Maddi durumum çok iyi ama çok mutsuzum gerçek sevgi olmayınca hiçbir şey olmuyor para bile karın doyurmuyor duygusal açlık çok daha zor nasıl geçer bu bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok zengin ol ama sağlığın olmayıp o parayı haracayamadıktan sonra hangi zenginlik mutluluk getirir ki? Her halimize şükür etmek lazım bu yüzden. Yani senin derdinde olmak isteyen milyonlarca sağlığı yerinde olmayan insanlar var. O yüzden her halimize önce şükretmeyi bilmeli sonra neye ihtiyacımız varsa onu Allah'tan nasıl isteyeceğimizi , ne yaparsak bu isteğimiz kabul olur, Rabbim ne yaparsam benden razı olurda benim istediğim şeyi bana verir diye araştırıp öğrenmek lazım. Benim inancım bunu gerektiriyor. Senin veya bir başkasının inancını bilemem
03 Yorumla
Soran+1 yılElimden geldiği kadar deniyor ve yapıyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
Müslümanım diyorsan, mesela 5 vakit namaza başlamayı dene kılmıyorsan eğer, sonra da Teheccüd namazına kalkıp dua etmeyi dene bir de, bazen istesek elimizden gelir ama biz yapmıyoruz sonra da elimden geldiği kadar bahanesine sığınıyoruz maalesef.
Soran+1 yılMüslümanım ama kılmıyorum namaz
En İyi Cevaplar
Sevgi her şeyden üstün şu hayatta. Para ile falan satın alınacak bir şey olmadığı için evet mutsuz hissetmen normal. Ama parayı şahsen ben zengin olsam insanların faydasına kullanarak en azından kendi vicdanımı mutlu eder huzurlu yaşardım. Zenginlik lüks içinde yaşamak değil kalbini vicdanını hür ve zengin tutmaktan geçer bunu unutma :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYardım yapıyorum elimden geldiği kadar
parasız hiç bir şey olmuyor ama aynı zamanda parayla her şey de olmuyor. zor bir durum. size sabır diliyorum. umarım bir seveniniz ve sevdiğiniz birisi olur hayatınızda.
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılUmarım her şey dilediğiniz gibi olur 🙃 bence de mutsuz beraberliktense yalnızlık daha iyidir
Soran+1 yılRica ederim ne demek
Soran+1 yılBen teşekkür ederim böyle düşünmenize sevindim
Soran+1 yılEn çok hak eden sendin :) rica ederim
Yoga yapmayı öneririm. Çok işe yarıyor benim için. Her gün yoga yaptığımda vucudumun sağlığı ve huzurluk getiriyor. Uygulama öneririm - Daily yoga.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
84Cevap
+1 yılZenginlik, şöhret, kariyer, makam, sürekli gezmek, hep tatil yapmak, aşkı yaşamak; bunların hepsi bu fani dünyada hep geçici-yüzeysel mutluluk ve huzur verir. Bizi herkesi ve her şeyi yaratan Rabbimizi kalbimizle sevmemiz gerekir, ona ruhumuzla ibadet etmemiz gerekir, onu tüm benliğimizle anmamız gerekir, böylece hem bu geçici dünyada hem de sonsuz cennette "gerçek ve derin olan mutluluk ile huzura" kavuşmuş oluruz…
20 Yorumla
+1 yılBende zenginim ama mutluyum 10 yıldır sevgilide yapmıyorum ama mutluyum para ile değil yaptığım şeylerden dolayı hep mutluyum mesela çok param var iyilik yapıyorum millete apartmanlarda yaşamıyorum çok param var diye hava atmıyorum doğduğum yerde kalabalık ortamlarda yaşıyorum insanlar mutlu oldukça ben daha çok mutlu oluyorum arkadaşlarım var canımız sıkılınca derdimi onlar ile paylaşıyorum arada delilik yapıyorum insanları daha iyi anlamak ve daha çok mutlu olmak istiyorsan sesiz ortamlardan kalabalık ortamlara git orada ihtiyacı olan insanlar var onlara yardım et en çokta çocukları onların sana olan sevgileri sevgi açlığını yok ederler sevgili aşk falan hepsi kısa sürede bitiyor ama Allah rızası için seven istiyorsan da Allah a dua et ve iyilik Yap rabbim kabul eder
215 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah. Elimden geleni yapıyorum. Mutlu olmana sevindim ayrıca :)
- +1 yıl
Senin sağlığın yerinde dimi ben 3 defa akciğer kanseri ile savaştım yendim mutluyum 159 kiloydum zayıfladım hep kendi çabamla mutluyum çünkü insanların sana olan duaları ile hep mutlu olur insan mutsuz huzursuz olduğunda iki rekat namaz kıl ozaman nasıl mutlu olacağını rabbim sana gösterecektir rabbim sana sevgi eksikliğini dolduracaktır taa ki Allah rızası için seni seven biri ortaya çıkana kadar para bugün var yarın yok ama Allah rızası için sevgi hep olur
- +1 yıl
Elinden geleni yapıyorsundur eminim ama kalbine dokun eksik olanı rabbim sana gösterecektir
- +1 yıl
@Laqwze sen nereden biliyorsun insanlara yardım etmediğimi işte senin gibi abaza sapıkları önce ifşaa ediyorum sonrada başına bela oluyorum
- +1 yıl
@Laqwze şimdi görürsün m@l
- +1 yıl
10 yıldır sevgilin yok demek çapkın prens..
- +1 yıl
@birgarip55 ismimin çapkın prens olması hoşuma gittiği için yazdım yani çapkın olduğum için istersen profilime komple bak en ufak yawşama bişi varsa belli olur ozaman görürsün çapkınmıyım değilmiyim
- +1 yıl
Ben bir defa soru sormak için açtım bu siteyi arkadasım kullanıyormuş. Kimseyle cok bir şey paylasmam. bizle konusamadıklarını konus fikir al dedi. Çok uzun zaman önce. İhtiyacım oldu girdim siteye bugun. Neyse açtım ve bir garip dedim sen neden çapkın dedin çapkın prens değilsen
- +1 yıl
@birgarip55 hoşuma gittiği için yazdım öyle yoksa başka bişi. için yazmadım eğer ki çapkın olsaydım beni pembeliler takip edermiydi sence
- +1 yıl
Düşünüyorum da, erkek arkadaşım olsaydı onun bu sitelerde olmasını hiç istemezdim. özellikle çapkın prens adında 🤴
- +1 yıl
Bence fikrin ne ise zikrine uyuyorsa. Mecrada da biraz öyle olmalı. Sana bu ismi yakıştıramadım senin nasıl hosuna gitti onu da anlamadım. Neyse her erkek zaten birer çapkındır. Ama prens midir bilemem. 🙂 Kızma bana.. iyi aksamlar
- +1 yıl
@birgarip55 sana niye kızayım ki Allah a emanet ol
- +1 yıl
@birgarip55 her şey isim ile mi bitiyor yani
+1 yılTatlım sen o çok paranı bana yolla bak ben nasıl mutlu huzurlu oluyorum. İşten kovuldum yakın zamanda, param yok, evim yok, ayrı eve çıkmazsam deliricem ailemle aram kötü, kira ödeyecek gelirim yok, ve ailemle artık yaşamak çok zorlaşıyor yaş 39 evlilik ufukta hiç yok, işsizim ve çok sancılı bir süreç hem uygun hem maddi açıdan yüksek maaşlı bi iş bulmak, bu ekonomik krizde ailemden nasıl para alayım mesela 🤔 ve ne kadar? Bi çıkmak 200 en az, alış verişi demiyorum bile.. paran varsa tatile çıkarsın gezer tozarsın, kendinle başbaşa bi yemek yersin, manzaraya karşı çay kahve içer ruhunu dinlersin ki ben çoğunlukla tek gezer bunları tek yaparım çok da keyifli.. Seven olursa da burdayım nasip yani, duygusal boşluk kişinin kendini sevmemesinden kaynaklı daha çok, veeee tatlımm PARA MUTLULUKtur. Sen nankörsün bence.. 😎😎😎😎
11 Yorumla
Soran+1 yılPekii
+1 yılPara fani hayat için sadece bir metadır.
O metayı kullanım şekline göre sana mutluluk getirebilir.
Ama paranın da satın alamayacağı sağlık, huzur, mutluluk gibi kavramlar da var.
Ben misal paramı şahsen Allah yolunda harcayıp mutlu oluyorum.
X biri gider misal lüks bir araba alıp gezer mutlu olur diğeri gider lüks bir mekanda yemek yer mutlu olur vs.
Bu iki örnekte birisi nefsani mutluluk diğeri ise ebedi mutluluktur.
Onun için aklımızı iyi kullanıp paramızı nasıl kazandığımızı ve nelere harcayıp mutlu olmaya çalıştığımızı iyi hesap edip gözden geçirmeliyiz
34 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun sevgiye aç birisi olmam onun dışında bir sorunum yok
- +1 yıl
Şu hayatta sevdiğine her zaman emin olabilirsin ama sevildiğinden hiç bir zaman emin olmazsın.
Hele ki maddi durumun vs iyiyse sırf bunun için bile etrafında dönen insan çok olur.
Soran+1 yılÖyle oluyor ne yazık ki
- +1 yıl
Para her şey değildir bu hayatta çok paran varsa zevk-i sefa içinde yaşayabilirsin ancak ebedi hayat için paranı Allah yolunda ne kadar harcıyorsun malının fitre ve zekatını ne kadar veriyorsun.
Şunu unutmamak gerekir ki bu hayatta kazandığımız paranın bir kısmını bir garibana veriyorsak o kazançta o fakirinde payı var demektir.
- Para & Ekonomi konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılParanın mutluluk getirdiğine inananlardan değilim çünkü para bir ihtiyactir ve fazlasının da zararlı olduğunu düşünüyorum insan karnını hersekilde doyurur ama gönül açlığı hiç birşeye benzemiyor paranın da satın alamayacağı şeyler var aşk , huzur , vicdan rahatlığı , merhamet , güven gibi bunları parayla satın alamıyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim de en çok onlara ihtiyacım var ama insanlar anlamıyor paran varsa mutlusundur kafasındalar
- +1 yıl
Asla öyle bir şey yok heleki maneviyata önem veren bir kişi iseniz hiç te olamazsınız ben sizi çok iyi anlıyorum size tavsiyem sizi mutlu eden şeyleri bulun hayvan beslemek , bir çocuğu sevindirmek , bir hobi bulmak, çiçek yetistirmek vss ama bulduğunuz şey sadece sizi mutlu etsin ne olduğu hiç önemli değil
+1 yılPara mutluluk getiri
Ama sevgi eksikliği giderilse
Fakirler çok mu mutlu
Onlarda aynı
En azından imkanların var
Vaktini bir çok şeyle doldurabilirsin17 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum
- +1 yıl
Mesela
Yetimhalerdeki çocuklarla vakit geçirebilir
Paranla onlara güzel imkanlar sağlayabilirsin
Bak gör o zaman
Para nasıl mutluluk getiriyor
Soran+1 yılBeni kim sevecek peki
- +1 yıl
Yetimler fazlasıyla sever
Ama sakın bırakma
Birakacksan hiç gitme
Onlar senden. de. daha çok sevgi açlığı cekiyor - +1 yıl
Röportajlarını izleyebilirsin
Soran+1 yılGüzel fikir aslında teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Şimdiden iyi mutluluklar
Doğan cüceloğlu- gerçek özgürlük
Kitabını okumanızı oneriyorum
Bir çok konudan bahsediyor
Aradığınız bazı cevapları orada bulacaksınız
+1 yılmutluluğu dışarıda aradığın için olabilme ihtimali var mı sadece bir soru :D ya da her şeye kolay erişiyor olmak bu bıkkınlığını tetikliyo da olabilir. şayet mutsuz hissetme sebebinin içinden çıkamıyosan paranın bununla ilgisi olacak tek şey daha iyi bir doktor ile görüşmen ve sorununa çözüm araman olacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de düşünüyorum doktora görünmeyi ama bilmiyorum
- Para & Ekonomi konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılGercek sevgi icerden olur. Bir kadinin parasini gozetmeksizin, Ask demek gerekirse butum paralari bir kenara birakarak onunla hersey sifirdan baslamak. Sevgili ask demek gozlerine baktiginda icinin titremesi. Ask demek gerekirse bir ekmegi iki kisi yemek demek.
Ask demek para demek degil. Ask demek villa veya sifir araba ile gezmek demek degil.
04 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun aşk değil ki genel sevgi eksikliğinden bahsediyorum
- +1 yıl
Pardon ben ask bahsediyorsun algiladim
Soran+1 yılÖnemli değil :)
- +1 yıl
Ama sunu diyebilirimki paran var ise gercek sevgi gorrmezsin. Sen dua etki. Hic sevilmedin inan paran icin sevipte paran olmadiginda giderlerse cok daha agir olur
Soruyu okuyunca ben mi sordum acaba dedirtti.
Duygusal boşluk ve evliliğe dair hazır olmama rağmen doğru insanın bulunmaması çok kötü bir durumda bırakıyor.
Evliliğe hazırım ama istediğim kalitede ve değerde kişi olmayınca olmuyor işte.
07 Yorumla
Soran+1 yılSadece evlilik yönünden demiyorum. Ailem de sevgi göstermedi. Temelinde aile sevgisi olmayınca kimsenin sevgisi de tatmin etmiyor ne yazık ki. Zaten kimseden de görmedim
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılKimseden görmediğim için böyle söyledim görseydim onun sevgisi yeterli olurdu ve sevdiğimi iliklerine kadar hissettirebilecek biriyim.
Soran+1 yılPekii
+1 yılMerak etme para ile mutluluk olmuyorsa Parasız hiç mutluluk olmuyor 😊 olaya farklı bir açıdan bakıyorum ben. Para mutlu olmak için amaç değil araç olmalı. Paran olmalı ve sonrasında bunu mutlu olabileceğin şeylere harcamalısın... Mutluluğu aramak gerekiyor...
08 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum
- +1 yıl
Sohbet etmek istersen her zaman beklerim
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşünmen yeter
- +1 yıl
Bir süreliğine yalnız kalmak tehlikelidir ve bağımlılık yapar. Çünkü ne kadar huzurlu olduğunu görünce artık insanlarla uğraşmak istemezsin... Bu çok güzel bir cümledir aslında. Gereksiz insanlar ile boşa vakit harcama değeri olabilecek ya da olanları al hayatına. Yoksa yalnızlık dışımda hiçbir şey sana huzur vermez
Soran+1 yılŞu an kimse yok hayatımda güvenebileceğim ama zamanls olur diye umuyorum
- +1 yıl
Sen sokmak için uğraşma... Sen kendini mutlu edecek şeyler ile uğraşmaya başla sadece... O kişiler de yavaş yavaş girecektir hayatına 😊
Soran+1 yılBakalım :)
- +1 yıl
İyi şanslar iyi geceler 😊
Size seven bir erkek denk gelmemiş, kadınların bazıları erkeğin çok sevdiğini bildiği halde harcar çünkü değeri bilinmeyen bir şey eline geçince ne yapacağını bilemez. Seninkisi eline hiç geçmemiş sevgi, eline alınca kim bilir nasıl olacaksın. Sizi tanımıyorum ama öğrendiğim tek şey, insanların mutlaka bir eksiği olur, bu her yaşta vardır. Senin eksiğini dolduran, insan ile karşılarsın biraz bakabilmek mevzu. Gerçi her şey meta artık ama inşallah denk gelirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakalım
+1 yılSizin eksikliginiz cocukluktan geliyor, en onemli etken anne sevgisi , sonra baba. Ailede sevgi gormediyseniz hep sevgiye ac olursunuz, ozsaygini kazanarak zamanla kariyer olusturman kendine olan ozguven ile guclu hale gelerek bu acigini kapatabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çocukluktan geliyor maalesef. Anne baba sevgisi olmayınca hiç kimse memnun edemiyor. Umarıım kapatabilirim teşekkürler
+1 yılPara tek başına mutluluk getirmiyor evet haklısın ama para olmadan da bişeyler eksik kalıyor
Eve ekmek getirmedikten sonra sevgi mi karın doyuruyor o zaman çok seven insanlar arasında tartılma başlıyor
Herkese istediği kadar para ve sevgi versin diyelim06 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
- +1 yıl
Çok şükür benimde parayla sorunum yok durumum iyi
Soran+1 yılNe güzel daim olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim senin de daim olsun mutluluklar senin olsun
Soran+1 yılTeşekkürlerrr
- +1 yıl
Rica ederim
Keşke gizli olmasaydın takılırdık
+1 yılPara sadece senin isteklerini, düşüncelerini hayallerini gerçekleştirmene aracı olan güzel bir seydir. Burada mutsuzsan demek ki ya ne istediğini bilmiyorsun ya da sahip olduklarından fazlasını istiyorsun. Bakış açını düzeltip kendini tanıman lazım.
20 Yorumlaonun aynisini bende yasadim sonra aldatilttim. onca emegimemi yanayim yoksa aldatildigimami. Bence kalbin ne diyor onu dinle. eyer seviyorsan ayrilsanda ask acisi cekersin belki zamanla sogursun
18 Yorumla
Soran+1 yılAşk meselesi değil tam olarak genel bir mutsuzluk
Soran+1 yılHerkes sahte. Beni ben olduğum için seven kimse yok hepsi çıkar peşinde. Hiçbir zaman gerçekten sevilmek ne bunu tatmadım ne aileden ne de başkalarından.
Soran+1 yılDemiyorum ki zaten hiçbir zaman bunu belli etmeye çalışan birisi olmadım. Bu soruda belirtmek zorundaydım çünkü herkesin paran varsa mutlusundur demesinden bıktım soruyu bile gizli sordum
Soran+1 yılUmarım gönlünce olur her şey
- Para & Ekonomi konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılYürekten sevenler için gerçek sevdanının yerini hiçbir şey tutmaz. Para bu dünyada oyalanmamızı sağlayan araçlardan biri fakat insan aşka geç kalınca ya da aşktan yana kaybedince yerini hiçbir şeyle dolduramazsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama anlamıyorlar maalesef
- +1 yıl
Bu arada küçük bir tavsiyede bulunayım. Tanıştığın erkeğe zengin olduğunu belli etme ilkinde seni sen olduğun için mi seviyor önce bunu anlamaya çalış. Kimi yerlerde parasız gibi davranarak onu test edebilirsin. Cebinde olmazsa gönlünden koparıp ekmeğini seninle bölüşüyorsa o adam olmuştur demek..
Soran+1 yılGüzel fikir denerim bunu :) Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılPara bir çok sorunu çözer ama gerçekten seni seven birini bulmak çok zor bu devirde, örneğin erkek parayı bulursa etrafında bi sürü kadın olur ama parası için kullanırlar onu, parası biterse hepsi çeker, gider
02 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun erkek değil ki arkadaşlık ilişkilerimde de böyle. Ailem de aynı şekilde.
- +1 yıl
Doğru, arkadaş ilişkilerinde de böyle, kendi çevrenden arkadaş edinmeye çalış
+1 yılhuzur arıyosan islama yöneleceksin para mutlu etmiyor insanı mutlu eden iç huzur
20 YorumlaMerhaba, bunu uzun uzuna tartışmak gerçekten yersiz, sevgi yoksa para durum iyi olması sadece araçtır. O da yanındakiyle daha kaliteli zaman geçirmek için hepsi bu. Ama bakış açımız değişmedikçe maalesef o insan gerçek aşkı size verecek olan bile yanınızda olsa göremezsiniz. Yaşadığınız hayatta bakış açınızı değiştirebilirseniz değer verebileceğiniz insanlar mutlaka çıkar.
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Soran+1 yılEvet haklısın deneyeceğim teşekkür ederim
+1 yılPara keyif getirir rahatlık getirir ama mutluluk getirmez. Mutluluk; bizim yarattığımız bir şeydir mutlu olmak için sebep aramak yerine sebep yaratmak gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın elimden geldiği kadar çabalıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılParaya hayatta doymam para beni aşırı mutlu eder otobüs sırası beklemektense lüks arabamla her yere gitmek dünyayı gezmek filan tabii zamanında olacak para ve zaman çok değerli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada olsan kız kıza sohbet ederdik.
Çok uzaklardasın bir ara bende gidecektim bazı sebeplerden vize sürem doldu. kaldım
Tr. Gelmeyi düşüyo musun?
Ve insan gurbette, yalnızsa kendisini daha da beter yalnız hisseder seni anlıyorum ben
22 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Oralarda güvenilir çevren olmasını diliyorum öyleyse.
Eğer Türkiye'ye gelirsen de aileni bi gör en azından ilerde aklına takılmaz
Hayatın neler getireceğini asla bilemeyiz her şey insalar için..
Mesaj at numaramı verim ordan yaz belki bir yararım dokunur. İnsanların kendini yalnız hissetmesini cok iyi anlıyorum berbat bir duygu..
para mutluluk getirmez sadece geçim şartlarıni iyomo eder.. önce kendini sev ozguvenin olsun kendini sevmeyen başkasının dikkatini sevgisini çekemez
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum zaten kendimi. Çocukluğumdan beri kendimi hep sevdim ama şimdi yetersiz geliyor artık.
Bunun farkına fakirken vardım. Zenginliği iple ağırdan çekmeyi yeğliyorum. Çünkü zengin olmadan güvensizliği tatmış biri olarak zengin olunca ne tımarhanelere gideriz kim bilir :D
00 Yorumlaişte insanlar bunu anlamıyor paran var mutlusun sanıyorlar herkesin derdi kendine para da her derde deva değil bir anlasalar artık
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorlar
+1 yılGelde bunu diger kadınlara Anlat tabi para sevgiyi getirmez Kadınlar bunu anlamıyor İşte kızların para peşinde öncelikleri para
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece kızlar değil ki genel olarak insanların derdi para
- +1 yıl
Yok çok önemli değil para benim için ihtiyacimı karşılasın yeter para elin kiri bugün kazanirsın yarın gider Karakter ve insanin kisiligi öyle değil İnsanlıgımizı kaybetmemeliyiz
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Tanışmak istermisiniz🙂
neye göre kime göre zenginsin? ucu acık. ama sana katılmıyorum. zengin olupda mutlu olamamak biraz göreceli bir şey bu zamanda. parasız mutsuz olmak için bintane sebep bulabilirsin. ama zenginken mutsuz olmakla ilgili sayı çok az bana göre.
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar daha dur bakalım yaptıklarınızı çekeceksiniz. Cennet sizin hazırlanın soyunun gezin. Ben cehenneme bilet aldım orası kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılPekii
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçen seneler çok zengin birinin intihar ettiğini okumuştum!
Demek ki beli bir zamansınsa insanı hayat ve alma gücü olduğu şeyler tatmin etmiyor!
Allah herkese hayırlısını versin!
Ben ondan razıyım, inşallah o da benden razı olur!06 Yorumla
Soran+1 yılEvet intihar aşamasına gelenler bile var. Her şey para değil maalesef.
Cevap sahibi+1 yılKimde ne yoksa ona özeniyor, elde edince de kıymetini bilmiyor, ya da anlamsız buluyor, ne garip?
Soran+1 yılEvet garip
Cevap sahibi+1 yılO yüzden de dinime bağlıyım, hayatın anlamını orada anladım :)
Soran+1 yılNe mutlu sana :)
Cevap sahibi+1 yılTabi canım , yoksa bu kadar şeyin içinde insan kafayı yer! Düşün düşün bir türlü doğru dürüst bir mantık bulamıyorsun! Oysa ki, hiç değil iyi insanlar olabiliriz ;)
+1 yılGeceleri iki saat ağla gündüzleri krallar gibi yaşa. Fakirler de çekiyor o yalnızlık dertlerini. Bari zenginliğin nimetlerini düzgün kullan.
05 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey keyifli olmuyor. Mutluluk parayla satın alınabilse keşke. Ama ne yazık
- +1 yıl
Ben de o durumdayım. Param olsa mutlu olurdum ama. Anlamıyorum sizi, yemin ediyorum anlamıyorum.
Soran+1 yılSandığınız gibi değil. Para çok önemli evet haklısın. Kendimi açıklayamam çünkü anlayamazsınız muhtemelen
- +1 yıl
Gerçek sevgi diye bir şeye pek inanmıyorum artık. Unut onu hayatına bak. İlişkilerin temelinde çıkar amacı vardır.
Soran+1 yılHaklısın
para mutluluk getırırde sen harcamasını bılmıyorsun heralde.. duygusal aclıgını yıyım senın
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen getirir :D
- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMutluluk kağıt parçasında aranmaz kişinin kendi değer yargısının keşfi ile oluşur
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse anlamıyor bunu maalesef
1- zengin değilsin
2- Jeff bezos bile mutlu sen kimsin.01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılİlla kıymetini bilen birisi çıkacaktır umudunu kesme kısmetin nereden geleceği belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım zaman gösterir
- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBende fakir ama mutluyum guclerimizi birlestirelim ben sana mutluluk satayım
02 Yorumla
Soran+1 yılSüper olur :D
- +1 yıl
Bence de
Çok haklısın duygusal açlık çekiyorum bende maddiyat hiç önemli değil
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılGetirir getirir ablacığım sorun dert etme onu kendine kendi kendini mutlu edip kendi kendini sevmeyi bildiğin sürece gerçek aşkı da sevgiyi de aramazsın emin ol
00 Yorumlaiyi tarafından bak parasız olursan kesin ama kesin MUTSUZ SIKINTILI DERTLİ DEPRESİF olursun ama senin derdin manevi şeyler ne kadar kolay güzel dertlerin var senin yerinde olmak isterdim...
00 Yorumla
+1 yılİyi tarafından bak en azından zenginsin, fakir olduğunu farz et mutlu olacağının garantisi var mı sanki? Zengin olup mutsuz olmak fakir olup mutsuz olmaktan iyidir.
00 YorumlaKendine kıymet vermiyorsun tüm mesele bu.
Seni sen olduğun için gören de az bulunur..
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi seviyorum
Ben mutluyum vallahı demek ki stratejik hatalar yapıyorsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
+1 yılBende iyi kazanıyorum çok mutluyum valla aşka hayatımda yer vermiyorum 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel. Daim olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlık huzur olmayınca para ise yaramıyor. Para sağlığı huzuru geri getirmiyor. Para olunca gerçek dostu sevgiyi ayırmak zor. Ama parasız kalmak da zor 🥲
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de zor maalesef
Cevap sahibi+1 yılEvet parasızlık da çok zor
+1 yılParam var halen beni seven bir kadın yok mutsuzum
015 Yorumla
Soran+1 yılBen de mutsuzum
- +1 yıl
istesen bulursun ama ben bulamam
Soran+1 yılNeden bulamazsın
- +1 yıl
Fiziksel engelli sakat ezik birini hiç bir kadın hayatına almak istemez istemiyorda zaten
Soran+1 yılBöyle karamsar olma belki de hiç beklemediğin bir anda olacak
- +1 yıl
Sen mi?
Güldürme beni
Soran+1 yılNasıl yani sen mi derken
- +1 yıl
Kız arkadaşım sen mi olacaksın sanki
Soran+1 yılÖyle bir şey demedim ki karamsar olma ne olacağı belli olmuyor demek istedim
- +1 yıl
Böyle diyenlerin 1 tanesi de (Ben senden hoşlandım tanımak isterim) demedi bence anca nasihat veriyorsunuz
Soran+1 yılBuradan nasıl hoşlanabilirim ki veya diğerleri nasıl hoşlanabilirler hiç konuşmadan?
- +1 yıl
Resim var olmadı tanımak isterler.
Soran+1 yılSanaldan olabilecek şeyler değil bence bunlar. Gerçek hayatta yüz yüzeyken bile zor güvenebilen biriyim ve eminim çoğu da böyle düşünüyordur.
- +1 yıl
Herkes instagram dan bulup tanışıyor zaten
Soran+1 yılBenim tarzım değil
Fakir taklidi yaparak birilerini bulman lazım heralde başka nasıl olacak 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılFakir taklidi mi :D
Ben yıllardır öyleyim sen daha yenimi öğrendin
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni öğrenmedim çocukluğumdan beri böyleyim. Sadece bu aralar çok doldum hayat enerjim yok
Soran+1 yılBakalım
+1 yılHaklısın ne diyim yaşayan biliyor nediyim küçük durumlar mutlu olmaya çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum
+1 yılBu yaşta maddi durum nasıl çok iyi? Ne iş yapiyosun?
09 Yorumla
Soran+1 yılBunun ne önemi var ki şimdi kendi kendime çabalayarak geliştim bir yerlere geldim ama nafile
- +1 yıl
Ballandıra ballandıra anlatmışsın da ondan merak ettim. Ayrıca kim para mutluluk getirir diyorsa yalan söylüyor. Para nin getireceği mutluluk sadece geçicidir.
Soran+1 yılAynen öyle ama anlamıyorlar
- +1 yıl
Bir gün çıkmaz sokaklarda kimsesiz kaldıklarında anlarlar ama iş işten geçmiş olur :)
Soran+1 yılUmarım yaşamaz kimse bunu
- +1 yıl
Bende insan olarak kimsenin böyle bir şey yaşamasını istemem ama suda bilinen bir gerçek ki parayı saadet sananlar kendini ulaşılmaz dağlarda kar görenler bir gün camurlu su olarak mutlaka ayaklar altına sızacaklardır:)
Soran+1 yılSürekli çevremden duyuyorum para varsa mutluluk var diye. Öyle olmadığını açıklamaya bile halim yok gerçekten yoruldum.
- +1 yıl
Şu İstanbul ortamlarında girmediğim yeni nesil meyhane girmediğim clup girmediğim ortam kalmadi paranın verdiği anlık mutluluk yaşadım hep. şu an arkama donup baktığımda o an yanımda olan kişilerden haber bile yok :) para için eğlence için kurulan sahte arkadaşlıklar işte:) ne söylemek istediğini ben çok iyi anlıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Para & Ekonomi konusunda 333 cevap paylaştı. Sen hiç aç kalmamışssın ondan böyle konuşuyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılAç kalmadım diye şuanki mutsuzluğumu bastıramam ki. Duygusal olarak açım , sevgiye açım. Ne hissettiğimi bile anlayamıyorum artık.
Soran+1 yılUmarım her şey gönlünce ve dilediğin gibi olur
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBana bı iPhone 14 alırsan beni çok mutlu edersin zengin hanımefendi.
00 Yorumla
+1 yılsenin mutsuzlugunun sebebi para degil ki senin sorunun kendin sorunlu birisin belli ki para senin sorununa cozum degil cok normal yani kabaca normal degilsin paran da olsa her seyin de olsa yine mutsuz olacaksin cunku hasta bir kisilige sahipsin
017 Yorumla- +1 yıl
para herseye caredir olum haric o da cok normal zira insan fanidir para engel olamaz para mutluluk getirmez lafi da gercekci degil bos ve gecersiz bir laf paranin acamayacagi kapi yoktur paran varsa aninda hayatin degisir ruh halin degisir yoksa hic bir sey yapamazsin bu kadar basit
Soran+1 yılNormal olmadığımı nereden çıkardın? Sevgi görmediğim için mutsuz olunca anormal mi oluyorum anlamadım. Para bir yere kadar mutlu eder seni istediğini yaparsın yaşarsın alırsın diyelim ama bu nereye kadar gidecek? Birlikte eğlenebileceğim kimse yok kimle tanıştıysam başlarda ilgiyi basıp sonrasına bıraktılar sadece çıkar için yanımda oldular ve ruhen çok yoruldum artık. Sandığınız gibi değil keşke öyle olsa ama değil.
- +1 yıl
Para sinirsiz mutluluktur senin ruhun psikoljin bozuksa paranin sucu nu yanlis insanlara denk geldinse paranin sucu ne ayni fikirde degilim seninle kesinlikle mutluluk kisiye baglidir ruhen hastaysa sorunlu biriyse hic bir sey mutlu etmez para bile sorun orada
- +1 yıl
Sen benim ne demek istedigimi anlamadin sanirim sevgi gormedigin icin mutsuz olman anormallik degil kisi eger ruhen hastaysa sorunluysa psikoljik sorunlari varsa hic bir sey mutlu etmez onu dedim ben
- +1 yıl
Tatmin de etmez hasta ruhludur cunku
- +1 yıl
Hani para mutluluk getirirdi soruna cevap verdim sevgi gormedigin icin mutsuz olman parayla ilgisi yok ki sorunla alakali degil ruhen hasta biri parasi da olsa dunyayi da satin alsa mutlu olmaz tatmin olmaz cunku hasta ruhludur hic bir sey mutlu etmez para hasta birini nasil. mutlu etsin anormal birini
- +1 yıl
Eger yanlis kisilere denk geldinse dogru kisileri bulman gerekir paranin burada bir kabahati yok
- +1 yıl
Paran oldugu icin degil yanlis kisilere denk geldigin dolayisiyla sevgi gormedigin icin mutsuzsun
- +1 yıl
Zenginliginle mutsuzlugunun ilgisi yok
- +1 yıl
Zenginlik insani mutsuz eder mi ya sacma ve akul disi
- +1 yıl
Akil
- +1 yıl
Insan iliskileri baska bir sey
- +1 yıl
Zenginlik insanlarla iliskini etkiliyorsa bozutorsa o baska ki aksine etkilememesi gerekir
- +1 yıl
Yani kotu yonde etkilememesi gerekir demek istedim
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim açıklama için
- +1 yıl
Rica ederim uzgunum senin icin
Soran+1 yılÜzülmene gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçer bunlar y*aş ka*ç. 🙂 Duygusal açlık çok kolay, özgüvenli, cesaretli olur kişi ve aşka bir adım atar vede mutlu olur bu kadar basit bir şey.
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç basit değil.26 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılDuygusal boşluk seni zorlar o yüzden basit görmezsin, şu an ben de öyleyim. Olabilir. Düzelir bir gün.
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılİyi günler dilerim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi günler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten zengin olduğunu neren bilicez? Bizi keklemedigini nereden bilicez yanlış anlama ortalık 3kagitci dolu
012 Yorumla
Soran+1 yılEmin olamıyorsan görüş yapma o zaman. Paramla ilgi çekmeye çalışsam soruyu açık halde sorardım. Sevgiye gerçekten muhtacım
Cevap sahibi+1 yılSeni şu yalancı hayatta gerçekten bir ya da iki kişi sever bu anne babanız ya da eşiniz olabilir ötesi tırı vırı mesela beni hayatta en çok annem sever, gece işten sabah eve gelince kapının açılış sesine bile mutlu olan tek insan, beni o kadar saf ve temiz seviyorki görsen şıp diye anlarsın, benim için dunyadaki en saf sevgi kaynağı annemdir, beni annemin beni sevdiğini çeyreği kadar sevecek biri çıksa ona hayatımı seve seve verirdim inan insan sevildiğini anlayabiliyor yani sahte sevgi asla kalbinizden geçmez
Dilerim gerçek sevgiyi gerçekten sizi seveni bulabilirsiniz duam olsun 🤲
Cevap sahibi+1 yılİnsanın iki tarafı açtır bir duyguları iki bedeni
Soran+1 yılAnnenin değerini bil. Allah uzun ömürler versin ben onun sevgisini de görmedim ne yazık ki. Hiç istemediler aile sevgisi olmayınca kimsenim sevgisi yetmiyor demek ki anlayamadım ben de
