilerindeki zayıflığın verdiği hissi atmak için kötüleme protokolü düzenler. Hissini kabullenen genelde gider o kişiye söyle neden yalakalık yapıyorsun diye.
Beğendiğim insanlar oldu hayatımda ve kıskançlığımı yendiğim de kötülemeden açıkça söylemeye çalıştım. Her insan biraz kıskanır biraz ön yargısı olur biraz sinirli olur. Her şeyden biraz vardır insanda... Önemli olan o biraz olan duyguların zaafların zayıflığın salgıladığı duygu nedir ve ne kadar kontrol edilebilir.
Yalakalığa kanan insanlara sormak lazım; gerçekten o yalaklığa ihtiyaçları var mıydı?
Fazla kafayı takma böyle şeyleri. Ben bu sitede 30 tane üyeyi etiketleyip hepsine övgüler yağdırıp sonra o etiketledikleri üyelerin kendi üyelikleri olduğunu öğrendim :). Ben bu sitede neler gördüm. Onun için hiç kimseyle arkadaş olmaya karşıyım. Zamanında bana küfür yağdıran, ezen insanlar, kaşarları öven ballayan adamlar şimdi kapımda benimle arkadaş olmak isteyince bir yerimle onlara gülümsüyorum :)
Site üzerinde yaşadıklarım ve şahit olduklarıma dair kitap yazmalıyım :)... Ks serüvenlerim diye.. o zaman anlardin buradaki olan bitenleri sallamayı öğrenmelisin. Salla gitsin. Kafaya tokadan başka bir şey takma ve benim hayat felsefeme katil.. hakuna matata.. hayırlısı :).
Yalaka insandan nefret ederim , ailemden olması bile değişmez , silerim ki sildim zaten kaç kişiyi sırf yalaka diye. en güzeli uzak durmak. yalaka insan nefret duygusunu bile haketmiyor kuzu
Belli bir yere kadar göz yumulabiliyor. Ya da kendi adıma konuşacak olursam ben görmezden gelebiliyorum ancak bir yerden sonra tahammül sınırlarını zorluyorlar insanın. Nefret duygusu nedir bilmezdim birkaç öncesine kadar. Ancak şu son zamanlarda nefret ettiğim insanlar sayısı git gide artıyor bu tür insanlar yüzünden.
bilemiyoruz yani... neden öyle oluyor bu durumlar oysa onlar yolcu ben kendi adıma hancıyım ne popüler insanlar gördüm gidiyorlar ama sıradanlık iyidir:)
Ciddi anlamda nefret ediyorum Var bir kaç kişi dediğin gibi, Allahım bu kadar yalakalık olamaz kafayı yiyorum ahakdndşsşc 2-3 kişi fazla tanısın öne çıkabilsinler diye yapmadıkları söylemedikleri şey kalmadı ve bu gerçekten mide bulandırıcı..
Guru olduğum için yanımda olan varsa çıksın söylesin adam gibi la 😡😂😂😂 Şaka yalakları sevmem Sitede kankalarım var ama benziyoz hepsi çılgın ondan seviyorum 😍
karaktersizlerrrr... bizim iş yerinde cok var malesef
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Genelde bu tip insanlarda gereksiz samimiyet gereksiz özgüven vardır ortam da 10 kişi var diyelim yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorlar başlıyolar yalamaya
En İyi Cevaplar