15 Ay çok zengin bir ailenin şöförü olarak çalıştım, mutluluğu parada arayanlara sadece bir kaç cümlem var... Para mı mutlulukmu?

Alelade zenginlerden bahsetmiyorum. Türkiye'nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu listesinde olan dev bir servete sahip bir aileden bahsediyorum. 15 Ay çalıştım ciddi bir referansla ve sürüş sertifikalarıyla alındım işe. Toplam 3 şöförü vardı ailenin. İlk başta acil durumlarda ya da diğerleri izinde olduğunda bizzat beyefendinin şöförlüğünü yaptım kalan zamanlar ailenin genel işlerini yapıyordum. Aileyide iyi tanıdım yanı. Zamanla banada güvendiler. Beyefendi zaten şöförsüz dışarı asla çıkmaz, hanımefendi sadece bir programa davete, resmi bir yere katılacaksa şöför kullanırdı. Onun dışında kendisi kullanırdı arabasını. 3 şöför aramızda tatil günlerini izin durumlarını anlaşırdık. 24 saat hazır olacaksınız tabi. Mesai diye bişey yok. Ama bana 3.500 küsür lira para ödüyorlardı buda bir şöför için çok iyi bir ücret. Gittikleri yemek davetlerinde kokteyllerde yediğimi saymıyorum bile onlar benim maaşımı katlar. Biz şöförler içinde her davette bir yemek masası falan ayarlanır. Herneyse gelelim mevzuya; onlarla çok fazla birlikte olduğumuz için ev çalışanlarınada bizede kesin olarak burda olan burda kalır dendi öyle öğretildi onun için çok bişey anlatamıycam ama şunu söyliyeyim inanın beklediğiniz kadar mutlu değiller huzurlu değiller kendilerine ait zamanları bile yok kaldı ki biz 3 şöför zor yetişiyorduk... Sadece bir olay anlatacağım; yılbaşından bir gün önce Londra'ya uçacaklar bizde bahçede onları bekliyoruz havaalanına geçicez. Hanımefendi kamelyada oturuyordu elinde bir fincan kahve benide severdi bende yeni yılını kutlamak istedim. Bahçenin iç kısmına geçtim yaklaşırken hüngür hüngür ağladığını duydum, oda beni gördü hemen geri hızlı hızlı kaçtım tabi... Bu zenginlikle komik değil mi? Daha neler gördüm yaşadım. Ama en anlatılabiliri bu. Parayla saadet olmuyor arkadaşlar çok para boyuna bir yük bunu bilin.. Bende eskiden böyle düşünmezdim ama gerçekten böyle... Para mı mutluluk mu? kısmı soru yapısına uysun diye?
15 Ay çok zengin bir ailenin şöförü olarak çalıştım, mutluluğu parada arayanlara sadece bir kaç cümlem var... Para mı mutlulukmu?