Ayrıca boş zihniyetli insanlar para ile adalet olur anlayışı ile yorum yapmasın.
Ks ahalisi sizce hayat size göre ne kadar adaletli? Adalet neye göre adalettir?
Ayrıca boş zihniyetli insanlar para ile adalet olur anlayışı ile yorum yapmasın.

Bu karikatür de adaletten çok öngörülen bir durum izah edilmiş gençken paranın peşinde koşarsin yaslanin da ömrün olmaz tadını çıkarmaya ama gene anlamli güZel 😊
Adaletin tek ölçütü vicdandır. Eğer vicdanin rahatsa adalet var demektir. Ama uyku tutmuyorsa içinde hep bir ukteyse adaletten bahsetme...
Adalet parayla yan yana gelmeyecek kadar kutsal bir kelime şu an düşüncelerinde, fikirlerinde yaptıklarında ya da yapamadiklarinda ne kadar özgürsün? Bence hepsi bu sorunun cevabında saklı.
Senin için adalet mi para mı kutsal?
Umarım tanışırız birgün bu umutla yaşamak bile güzel bence: )
Ama adalet anlayışını beğendim... çünkü adaleti parayla kiyaslayan kişi sayısı çok...
Birde öyle gururlu ki haylaz sorma... : )
O da bir ihtimal tabi : )
Çok dolusun bu konuda anladığım kadarıyla: )
Tabi sigaradan daha zararlı insanlar var malesef: )
Teşekkürler: )
Adalet konusu çok detaylı ama şunu demeliyim ki eğer öteki taraftada adalet bekleyeceksek yandık..
İnsanların adaletini kastediyorsan çoğu kişi işine geldiği gibi adaleti umursamadan hareket ediyor
Teşekkürler 😊
senin adaletten kastin ne? bu fotoğrafa bakarsak para dağilimi mi?
para zaten niye adalet getirsin ki. Adaleti doğru ya da yanliş , saglayan ve uygulayan insandir. Insanlar adaletsizdir diyebilirsin ama para adalet getirmez diyemezsin. çünkü, zaten oyle bir misyonu yok.
o zaman resim seçimin alakasiz olmuş
gayet güzel bir resim... ben şimdi 27 yaşındayım ve mesleğimi yapamıyorum çünkü iyi bir eğitim alamadım tecrübe sahibi değilim bu yüzden okumak zorunda kaldım şimdi daha çok para kazanmak için daha iyi bir hayat yaşamak için mühendislik okuyorum okul bittiğinde 30 yaşını geçeceğim o saatten sonra benim kazanacağım paranın bana ne hayrı var? mutlu bir yuvam yok evim yok eşim yok hayatı ıska geçiyorum ha bide bu zamana kadar harcadığımız kendi paramız ve babamızın parası çöp oldu resmen ha mühendislik bittikten sonra hala işsiz güçsüz biri olursak diyecek sözüm yok resim herşeyi anlatıyor... para kazanacağız diye ömrümüzü boşa harcıyoruz..
Cevap
13Cevap
Kimse hayata eşit başlamiyor. Bu yuzden adalet başından beri yok. Kazandiklarin karin, kaybettiklerin zararın olarak kaliyor. Tabi kazancı maddi yönden mi manevi yönden mi dusunuyorsun. Bunu uygulamak sana kaliyor.
sonumuz bu
Adelet insanın insanca yaşayabilmesi ve araç olmamasıdır
Acı gerçek şu ki; Dünya var olduğu sürece adalet olmayacak asıl adalet mahşer gününde olacak
Dünyada olduğun sürecede kuralına göre oynamalısın
canım bende onu diyorum adalet olmamasının sebebi herkesin çıkarını düşünüyo olması sende kendini ve çıkarını düşünmelisin adaletsiz olanlara karşı
Adalet zenginler için vardır. Normal insanlar için 6 harfli bir kelimedir birde kadın ismi..
valla ben anlamadımmm haytın kime ne suncagı hiç belli olmuyoo
Hayat boyunca para için koşmasak da başka şeyler için koşuyoruz Hayat budur oturduğumuz yerden hedeflerimize hayallerimize kavuşamayız
Adalet 0 yok ismi bile unutuldu
gözlerini kaç paraya değişirsin
kendine saygın olsun adaletin bumu dünya
Herkes kendi adaletini bulsun
İntikam
Adaletli değil
adalet yok
Karikatüre bayıldım o nedenle kısa sürede kavuşmaya odaklan ve anı yaşa
Pardon soruya odaklanmadım 😒
tanrının oyunu işte bu 😏
aha bu işte 😃 bizi yarattı bizi bunlarla kandırıyo elimize geçince de öldürüyor 😃
Ne alaka niye komik olsun ki 😕
Öyle tabii sence nasıl peki
neyse ben yemek yemeye gidiyorum 😊
haklısın katılıyorum
Herkes kendi adaletini bulsun
Yok adalet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar