+1 yılÇünkü onlar namusu bacak arasında görmüyorlar diyen birileri elbet çıkar. Onlar bu hayatta bedenini düşüncelerini duygularını ve ruhunu en değersiz şey karşılığında veren aşağılık insanlar. Kimin ne uğruna bunu yaptığını biliyorum. Siz kendinizden pay biçin 3 kuruş uğruna bunu yapar mısınız? 10 yıl 15 yıl boyunca? Onlar aciz insanlar ve bu dünyada yerlerinin olmadığını düşünüyorum. Saygılar...
31 Yorumla
Kimse kalkipta mecburiyetten yapıyor demesin. Zorla yaptıranlar elbet vardır ama mevcut zamanda eskortluk adı altında gayet profesyonelce yapılan bu igrenclikte en buyuk amaç kolay ve kısa yoldan maddi anlamda huzura ermektir.
Lüks mağazadan giyinebilmek için eskortluk yapanlarin sayısı hiçte az değil11 Yorumla
+1 yılO yola gitmeye meyilli insanlar kötü yola düşüyor zaten ama çocuk yaşta kaldırılanları katmıyorum işe 😔 İnsan kendini bilir tanır nefsine hakim insanlar görüyorsun ki işinde gücünde 😊
24 Yorumla- +1 yıl
Üniversite ortamını hiç bilmiyorum ama iyi bir ortam olmadığı belli o kadar insan var ki düşünsene her kafadan ne düşünceler geçiyor kendini korumayan insanlar da yem oluyor işte böyle
kötü yola düşen kadınların ailesi ayrı olan kişilerdir.
yani ya babası ölen ya da annesi.17 Yorumla- +1 yıl
@19MeRvE95 bence atık moda olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
zengin olmak için bilemem ama kötü yola düşen kadınların başındaki belalıları gebermedikçe o yolun çilesini istemeye istemeye çekiyorlar.. ellerinde resimler, tehditler, tehlikeler.. çaresiz kalmak ne müthiş bir işkence : (
12 Yorumla
+1 yılGüvendiği bir erkek. ve hayatında olamamış anne ve babalaridır sorumlulukları
01 Yorumla
+1 yılo eski türk filmlerinde oluyordu o zaman ahlak vardı edep vardı şimdi cinsellik herkes için yapılabilir hale geldi kötü yola düşen kadınlar azaldı ama toplum olarak kötü düştük zaten özelliklede ergen gençler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisiden kisiye degisiyor bence. Zevk icin bu yola duseceklerine inanmiyorum ama para icin duseni cok. Birde eli mecbur dusenler var..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDegilim ya 😁 Benim dunyam cok temiz, cok saf 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılSibel Kekilinin hayatına baktım da kötü yola düşmesi zevkten öte çaresizlik itmiş..
Tabi yine de Rabbim korusun..11 Yorumla
+1 yılpiskolojik çöküntü parasızlık farkında olmadan o tuzağa atılıyorlar sonra damgalanıyolar zaten çıkmasıimkansız gibibişioluyor
10 YorumlaAile Eğitimi zayıf bu temel neden ondan sonra da gerisi çorap söküğü gibi gidiyo. Allah yardımcıları olsun kimseyi de sapkınlığa sürüklemesin
10 YorumlaHıcbır bayan o işi istiyerek yapmaz. hayat sartları onları oralara surukleyen
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden zirla dusuruluyolardida simdi keyfi dusen var para icin dusen var daha cok yapayim zevk alayim diye dusen var zorla dusende var bnce
10 Yorumlakötü şeyler yaşıyorlar çünkü
06 Yorumla
+1 yılHep belediyenin suçu. Yolları kötü yapıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Susurluk belediyesi
Sanırım kolay yoldan para kazanmak istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBir orman çocuğu yüzünden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü zengin olmak istiyorlar
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Acar25 peki sen ne dusunuyosn bu konuda?
+1 yılPara
00 Yorumlazevk meselesi
16 Yorumlaparasızlık
01 Yorumla
+1 yılBilmiyruz
00 Yorumla
+1 yılZevk almak için
00 YorumlaOkumuşun cahili işte
01 Yorumla
+1 yılonlara sor
00 Yorumla
+1 yılOnlara sormak gerek
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKolay para
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar