Yolda yürüyorsunuz biri sizi ansızın öpse ne yaparsınız?
ben: başta şok geçiririm sonra erkeğin orasına tekmeyi atarım bence kimse buna cesaret etmesin mazallah işi biter

Böyle bir fantazi kimin aklına geldi şaşırdım. Bu konuda şu tespiti yapmak gerek ansızın öptüğün kız senin annen , kız kardeşin , eşin, sevgilin olsa ve biri bu davranışı yapsa ne düşünürdün!! hoşuna gidermiydi? Sanırım gitmezdi gitse boynuz takıp sokaklarda ben boynuzluyum diye gezinmekten gurur duyuyacak kadar kişilliksiz ve onursuz olurdun!! Ama tabiki aksini yapar onu bulur ya öldürürdün ya da hastahanelik ederdin sonuçta Aile ve namus kavra mı!! Böyle fantazi sorulara yanıt veren erkek arkadaşlar önce iki düşün bir konuş.
Kolundan tutup karakola götürürüm. Gelmezse de;
www.toptanal.com/.../...tro-sok-cihazi-350x350.jpg
Bunun grisiyle acımam yani...
İşte kız ve erkek yorumlarına bakarak bile ülkemizdeki kızların halini anlayın erkekler neredeyse mutlu olmuşlar bir kız için çok aşağılayıcı iğrenç bir davranış bizimde ülkemizin sokaklarında özgürce dolaşma hakkımız var lütfen duyarlı olun bir kıza nasıl davranmanız gerektiğini düşünürken kız kardeşiniz anneniz aklınîza gelsin lütfen
Tecavüzü ve tacizi mi soruyorsun çünkü bunun anlamı o tabi mağrurlaştırmıyorsanız.
sadece gelip dudağınızdan öpse gitse
amin
Cevap
51Cevap
Şu yorumları okuyup sadece insanların yoksunluğuna acıdım , insanların tükenmişliklerini ve son çarelerinin bu site olduğunu gördüm.. Yolda kimse kimseyi ansızın öpemez. Öperse de kodese tıkarlar adamı bu kadar basit, hiç sapıklığa dökmenize gerek yok birine yapın da göstersinler size dünya kaç bucak
yanımda kız arkadaşım yoksa bende onun dudağına yapışırım :D
yani aldatırsın
hayır aldatmam, beni öptüğü için karşılık veririm, sevişelim derse sevişmem. sadece öptüğü için piçlik olsun diye yapışırım dudağına daha da bırakmam, kollarımla tutarım kafasını.
Kız güzese ve Fransız öpücüğüyse dudaklarını dudaklarımdan ayırmasını beklerim , ondan sonra nezaman isterse beni öpebileceğini bu yüzden ona numaramı bırakabiliceğimi söylerim güler yüzlü memnun bi' şekilde..
Fransız öpücüğü haricindeki diğer öpücükler içinde tepkim değişmez
Hep kadın açısından bakıyorsunuz olaya bir de öpülen erkek öpen kadın olarak bakın
Emin'im bir çok kadın olayı normalleştirme çabasıyla yorum yapacaktır
Hadi buyrun kallavi delikanlılar melek yüzlü hatunlar hadi cevap verin 😎
Yalnız çoğu erkek zevk alırım yazmışsız babanı kandır sen dlbrldsnslbd
bana bir kere maç sahasında olmuştu. annem kardeşimi eve getirmemi istemişti bende gittim tam yürüyorum orda bir erkek öptü beni. bende tokat attım ama çok utanmıştım
Bıçaksız çıkmıyorum dışarıya.. Malum ne zaman nerde tecavüze uğrayacağımız belli değil, belki dekolte giydik diye belki türban taktık diye belki de çarşaf giydik diye kim bilir.. O yüzden böyle bir yaklaşımda bulunan canından olur.
ben : başta şok geçiririm sonra kızın orasına tekmeyi atarım bence kimse buna cesaret etmesin mazallah işi biter
kızda iş bitmez ama hatırlatırım
sevgilim veya flörtümse öperim kötü niyetle opmem zaten he senin dediğin sığırlığı yaparsa o kızlada ilişki yaşanmaz ırzınada geçmedik kimsenin
o zaten tacize girer. bence kimse cesaret edemez. ama bir kız bir erkeği öperse ne olur onu kestirmek zor
Bütün gücümle suratının ortasına yumruğu indirir aynı zamanda bağırırım.
Engel olurdum. Disardaki sıradan bir kizla neden böyle birseye razi olayım.
saçlarından tutarım once yerlerde sürüklerim canı acır :D
ne yani hoşuna gitmez mi
vayy süper
Ben anın şokuyla öyle kalırım sanırım ama şok etkisi geçince napıyosun mk derdim
ilk birkaç saniye bir şey yapamam anlamam bile ne olduğunu sonra da dizimi gömerim testislerine.
Yerde bulur kendini gücüm yettikçe vururum. Sonrasında tükürürüm ağlarım kusmak isterim. Bir takım testler yaptırırım.
çantamda çakı var yanaşmak isteyen buyursun gelsin :)
saçını başını yolarım onu tokat manyaqi yapardım :D
dudağını koparacak derecede ısırır, orasına tekmek atarı.
Kızlar neden sokakta bir erkege saldırmiyor bu siz daha irdelisiniz ondanmı yoksa erkeklerle bedensel güç farkımı yoksa erkegin baskın karaktervolmasımı
Nasıl bari yakışıklı mı dhfjsf
Sadece biri dedim tipli veya tipsiz demedim
Tokat atarım. -_-
tipe bagli😂.. ama yinede kizardim ona asabilesirdim
lisede kızın biri makas aldiydi haberin yokken. sok oldum dondum kaldiydim , aynısı olur herhalde :)
ahh ahhh keş ke😂😂😂tekme atarım diyorsun onu yapan erkek zaten koruyucu kalkan katnıştır 😝
Şöyle tek kaşımi kaldırır bakarım güzelse devam 😂
Evt oldu bir anda dudaklarima yapisti ben kiz arkadasimin dul oldugunu bilmiyordum ne zaman sarilsam opsem kivraniyordu
Kızın biri beni taciz ediyor diye bağırırım Heps sizmi bağıracaksınız :) haha
öyle ansızın yolda öpmek de nedir ya insanı cinsellik den soğutur be:)
Sasirdim bir erkek olarak acaba sakaliyorlar mi beni derdim
Buyuk ihtimal tokat atip çok kötüsün der ve ordan hizla uzaklasirdim.
Tahtalı koye hadi eyvallah 😊🤗🤗
bendensin
Kimden olabilirim başka 😅
Tokat atıp çığlığı basarım
iyiymiş
Sanırım kafa atarım 😂
dudağına yapışan birine nasıl kafa atarsın
Yapışmadan atarım 😉, belkide dilini ısırırım falan yani illa boş döndürmem onu
Dudagni isirir koparrm bidaha opusemz 😂😄
mantıklı
Çığlık atarım taciz ediyorlar diye helpppp 😄
sesli güldüm
Ayy ben korkarım 😱
yeter güldürmre
Sokakta sapık var diye ayy 😱😱 hoşuma gitmez
Yaklaştığı an tokatı yer ve bağırırım.
Ne kadar kötü birisin der sonra döverdim
Carparim agzinin ortasina bir tane 😂
Nolmus yani optuysek incileriniz mi dokuldu
oyle bir sapiklik kabul edilemez evlat
1 sene aradan sonra yapacağım ilk yorum:) kızardım
Düpe düz taciz gözünü oyarım.
Dudağıma sormam lazım.
Önce ben öldürürüm sonra sevgilim herhalde 🌺
Soru bile garip olmayacak birşey
Hoovvv dana napıyon derim.
iterek kendisini gelmesini sağlarım..
Ay hoşt ulan derim 😂😂😂
Butün delilerde bizi buluyor der giderdim :D :D :D
İlk önce şaşırırım son vururum bitane galiba.
sevdiceğim görürse katil olur bence denemesin 😄
Kafami kaldiririm opemez sonra tokat atarim
ne yapacagimin beni open kiza bagli
kim olduğuna bağlı :D
Hatunum görürse sıkıntı büyük.
bayansa sorun yok hanımefendi
Ben o çiçeği yerdim 😬
No problem hsjshdn
Kanka yanımda biber gazı var shskdnj
hmmm
biber gazı hiçbir işe yaramıyor artık
Valla kimse böyle birşeye cesaret edemez snsnd
tek başıma dışarı çıkmam.
peki.
Edebiyat parçalasam bu ne diye Google sorar senin gibi tipli olanlar. Sokakta mağdur olup gelip burada çıkarma sinirini yazık oluyor sonra. Had sen hayallerine dön😉 ve tecavüz taciz bedduaların da annen çoçukların ve kardeşlerinin başına gelir inşallah. Kötülüğe kötülükle karşılık verir o.
Çok ayıp gel eve gidelim derim 😏
Çüküne vururum.
en iyisşi
Tadı nasıldı ben bılmıyorum dıye sorardım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar