Adamı manitası terk etmiş aylar sonra gelip kuzey naber diyor :D

Adamı manitası terk etmiş aylar sonra gelip kuzey naber diyor :D
Seni silmesi yanlış bir şey ve manitanın terk etmesine ise, şasırmadım. Zira
Erkek adam; kesinlikle kız istedi diye , kız / erkek arkadaşlarını silmemelidir. Bunu yaparsa kadın, erkeği ezik erkek görür. Böylece erkeğe ; saygı duymaz , sadık kalmaz ve terk eder.. Erkek dediğin, yoklukta olmadığını kadına hissettirmeli ki kadın erkeğe arzu duysun ve erkeği elde tutmak istesin. Yoklukta olan erkeklerde kadın, çok rahat olur. Daha iyi erkeği bulunca da terk eder..
Kadınlar ; istediği kadar bu gerçeği inkar etseler de başlarına gelmeden, ne yapacaklarını bilemezler. Bu yüzden erkek adam, kıza arkadaşını sildirir ama kendisi silmez. Lakin bu tabak çevirmeyi yapın derken, kadın kadınlığını yaptıkça da aldatmayın. Sadece çevrenizde kadınların olduğunu, hissetsin yeterli.. Bu anlattıklarım da çok örneği var ve iki kız arkadaşım da beni doğruluyor
:D o kadar çok oldu ki son zamanlarda yaşamadım ama eskiden mesela arkadaşlarımdan bazıları sevgili yapınca beni unuturdu ya da az yazardı.. sonra bir gün sevgilileri bunları terk edince ya da araları bozuk olunca gelir yazarlardı.. o zaman tabi iş işten geçtiği için ben cevap vermezdim silerdim direk. bir de kız versiyonu olanları var. mesela sevgili edinince direk silen takipten çıkan konuşmayı bırakan. onları da siliyorum. bir insan zaten sevgilisi olunca değişiyorsa ona güven olmaz.. her ayrılıp barıştığında geri gelir gider böyleleri fırıldak gibidir..
Tuhaf insanlar dostum gerçekten yani anlam veremiyorum sevgilin varken arkadaşlarınla da güzel iletişim halinde olup yürütebilirsin bunu
Aynen öyle dostum. yani gerekirse mesafeli olur daha az görüşürsün ama tamamen çıkartmak sonra geri gelmek bunlar bana göre yanlış
Bence Buna alınacak bir durum yok. Dünyanın her yerinden arkadaşlarımda bu var. Herkesin meşgalesi oluyor. Hayatlar kopuyor. Mevzu kalp birliği… görüştüğünde aynı dostluk kaldığı yerden devam ediyor. Kuvvetli bağı böyledir.
çarşı amigolsrı bile evlenince tribünü bırakıyor hanımcılığın gücü kişisel değil yani konu doğal.
Bu durum kızlarda da erkeklerde de maalesef var. Benim bir arkadaşım vardı üniversitedeyken sevgilisine o kadar güvenmezdi ki onun yanında ne kız arkadaşlarıyla mesajlaşır ne konuşabilirdi adam çapkındı çünkü. Sonra herkesten koptu gitti. Şimdi sadece o çocuğun esiri yıllardır güya evlenecekler ama adam hem duygusal hem bedensel istismar ediyor sadece sevgi değil😌
Cevap
36Cevap
Evet, buluşmayı bile teklif etmedim hiçbir zaman ki rahatsız olmasınlar diye. Sonra arkamdan konuşulduğunu gördüm. 2. hatasıydı, elinde hediye ile kapıma kadar geldi. Sonrasında 3. hatayı yaptı ve arkadaşlığımı bitirdim. Pişman mıyım hayır, zerre pişman değilim.