Cevap sahibi+1 yılProfilin gizli olmayabilirdi açık sorsan sana kim ulasicak sanki? Ayrıca ben yorum yazıyorum öyle yazma falan ayıp oluyoo insan gibi yazıyorum hakaret etmedim böyle yaparsan tabiki yalnız kalırsın ve şu an şunu çok iyi anladım beni tek seven annem gerisi tüm kadınlar ya rahatına düşkün ya da nefsine, burada senden daha zengin bisürü insan vardır paranla en lux mekanlarda bile ağalar gibi karsilanirsin ama gerçek aşkı gerçek sevgiyi hicbi restorant ta bulamassın sana tavsiyem biras daha nazik ol hadi hayirli pazarlar
Cevap sahibi+1 yılBence sen sevgiye falan muhtaç değilsin
Soran+1 yılSinirleniyorum çünkü hem soruyu troll gibi görüp hem de görüş yazanlara bu yüzden yükseldim kusura bakma. Ayrıca normalde böyle biri değilim şu an çok dolu olduğum için ters tepki gösteriyorum. Neyse anlamıyorsunuz. İyi günler
Soran+1 yılPeki değilim
Cevap sahibi+1 yılBen gayette etten kemikten ve sevgiden ibaret bi insanım sizi niye anlayamim, beni. Yaşadıklarımı siz bilmiyorsunuz bende sizin yaşadıklarınızı, size tavsiye veremem çünkü bende aynı durumdayım kalbimi kimin kalbine yasliyabilicemi bende bilmiyorum? İnsan annesi (babası) dışında bi seveni bi merak edeni olmasını istemez mi? Olene kadar ayakkabı giymesemde keşke sevenim olsa insanın sırrı üşür mont giyer ama kalp ayazı öyle değil, ancak sizi seven anlayan tamamlayan biri kalbinizi örtebilir kalbiyle, benim buna ihtiyacım var ben sünger bu yatağın üzerinde yatıyorum şu an evinde çekyattan var yatakta ama sadeliği seviyorum zor şartları seviyorum yağmurda İslama ıslana ciğerlerim su alsın istiyorum ahh bende kabalık ettiysem özür dilerim yara yaraya ya ilaçtır ya da zehir
Soran+1 yılÖnemli değil. Teşekkür ederim görüş için
Cevap sahibi+1 yılBari nokta koysaydın?
Soran+1 yıl:):)
Sağlıkla sevilmek gerçekten çok önemli ya hem para hem sağlık hemde güzel sevdiğin sevildiğin insanlarla olmak mutluluk getiriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende mutsuzum duygusal açlık çok kötü bir şey gerçekten:(
113 Yorumla- +1 yıl
Biraz hayatı olduğu gibi kabul etme, akışa birakma ve kendinizi mutlu eden seyler yapin. Kitap okumak sarki söylemek evde insana iyi geliyor bazen deneyin😇
Soran+1 yılBunları nereye kadar yapabilirsin ki
- +1 yıl
Ben basardim, derlerinden yüzleşerek ve korkunun uzerine giderek kurtul.
Seni mutlu eden şeyleri yonel, zamana birak
Soran+1 yılDeniyorum
- +1 yıl
Yaşadıklarınızı bilmediğim için çok da yorum yapamıyorum, en temel sey insan kendini sevmeli
- +1 yıl
Zaman alir insanım kendini zirveye taşiması
Soran+1 yılKendimi seviyorum zaten ama çocukluğumdan beri hiç sevgi görmedim artık kendi sevgim yetersiz kalıyor
- +1 yıl
Anladım, aslinda bu genelimizde var, guzel arkadaşlıklar kaliteli hobiler edinerek asarsın bence, bu sitede stres atmaya iyi geliyor
- +1 yıl
Karşı cinsten ilgi ve sevgi görmeyi hepimiz isteriz , uzun süre yanlizlik olunca sıkıcı olabilir
Soran+1 yılEvet çok sıkıcılaştı artık her şey
- +1 yıl
Harika, onemli olan içinizdeki mutluluk, pozitif havanizi kaybetmeyin.
Cevap sahibi+1 yıl@VOYSEA1035 ben çok mutlu biriydim buda insanlara batıyor sanırım ama hep gülüyor ne güzel falan diyorlar ve şuanda bu haldeyim hicbirsey yokken nazarlarını saçtılar. O yüzden bu arkadaşı çok iyi anlıyorum.
- +1 yıl
Neseli olmak güzeldir, sorularıma yoruma beklerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanın parasıdır muhtemelen o. Zengin sanma kendini. 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılBaba parası mı? Görüşmüyorum bile. Önyargılı yaklaşmasaydın keşke. Ayrıca bunun ne önemi var tek sorun nereden nasıl zengin olduğum mu?
Cevap sahibi+1 yılParanı zorda kalmışlara yardım için harca o halde, mutlu olursun. ☺ Mesela sokak hayvanlarını besle. Sma hastası çocuklara yardım et. Löseve bağış yap. Köy okullarına bağış yap.
Soran+1 yılYardım yapıyorum elimden geldiği kadar
+1 yılBir Yıldız Argun atasözü der ki fakir mutsuz olacağıma zengin mutsuz olurum 😅😊
02 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 👏👏👏👏
- +1 yıl
@Scorpion_girl83 😅😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğerlendirmeyi bilmediğiniz için mutluluğu ayağınıza getiremiyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılPekii
- Para & Ekonomi konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol sadaka ver de arkandan dua eden çok olsun, duaların karşılığında belli biri çıkar karşına
03 Yorumla
Soran+1 yılYardım yapıyorum
- +1 yıl
Ne güzel, seninde kısmetin Çıkar inşallah
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılPara her zaman bir araçtır
Amacın mutluluksa başka şeylerde araman lazim
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı