İşin kötü tarafı k, mse kendisinin geveze olduğunu bilmez. Bilse yapmaz zaten. Bi' sus lan bi' sus :D (Maçı beraber izlediğim, arkadaşımın arkadaşına diyorum)

Trabzona yenildik diye bir sürü arkadaşım aradı noldu lan sesin çıkmıyo diye haklısınız büyüksünüz dedim kapattım boş insanlarla fazla muhattap olmam :D
İşte bu yüzden insanlardan uzağım asdfs
Çok kastı ise bir sus ya diyorum direkt. :) Ne düşüneyim; bu da böyle bir tür işte diye düşünüyorum.
:) yok ya, her insan farklı bir renk sonuçta, onları da öyle kabul etmek lazım.
Gevezelik yapana söyleyin, ben direkt diyorum; "oy şiştim ya bir sus artık" diye :)
:) iyi yaparsınız.
En sevdiğim insanlar bence çok eglenceliler 😄😄😄
Cevap
4Cevap
ya bende gevezeyım aslında :/ samımı arkadaslarımı guldurmeye calısırım konusurum sebeklık yaparım kotumu yanı
Bazen de çok kurtarıcı oluyorlar. Ben aşırı sessizim geveze olanlar ortamı kurtarıyor.
Ama yine de hoşlanmam:D
Soruyuda okut bari de amacına ulaş başkası sormuş dersin 😂😂
Bir şey düsünmüyorum aslında uzaklaşmak lazım sessizce kafanı şişiriyorsa
Ben de sinirlenince ve aşırı mutlu olduğumda çok geveze oluyorum :D karşımdakinin yerinde olsam ağzıma çarparım Allahtan arkadaşlarım sabırlı sakinler :D
Dinlemedigimi belli edince hevesi kaçıyor, telefonla birilerine sarıyor. Ayıp biliyorum ama sus diyemedigim için dinlemiyorum artık.
Aslına konuşmayı severim ama genelde ketum derler benim için ☺️
Sadece herşeyi konuşmayı sevmeyenlerdenim 😉
evlerden ırak bir de patavatsız olur bu kişiler nerde ne söylenir bilmezler.. aman aman elim ayağım titredi
Bende az konuşuyorum. Bu da iyş değil insanlar neden konuşmuyosun diyo bazen konuşmak için çabalıyoruz bizde :)
Uzak durmayı tercih ediyorum zira ceneleri susmamaya programlı.
Sürekli yiyecek birşey vereceksin öylelerine abi agzı boş durmasın ki konuşmasın 😂😂😂
Duruma bağlı bazen öyle insanlar lazım yoksa çok sessiz oluyor onlar iyi kaynata biliyor bir ortamı:)
Ben mesala konuşmayı seven biriyim mutluysam konuşurum susmam mutsuzsam süt dökmüş kedi gibi olurum beni gerçekten tanıyanlar bunu anlar😌
Ortam kalabalık olursa tabii arkadaşlarım olursa hiç susmam ajdjf
Konuşkan insan severim ancak geveze olanı değil insanı bıktırıyorlar
Herkesin bir huyu var işte 😄
Çok konuşanın hayasıda çok olur
Çok konuşan boş konuşan
Yersizce gevezelik yapanları vurasım geliyor😶🔫
sinir oluyorum fazla durmam yanlarında
Cok konusan insanlara tahammulum yok benim. s
Çok konuşan boş konuşur diye boşuna demiyorlar.
Yo ben biliyom öyle olduğumu 😂
Gereksiz insan topluluğu
Azına azına çarpıcan.
Biraz boş konuşuyorlar 😕
Yurttaki kızların agzını bantlayasım geliyo bazen.
Severim iyidirler
Çok samimiler
Mümkünse uzak dursun
Çok konuştuğunu
Hiç sevmem 🙃
nefret ederim
bendeniz böyleyim
Nefret ederim
pek sevmem
gereksizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar