arkadaşlar ben ege biyoloji yazmayı düşünüyorum ama biyoloji okumak sizce faydalı mı benm amacım 4 yıl okuyım düz bir işe girmek değil açıkçası kariyer yapmak istiyorum . biyolojiyede aşık birisiyim sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Bu biyolojide meslek zor formasyon yok cart curt diyenler sevmedikleri bölüme girip 4 yıl okuyayım da bitireyim mantığında insanlar. Her bölümün elbette ki meslek alanları oluyor ama biyolojide disiplin ve çalışkan olmak gerekiyor. Üniversite sırasında laboratuarlarda çalış, kendi projeni yap, mezun olduktan sonra yurtdışındaki bir üniversiteye kapağı at oh değme keyfine :D Akademisyen ya da bağımsız araştırmacı olursun.
30 Yorumla
okuma benim teyzemin oglu okudu atanmadı kaç yıl oluyor atanmadı biyoloji ögrenliği alınmıyor biyolog olarak da memur alınmıyor kpssde düz memöurlukları başvurdu ondada puanlar yüksek kaldı
o bölümü okursan kendine yazık edersin00 Yorumla
+1 yılBak şunu söylüyüm fen edebiyattaki tüm bölümler sıkıntılı..eğer gerçekten akademisyenlik düşünüyorsan ve seviyorsan yaz biyolojiyi..ama sonradan vazgeçersen ve notların düşerse akademisyen olamazsan işsiz kalırsın
00 Yorumla
+1 yılBiyolog oluyorsun. Ama akademik kariyer yapıp doktora falan alırsan zirve yaparsın. cok eglenceli zevkli bölüm ama Türkyiede maalesef degeri cok yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
+1 yılİnsan sevdiği şeyi okumalı. İstemeyerek okuyup hayat boyu çalışmak işkence olur. Seviyorsan, peşinden git. Sadece devlette çalışmak zorunda değilsin. Özel kurumlar var, laboratuvarlar var, var da var... Araştırmışsındır. Kpss mpss sanki tek yolmuş gibi. Yurtdışına çık istersen, her yerde her zaman lâzım olacak bir meslek
10 YorumlaSevdiği işi yapan herkes başarılı olmuştur seviyosan yaz
Her bölümde iş imkanı vardır yeter ki kendini geliştir işini severek yap .30 Yorumlayazık edersin kariyer filan da zor fen edebiyatın formasyon hakkı sınırlandığı için artık öğrenici de gelmiyo dolayısıyla doktora kadrosuda gelmiyo artık yani kariyer yapman da zor...
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok boş bir bolum. Bizzat bitirip işsiz 2 arkadasim var hem de cok guzel yerden mezunlar.
00 Yorumla Büyük ihtimal okulu bitirince dersana hocası olursun ona göre karar ver
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Bence boş..Geleceğe yatırım yapmak alzım nerede çalışabilrisin araştır iyyi düşün derim.
00 Yorumla
+1 yılBiyolojide is bulamazsin. Kariyer yapacaksan baska bir bolum secmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmuhtemelen puanın düşük gelmiştir ve yazmaktan başka seçeneğin yoktur.
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 403 cevap paylaştı. İş bulma olanagı son derece kısıtlı olan bir bölüm
00 Yorumla
+1 yıldünyanın en saçma bölümü.
01 Yorumla- +1 yıl
Lan senin saçma dediğin şey bilim dalı. Gördüğün her şey kimya-fizik-biyoloji-matematikten oluşuyor. Boş yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman oku
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım