İstediğim motosikleti, istediğim ekipmanı, istediğim tatili, istediğim yemeği, para sayesinde alıyorum.
İstediğim kurslara para sayesinde gidiyorum. Geçen gün hasta oldum, devlet hastanesi yerine özele 700 TL verip hızlıca, beklemeden tedavi oldum. Nasıl? Para sayesinde. Ve hastalığım geçince mutlu oldum.
Geçtiğim köprüye, içtiğim suya, içtiğim suyu boşalttığım tuvalete bile para veriyorum.
Kız arkadaşıma almış olduğum altın kolyeye, beraberinde gelen mutluluğa para ödedim.
Masaja gittim, onun verdiği rahatlamaya, mutluluğa yine para ödedim.
Para benim için mutluluktur. Eskisi gibi taştan çorba yaparım ama yine mutlu olurum gibi bayatlamış tümceler eski Ferdi Tayfur filmlerinde kaldı.
İlişki konusunda erkek olarak karşı tarafın maddi durumu benim için hiç önemli değil. Gerçi aşırı zengin olmasını istemem.
Yalnız genel anlamda sorunun detayı haricinde para mutluluk mu? Kesinlikle evet. Para, maddi güç, ekonomik özgürlük insana dilediği şeyleri yapma olanağı saplıyor. Rahatlık veriyor. Keşke para gibi bir dert, sorun olmasa. Hedeflerim kendi çapımda büyük ama hep daha fazlasını isteyeceğimi de sanmıyorum. Bir yerde maddi açıdan doyum noktasına ulaştığımda iyilik/hayır işlerine, insanlığa yarar sağlayacak girişimlere yönelmek isterim. Ama önceliğim para gibi bir dert olmasın, her hangi bir yerde bu ekonomik zor koşullarda köşe gibi çalışmak istemiyorum. Küçükten büyüğe hedeflerime ulaşayım canım istediği şekileçde zamanımı yaşayım.
Değilse hayat zor, parasız olmak da zor, buna bağlı yaşamak da zor 😏 Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten..
Akıllandım aşkın birgun bittigini kadın tuz dedikce adamin totosunun bız ettigini gördüm aşkın günümüzde erkekler tarafindan cok iyi kullanilip bize karsi kullandiklarini gordum tabiki bunu yapan kadinlarda illaki vardir
Ask insani mutluluktan uçup sonrasında yer yuzune cakilmasidir bugun degilse yarin illaki bitiyor kadın evlendim diyip ozensizlesiyor erkek bu garanti artik diyip baska kadin pesinde koşuyor
Ki sana yemin edebilirim bugun imkan verilsin kadınlara iş ev iste coxugu varsa saatine gore kres veya okul destegi verilse evliliklerin yarısından fazlasi biter diger yarisi da aile baskisindan devam ediyo zaten ya da toplum baskisindan