Oldu buradan bir kızla tanıştım aynısını yaptı gitti sevgili yaptı buluşma ayarladigimiz gün ekti beni aylarca arayıp sormadi sonra gelmiş bana yaziyo yok numaran kayboldu da bilmem ne sevgilisinden ayrılmış bn de bir iki yazdım sonra cevap vermedim bir ay sonra tekrar yazdi seninle konuşmak bana iyi geliyordu keşke böyle ayrı dusmeseydik gibisinden birşeyler ne oldu da boylr oldu gibisinden cevap vermedim
Benim arkadaşlar pek sevgili yapmazlardı. O yüzden olmadı olsada yol veririm zaten. Bide onunla mı uğraşıcam
Evet vardı öyle bir arkadaşım, sevgilisi ile ayrilip ayrılıp barişirlardi baristiklari vakit unutuluyordum 😄
Aslında o kadar da değil bence hani nasıl desem insan sevgilisi ile daha çok vakit geçirmek ister. benim sevgilim olsa misal onunla daha çok vakit geçirmek isterim tabi arkadaşlarimi da çok ihmal etmem.
En doğrusu 🙂
Bir kaç tane oldu da anlamsız kişilerin anlamsız kıskançlıkları
Hayır ya yakın arkadaşlarım yapmaz öyle bir şey. Hatta en yakın arkadaşımın manitasını ben her gün darlıyorum arkadaşımla ne zaman ayrılıcan kumam diye kdkdkddk
MaşAllah de nazar değmesin 😃 şanslı olduğum nadir konulardan çünkü kdkddkdk
7 yıllık arkadaşım koca buldu sözlendi beni unuttu , benim de ağzım durmuyor direkt söyledim sen de kocayı iyi ki buldun vallahi dedim 🤭🤭
Bizim yakın arkadaşlarımla yaptığımız sözleşmenin 1. maddesi BFF>BF. 😂
Sevgililer geçicidir, dostluk baki. 🤞🏼
Sevgilisi görüşmeyi yasaklamıştır belki ya da sevgilisine öncelik vermiştir ama bütün hayatı da sevgilisi olmamalı. Benim olmadı.
Haha. Çok iyi benzetme. Adam hep böyle yaparsa cepte görülür.
Olgunlukla karşılarım bunu. Adam aşkını doya doya her an yaşıyor demekki. Sevgili gibi trip mi atalım napalim mutlu olsun adam mutlu oluruz 😃
İşimiz düşer iplemez ya da ne bileyim hali tavrı hareketleri değişmiştir. Soğuk davranıyordur görmezden geliyordur filan. Tamam haklı bulurum seni. Ama bu süreçte adam yoğunsa sevgiliyse mutluysa gorusemiyorsak eyvallah derim ben takilmam. Nasılsa bu süreç ilerde değişecektir. Ayrılır ya da sevgiliyse daha az görüşür normale biner yani. Böyle düşünürüm ben. Takilmam. Adam mutlu abi diye takılırım aksine:)
Olmadı. Çünkü hepsinin arasını bozdum 😈😈 şaka şaka 👻 ben arkadaş canlısı birisi değilim o yüzden terk edebilecek bir arkadaşım yok.
en güzeli :D
Teşekkürler 😌
Unutma demeyelim ama 2. Plana atıldığım oldu 😀
İşte onları da anca yıllar sonra arayınca fark ediyorsun :D
Çok arkadaş canlısı sayılmam bu yüzden dert etmem
Yok unutmuyor beni yanlarında pet gibi gezdiriyorlar 🤣
Evet çok oldu ben sadece kızları öyle sanıyordum erkekler de öyleymiş demek. d
Evet ya oldu, ne sinir bozucu bir olaydı. Hatta sevgilisi benimle görüşmesini istemiyordu 😏
bitince de hemen sana gelir böyleleri
Bulamadı
Olduuu, olmaz mı. Görmemişin bir sevgilisi olmuş...😂
Olsa da saygı duyarım. Bizde yâr öncelik olur herkes buna saygı duyar.
Yok olmadı.. Çok şükür sağlam karakterli arkadaşlarım var..
Kuzey nabeer bro shahsh olmadı henüz sadece evliler var da evli yani 😃
Arındım da geldim 😂
Yok, bizde tam tersi oluyor sevgilisıyle buluşunca sende gel takılalım der😅
Reelde hiç arkadaşım olmadı, bilmiyorum nasıl bir duygudur.
Yalnızlık iyidir boş ver.
Şüphesiz oluyor ama böyle şeylere takılmıyorum, keyfi yerindeyse benden uzakta durabilir..
O işin raconudur.
Ortamda sevgili yapan kişi ortamdan uzaklaşırsa laf söylenmez.
Ayrılıp geri gelirse ‘ s. et kanka ‘ denir devam edilir.
Evlenip tüm arkadaş grubuyla bağını koparan bile oldu sjs
Eşleri kıskanıyor olabilir ama saçma yani djsj
Ya dimi dimi ndsfsd bir tasması eksik kalıyor
Olgunlaşmamış düşünce şekli işte, aynı anda arkadaşlık ve sevgili ilişkilerini yürütemeyeceklerini sanıyorlar galiba
Aslan burcudur o kesin ıhıı ıhımm 😂 çıkarcı insanlar out ya Benden gidebildiği kadar uzağa gidebilirler
Sadece sevgililerini saatlerce anlatmak için arama potansiyeline sahipler Üstelik sana, pardon ya seni sormadım demeyi unutup 😂
20 yıllık kız arkadaşımdı ya o benim. Zaten nasılsın diye bile sormayıp sadece sevgilisini anlattığı için bir daha aramadım ben onu kendisine de bencilsin dedim şu an arkadaş falan değiliz En sevmediğim insan tipi, boğa burcuyum
Başak mıydı
Bildiğim bir şey yok Kendi burcumun özelliklerini okuyorum heralde
Yakın zamanda evet
1 hafta içinde
Olur madem o kadar merak ettin
Yok yaa. Yine beraber takılırdık gezerdik arkadaşlarla.
Tabi oldu sonra onlar hatırlayınca biz unuttuk onları..
Böyle minimal beyinlerle
arkadaşlık kurulur mu hiç
Kankam olacak şêrefsize en yakın kız arkadaşımı ayarlamıştım sonra beni unuttu bende kıza dedim ayrıl ondan oda ayrıldı got gibi ortada kalmıştı.😅
Geçmişte karsilasmistim, nasıl bir kafa yaşıyorlardı anlamadım. Böyle insanlar hic guvenilir degil parayi bulursa ya da ünlü olursa yine kayiplara karisir.
Oldu, oldu da geri dönüşü uzun sürmedi.
Ayrıca, benim sorumla neden aynı görseli kullandın Kuzey 😂😂😂
Evet oldu birkaç tane gereksiz bir tavır
Evet oldu, bende onu unuttum.
Bunu yaşamayan var mıdır ya djxkxhbjdnsjdjd
Oluyor, sonra sorun yaşayınca bana geliyorlar dert dökmeye 🤦♀️
Aaa ben!!! pampa naber 😂
Unutan değil de eskisi gibi olmadığım oldu
Oldu tabi anlam veremiyorum bu olaya
İyi lan Ekvator senden naber deseydin 😂😂
Canları saolsun ben severim arkadaşlarımı
Yoo aşk başka arkadaşlık başka aşka kapılmış normaldir
Erkeklerin geneli böyle değil mi
Olur gibi oldu ama ayarı verdim bir daha yapmıyor.
Sevgili değilde evlenince
Ya unutan değil ama değişen olmuştu.
Var öyle hanım köylü bazı arkadaşlar
Olmadı yaa keşkee olsa bıraksınlar peşimi 😂😂
Oldu.. Ayrılınca görür gününü :D
Müstahak onlara :D
Oldu mu. Olmadı yapsınlarda unutsunlar razıyım 😂
Ahahhsa farklı versiyonunu yaşadım 😏😃
Yaşadım bu durumu ya. Çok kötü hissediliyor..
Ben kürkçü dükkanı mıyım yallah derdim ama başıma gelmedi tabi
Manita yapınca unutmayan arkadaş mı varmış 🤣
O kisliksizdir
O tarz insanlari aninda siliyorum geri donemicekleri şekilde
Çok fazla arkadaşım yok arkadaşlarım da sevgili yapmıyor feministler
Yok tam tersi oluyor bizde daha çok konuşacak seylerimiz oluyor
Hayır hiç olmadı aksine daha sık bulusuyorduk😂
🙄😒oldu ama kiz arkadasım sevgilisinden ayrılınca hrmen yine bana geldi bende kapı dışarı etim
Aynen öyle haklıdım ahlıyım
Yok olmadı ama onu yapan benim erko kankilere dhdhdhd