Başkasıyla samimi olup seni unutan arkadaş?

Liseden beri arkadaşım olan kız. Üniversiteye başlayınca yeni arkadaşlar yeni ortamlar vs. derken uzaklaştı benden. Bende yeni arkadaşlar buldum ama asla soğuk davranmadım. şu an tatilde evde mesela buluşalım diyorum buluşamıyoruz hafta sonları babası izin vermezmiş hafta içi de ben çalışıyorum iş çıkışı buluşalım diyorum geç oluyor diyor uni okuduğu yere gidince akşamları gezebiliyo ama neyse iki tane samimi olduğu arkadaşı var sürekli beraberler ayrı bir whatsap grubu kurmuşlar kızları bende tanıyorum. Seviyorum onları aslında. O grupta ben yokum mesela. Whatsaptan konuştuğumuz tek şey emoji göndermek hiç bir s*k*m anlatmıyor bana sanki birbirini tanımayan iki insanız. En son 6 ay önce yüz yüze görüştük böyle ayrılmak isteyipte söyleyemeyen senin anlamanı bekleyen sevgili gibi. Bu şekilde ona soyleyince ben sana soğuk değilim sen soğuksun diyor. G*t*mü yırtıyorum ben burada arkadaşlığımızı bitirmeli miyim napmalıyım çünkü zoruma gidiyor gerçekten ben buluşalım dediğimde hafta sonu çıkamıyor o iki samimi arkadaşıyla buluşacağında akşam bile dışarı çıkabiliyor.
Başkasıyla samimi olup seni unutan arkadaş?