Bende tik oldu artık sürekli ama sürekli istemsizce dudağımı ya ısırıyorum ya dilimle ıslatıyorum. Ama ben bunu metro vs. yerlerde yaptığım zaman tepkiler pek hoş olmuyor. Siz karşınızda dudağını ısıran biri olduğunda ne düşünürsünüz?
Karşınızda dudağını ısıran biri olsa ne düşünürsünüz?
Parmak ısırmayı bılmıyorum da sanırım dudak ısırmamın sıklığı ve bırakılmaması halınde şekılde bızukluk ve uc noktada kansere kadar yolu varmıs. Kaygıdan doğan stress. Düşsel konsantrasyon, Hayale dalıp orda kalmayı isteme. Vucut reflex olarak bıseyler yapar. En basıtınden sen sakız çiğner mısın ya da uzun vadede çiğnedın mı?
Bu kişi bu hareketi bana doğru bakarak yapıyor ise o zaman çoğumuzun aklına gelen şey var anlamına gelir. Ama yere ya da dışarıya bakarak bunu yapıyor ise o zaman sıkıntı yok. Aynı şeyi bende bir çok kez yapıyorum. Ama yanlış anlaşılmasın diye yere bakarak yapıyorum çoğu zaman.
alt dudak büyük arada böyle ısırıyorum acaba iticimi oluyorum diye düşünüyorum birde erkeğiz sen düşün bence kız yaptımı çok cazibeli gibi görünüyor acaba birşeymi düşünüyor diye düşünür insanlar normal karşılamamaları gayet normal bence :D
En İyi Cevaplar