Annesiz olur mu ya. Biricik annem olmasa ben bir çok sıkıntının üstesinden gelemezdim.
Annesi olmayanlar nasıl yaşıyor harbi?
Annesi olmayanlar nasıl yaşıyor harbi?
İnsan annesiz yaşar evet.. ben 12 senedir annesiz 4 senedir babasızım.. ama bir tarafın eksik yaşıyorsun.. senin gibi düşünseydim ölmem gerekirdi ama ölmüyorsun.. büyüyorsun çünkü teksin. başın sıkıştığında hemen ona koşmuyorsun mesela. kendin çözüyorsun sorunlarını. nazını çekecek, saçını okşayacak kimse olmuyor. sana kızmıyorum bu soruyu sorduğun için.. nasılsa herkes yaşayacak. ama bu anlattıklarım duygularımın ve yoksunluğumun binde biri bile değil.. öyle duygular yaşıyorsunki amlatılmaz. Benden annesi olanlar bir tavsiye onları üzmeyin. öpebildiğiniz kadar öpün sevin. yoksa benim gibi toprağını öpersiniz.
2 aydır annesizim gerçekten çok zor çok şükür yarın geliyo allahım onu benden hiç eksik etmesin ya bir şekilde alışıyo insan ne yazıkki
Allah rahmet eylesin. Cennette elbet karşılacaksınız kafana takma kardeşim
Biraz olgunca düşünebilseydin ve empati yapabilseydin, böyle lanet bir soruyu sorup, annesi olmayanların yarasını deşmezdin ;)
İnsanlar çok garip ya basit şeyleri bile düşünemez olduk.
sen nasıl bir şeref engelli canım bir insansın ya.
Kimseye hakaret etmedim ama siz hakaret ediyorsunuz. Kötü bir şekilde de sormadım
Cevap
13Cevap
Pardon da onlar annesi olmamasını mı istedi? Bu onların kendi seçimi mi? Hayat onlara bunu mecbur kıldı. Annesi olmayanlar nasıl yaşıyo demişsin. Zaten onların ne sıkıntılar, ne zorluklar çektiğini sen bilemezsin. Onlar istemez miydi annesi olsun? Herkes gibi mutlulukta, hastalıkta, sıkıntıda vs annesi yanında olsun istemez miydiler? Hayat onları mecbur etmiştir. Bu soruyu sorman saçma olmuş biraz empati yapsaydın böyle bir soru sormazdın zaten.
Her kadın anne olamaz benle iki kızım tek hayat mücadelesi veriyorum anneleri tek etti 6 sen oldu bı gün arayıp sormadı 3'cu kocaya gitti iyi ki iki kızım var onlar benim hayata bağlayan tek sebebim kızlarım için dünyayı yakarım gerekirse yeterki onlar iyi olsun çok şükür baba anneleri de çok iyi bakıyor onlara hiç bı gün anne eksikliği göstermiyor bütün dünya bı yana kızlarım ve annem bı yana
Annesizlik tercih değildir çoğuna göre.
Biraz bencilce yazmışsın soruyu, gereksiz bir kıskançlık yaratmak ister gibi.
Sanki kendi tercihleriymis gibi bir soru olmuş. Hayat şartları mecbur yaşıyorlar. Sen olsan intihar mi ederdin?
insan mezarina bile alisiyor. boyle dusununce baya bir zor geliyo ama alismak bence en buyuk mesele
Ablam bunu burda paylaşmanın mantığı ne sen insanlara neyi hatırlatmak istiyon ki anlamdim gitti... insallah annenle güzel mutlu gunleriniz olsun eksik olmasın da...
Hiç düşünmedin mi annesi olmayan birisi bu yazdığımı okur ve üzülür diye
annesi olmayanlar. kendi öğreniyo hayatı.. bir sorun olduğunda annesine sarılmak yerine yastığna sarılıyo. ve gerçekten kolaydeğil..
Doğru
cahil bir paylaşımda bulunmuşsu saygısızsın ve patavatsızsın bence susss
annen baban varsa yaşının kaç olduğu önemli değil sen hala çocuksun anene baban yoksa yaşının önemi yok sen artık büyüdün.
tüm zorluklarla artık sen başa çıkıcaksın. büyümek zor iş
Hayat bazen böyle gerektiriyor. Yaşamak gerekiyor her ne olursa olsun. Bide annesi babası olmayan birini düşün. Mesela ben.
Geçmiş olsun kardeşim
beden bile seyler paylasiyorsun olmayan birisi cok uzulur bunu gorunce
Allah sabır versin.. sevdiği olmayana
Amin Allah herkese sabır versin
Soru biçimi çok yanlış olmuş.
Zor bı durum
Gereksiz bir soru
bilmiyorum
Skntili tabi
Saçma bir soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar