+1 yılAdalet iki insanın ne farklılığı olursa olsun (cinsiyet, renk, para durumu vb) ayrımcılık yapmadan suçsuz olanı suçsuz , suçlu olanıda suçlu olarak kabul etmek ve eşit tutmaktır. Ay bu zengin bu beyaz tenli bu erkek ben buna suçsuz diyeyim demek değildir. Bence adalet yok , yaşadıklarımdan çok iyi biliyorum. Her zaman adaletli davranmaya çalışıyorum ama öyle davrandığımda konuşanları yazarken yazılanlarda 1 tane erkek fazla olunca sınıf arkadaşlarım bana bağrıyorlar. Ben sadece konuşanı yazıyorum eşit kız eşit erkek olsun diye uğraşmıyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
Bn bide başkan değilim yardımcıyım ama o başkan olmuş arkadaş sırf kızları yazıyo bide sinir olduğu erkekleri yazıyo tabi bn izin vermiyom alıyom elinden kalemi yazıyorm
En İyi Cevaplar
Sezar'in hakki Sezar'a misali hayatim boyunca adaletli davranmaya calismisimdir..
17 Yorumla
Adalet diye birşey yoktur. Güçlü güçsüz vardır. Adalet güçsüzleri avutmak için bulunmuş bir kavramdır. Adalet İslam'da vardır. oda uygulanmaz. Hey gibi Osmanlı
24 Yorumla- +1 yıl
Allah'ın da bu dünya da adaleti yok. İmtihanı var.
Adalet oldu zengin fakir, güçlü güçsüz, zalim mazlum ayrımı olmaz. Suriye can çekişmez. Bangladeş deki müslümanlar diri diri yakılmaz. Osmanlı bütün müslümanları kucaklarken yıkılmaz. Türkiye zalimin karşısında durmaya çalışırken güçsüz kalmaz.
Allah'ın adaleti diğer tarafta. Cennet Cehennem
- +1 yıl
Allah'ın adaleti var er ya da geç tecelli eder benim inancım var kardeşim.. imtihan dünyası Hayırlısı. Mulk adaletin temeli maalesef. ben güçsüzlere güç oluyorum gücüm yettiğince. Allahin adaleti diğer tarafı yok kardeşim iki tarafta da var. Suriye can çekişmesi ile Allah'iin ne alakası var insanlar yapıyor bunu? İnsanların pisliği Allah bekliyor belki tövbe eder diye insanoğlunu ben zaten yaşamak istemiyorum böyle bir dünyada insanların arasında ahir zaman nesilden nesile daha kötü insanlık. Allah'in adaleti her yerde kardeşim bence herkesin inancı kendine tabi 😊
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adalet; hak edene hak ettiği kadarını hakettiği zamanda vermektir.
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yıl-Adalet kısaca eşit ve empati kurarak davranmaktır.
-Kimi yerde adalet malesef yok. Allah iyi etsin.
-Adaletli olduğumu düşünüyorum. Adaletli olmaya çalışıyorum.
Gücü yeten yetene çünkü insanlık nedir bilmeyen çok var. Korkunçlar. Allah iyi etsin.13 Yorumla- +1 yıl
*Kesinlikle katılıyorum empati kurarak eşit davranmaktir.
*Maalesef çoğu yerde yok burda da yok
*Amin inşAllah hayırlısı.
*Bende öyle olduğunu düşünüyorum ve öyle olduğumu olmaya çalışıyorum elimden geldiğince
*İnsanlar insan dedim hayvanlar bile daha insancıl insanlar hayvanlardan bile daha hayvan bu yüzden daha çok seviyorum hayvanları.
*Amin inşAllah.
*Görüşün için teşekkür ederim - +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılHz Peygamberin sunnetleri
Ataturkun ilkeleriyle hareket etmezsek sadece buyuk buyuk adliye saraylari yapar icinde adaleti masa ustunde arariz kardesim...13 Yorumla- +1 yıl
Yok gormedim kardesim..
3 gun hesabimi dondurdu sistem.. yogunluktan da pek giremedim zaten...
Adalet mi geçen sene 15 dakka yüzünden giremedim. Çünkü nefessiz kaldım ve o sınava alınmadım ben. Fakat her şerde vardır bir hayır diyorum ve mutluyum.
13 Yorumla
+1 yılHerkesin adaleti kendine ama herkes değildir herkes dediğin gibi
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. Bu dünyada ilahi ve beşeri adaletin olduğuna inanmadığım için adalet nedir, nasıl sağlanır bilemiyorum...
11 Yorumla
+1 yılİlahi adalet şüphesiz ki var lakin beşeri adalet mi maalesef orada dur derim kardeşim.
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, rica ederim kardeşim kal sağlıcakla 😊
- +1 yıl
Eyvallah 😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mutlak adaletin er ya da geç tecelli edeceğine dair inancım tam.
23 Yorumla
+1 yılSorunun cevabını vermişsin zaten gücün yeten yetene
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam gibi adamsın. Senle uğraşan çok ama bakma onlara. Doğru bildiğin yolda devam et.
117 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah kardeşim senin güzelliğin sağ olasın ben bildiğim yoldan dönmem ancak ölüm döner... Uğraşan cok hem burda hem sivilde hayırlısı Rabb'im güç kuvvet verdikce hepsine yeterim de ben bana yetmiyorum olmuyor... Görüşün için teşekkür eder, diğer sorularıma da beklerim 😊 Hoşçakal
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi yiğit görmedim. Hem korkusuzsun hem de adaletli.
- +1 yıl
EyvAllah o da senin güzelliğin çok şükür birtek Allah'tan korkarım o da sevgisini kaybetmemek için ölümü severim hep bekliyorum korkmuyorum o yüzden ölümden öte köy Yok hem güzeldir ölüm ölmek ebedi bir hayatın başlangıçi için ölmek gerek ölüm varolmak demek hayırlısı adaletli olmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Cevap sahibi+1 yılNe şikayet edip duruyon beni?
Cevap sahibi+1 yılTeklifi kabul edecek misin?
Cevap sahibi+1 yılSen annene mi aşık sın? Nedir bu ana muhabbeti hep ya
Cevap sahibi+1 yılSürekli küfür ediyosun. Zayıflık bu biliyomusun
Cevap sahibi+1 yılYarın müsait misin
Cevap sahibi+1 yılAkşama kadar motosiklet üzerinde geziyon bana vakit ayırabilecek misin? Pizza mı dağıtıyon nedir?
Cevap sahibi+1 yılElin telefonda sürekli kaza yapacan bak
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdalet Yok artık paran varsa adalet var herşeyin var
11 Yorumla Adalet varda yokda ülke dünya kismina bakarsa yok ama simdi kücük seylere gidersek aile ici veya ne bilim öyle yerlerde bazen adalet olabilyilr en azindan
017 Yorumla
+1 yılGuncelleme yazın çok içten ve samimi 👏
17 Yorumla- +1 yıl
Yanı senim adaletin var kendince elbette :) ama ben genel olarak adalete inanmıyorum:)
- +1 yıl
Yani kardeşim bazı zaman onada inanmıyorum isyan etmek de istemiyom
- +1 yıl
Yok elbette :)
Adalet insanın vicdanıdır abi 😀
17 Yorumla
+1 yılAdalet var ama ahirette.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne kusuru abi estağfirullah. Inşallah kazanan oluruz.
- +1 yıl
Inşallah abi
+1 yılHersey gönlünce olsun güzel insan
126 Yorumla- +1 yıl
Gitti bile artık abla yok.
- +1 yıl
Inşallah iyi anlaşıyorduk abi
- +1 yıl
Burayı sevmemiş abi ondan gitti yani başka birşey yok galiba.
- +1 yıl
Valla abi aranizda ne oldu bilemem ama erken gitti evet. Ben çok konuşmadım sadece oyle 5 dakika sohbet ettik ama birşey olduğunda hep yaninda olduk hep birlikte. Hayırlısı olsun üzülme.
- +1 yıl
Eyvallah abi senden Allah'a emanetsin tabiki görüşürüz konuşuruz. Yine olsa yine yaparız aynısıni.
- +1 yıl
Selamün aleyküm ben geldim yeni geldim kusura bakmayın kardeşlerim... neden gitti anlatıym bildiğim kadarıyla.. Burayı beğenmedi z iyiler de var birkaç kişi ama kötüler daha çok pislikler daha çok rahat duramıyordu ben gibi birşey görünce atliyordu zaten kız evlenmek yuva kurmak istiyordu anladığım kadarıyla artık kim ne dediyse ona aradığını bulamadı gitti Hayırlısı ama ben inanıyorum ki yine gelecektir çünkü burda tanıdı bir kere bizi 😊
- +1 yıl
Hayırlısı Amasyalı kardeşim vardır elbet bir sebebi sen merak etme aklımdasın vallahi inşAllah buluruz hem ben olursa konuşurum senin için şöyle bir sözüm var kardeşim...
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler...
En güzeli Hayırlısı... - +1 yıl
Aleykumselam abi.
Amasyalı abi seninle ciddi muhabbeti vardı galiba ondan biraz kirginsin ama merak etme seven sevdiğini bırakmaz bizde varız kardeşi olarak gelir ama aranız nasil olur bilemeyiz gelirse söylerim amasyalı abi kırılmış derim. - +1 yıl
Amin abi.
- +1 yıl
Eyvallah abi sende öylesin herzaman burdayım.
- +1 yıl
Evet ediyorum. abi
- +1 yıl
Herzaman gelirim müsait olunca yazarım mutlaka.
- +1 yıl
Teşekkürler görüşmek üzere müsait zamanda görüş yaparım sorularında.
Ben adaletli biri olduğumu düşünüyorum.
13 YorumlaAdalet mülkün temelidir
Yani mülk kimde ise onda11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama adaletli olduğumu dusunuyorum
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu ulkede adalet sadece Bir Bayan ismidir 🙂👍
15 Yorumla
+1 yılAdaleti kendin almalısın
11 Yorumla
+1 yılKagit uzerinde var.
13 Yorumla- +1 yıl
Sanada
Hz. Ömer dir..❤
11 Yorumla
+1 yılAdalet kadın ismidir
11 YorumlaAdalet biziz abim
11 YorumlaAdalet kirli atlet.
11 Yorumla