Arkadaşlar yeni açılacak büyük bir mobilya mağazında işe girdim bayramdan sonra başlıcam. Daha önce böyle biryerde çalışmadım düşünceleriniz neler sürekli ayakta durmakmı gerekiyor yorucu oluyomu? 3 4 katlı plazada bir mağaza. Mobilya mutfak karışık . Vereceğiniz bir öneri ya da düşünce varmı
Cevabın nedir?
musterılere karsı guler yuzlu olmalısın,urunler hakkında bılgı edın ve hep ustunun gozune gırmeye calıs.mobılyada fazlaca cesıt vardır ve her cesıtın kendıne has ozellıklerı vardır.bunları ogrenmelısın ıkılı dıyaloglarda cok ıyı olmalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılyeni açılacağı için merkezden gelip eğitim vereceklermiş ürünler hakkında. Biraz pahalı bir marka en kötü mobilyalar bile 2-3000 tl o yüzden iyi öğrenmek gerekiyor. İnşallah hayırlı olur 20 gün beklicem umarım değer beklediğime
- +1 yıl
tepe mobılya ,cardın ıstıkbal hangısı..benım babamında kucuk bır mobılya dukkanı var ama bu sekılde buyuk bır magaza degıl.işin kolay ama sureklı guleryuzlu olmalısın unutma,gereksız bılgı verıp musterıyı sıkmamalısın,fıyatları sormadan soylememlısın ve her zaman kendı tercıhlerın olmalı sana hangısını tavsıye edıyorsan derlerse fıkır beyan etmemlısın
Soran+1 yılkelebek mobilya. İnternetten araştırdım ve bir şubesine baktım ürünler çok pahalıydı genel olarak öylemidir bilmiyorum. Peki satış nasıl yapılacak ve aylık ortalama ne kadar satış olur cadde üzeri kocaman bir plaza müşterisi iyi olur. Aylık primde alacakmışım. Daha önce çalışmadığımdan çok soru işareti var kafamda
ayakta duracaksın tabi ağrıyacakta ama korkma bütün işler ayakta durmalıdır genel olarak zamanla alışırsın ayakta durmana çalışmanı da ayrıca tebrik ediyorum bu ülkenin senin gibi çalışkan insanla ihtiyacı var
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler daha önce hep sekreterlik filan yaptım masa başı işler. Şimdi gözüm korktu 9 10 saat ayakta durmak alışırım inşallah. İnsanlar ne işler yapıyo sıcakta karda çamurda saatlerce çalışıyolar herkes masa başı iş yapmıyor elbette. Ama galiba yüksek topuklu ayakkabılarımdan vazgeçmem gerek :(
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbayan olduğun için yorucu işler vermezler sadece müşterilerle ilgilenirsin ordaki mobilyaları kısaca anlatırsın. hayırlı olsun (:
04 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler sürekli ayakta durmaktan korkuyorum bel ağrısı yapıyo bende hemen. Bide bayanız topuklu filan giyiyoruz inşallah satış danışmanlarının oturacağı bir masa filan olur :(
- +1 yıl
vardır mutlaka korkma. yorucu iş yaptırmazlar. oturursun biri gelince kalkar biraz tanıtırsın o kadar:)
Soran+1 yılİnşallah öyle olur canım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica canım kolay gelsin :)
+1 yılMüşteri her zaman haklıdır unutma.
- Müşteriyle kavga ettiği için işten kovulan bir dost..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılmusterılere karsı guler yuzlu olmalısın,urunler hakkında bılgı edın ve hep ustunun gozune gırmeye calıs.mobılyada fazlaca cesıt vardır ve her cesıtın kendıne has ozellıklerı vardır.bunları ogrenmelısın ıkılı dıyaloglarda cok ıyı olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılmüşterilere karşı son derce güler yüzlü ve ilgili ol bu kadar
00 Yorumlayorulunca oturacak mobilyalar var hiç değilse :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbazı yerlerde yasakmış oturmak diye duydum aklım karıştı. 10 saat ayaktada durulmazki bizde insanız :(
+1 yılSatışta nasilsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım