''Sarkıntılık'' suç kapsamında sayılsa bile temas olmadan genelde suç kabul edilmiyor. Sizce bu tarz kararlar toplumdaki cinsel saldırıların oranını düşürmeye yardımcı olmaz mı?
Türkiye'de sokakta kadınlara laf atmanın cezası olmalı sizce?
3 sene önce arkadaşlarımın ısrarı tayt giymiştim ve o gün de gezmeye gitmişt, r tayt pek yapışmıyordu bolluk vardı bnde bir hırka giymiştim kalçalarım fazla belli olmasın diye arkdaşlarım bndn önce gitti ve bn dışarıya çıktığım da arkadamdan ooo gibi sesler filan geliyordu acayip sinirlenmiştim ve eve gidip ağlamıştım cezaı olmalı, şunu merak ediyorum ahirette bu kadınların hakkını nasıl vereceksiniz kardeşinize filan yapsalar hmn kollarsınız böyle şerefsizlerde var işte şerefsiz bile az gelir
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla kardeşim Taekwondo ve kick boks yapıyorum. Şerefsizin birini otobüste öldüresiye dövdüm. Asla acımam asla!
''Bir kadını ömür boyu geçindirmek'' köpek mi besliyorsun, kadın mı alıyorsun hayatına.. Şu kadınlara laf atan zihniyetten farkı yok şu cümlenin sahibinin ve sahibinin zihniyetini güden kimselerin.. Kadını bakıma muhtaç aciz varlıklar gibi göstererek, erkeğin gölgesinde kalmalarına sebep olan, bunu utanç kaynağı yerine gurur kaynağı olarak lanse eden sefil zihniyete lanet girsin..
Bir kadını ömür boyu geçindirmek nedir ya evcil hayvan mı besliyoruz? Kadınları değersiz gören sapık zihniyetlilerle mi uğraşalım, kadın haklarını savunmaya çalışırken dangalakça fikirler üretenlerle mi asd
her kuaför çıkışı laf atıyorlar bir gelenek gibi ben rezil adamım diye boynuna bir şey asacaklar sokakta gezdirecekler böylelerini. düşünün hastanede staj yaptığım sırada bile ikinci kattan aşağı laf atanı gördüm
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Temas olmadan da, bazen toplu taşıma araçlarında, sarı dolmuşlar gibi... Özellikle İstanbul da Bakırköy- Taksim hattı ya da Taksim- Ziverbey ya da Taksim-Bostancı hattında, Şöför alması gerekenden fazla yolcu alırsa, vay halinize.. Hele de sağ ve/veya sol yanınızda da erkek oturuyorsa! Bacaklarını olabildiğince açıp, size ayırlabilecek en az ve küçük alanı bırakmak için, gösterdikleri çaba, takdir edilmeye değerdir :) her zaman için :/
Yasa gelse bile bunu nasıl ispat edecekler. Şahit lazım onuda bulmak zor... bir kadınız sözlü. şikayeti üzerine işlem yapılırsa çok farklı yerlere gider bu olay.
Kadını rahatsız eden her tutumun caydırıcı ve ağır cezaları olmalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adam akıllı cezalar olsa insanlar korkar ve doğru düzgün dururlar suç oranları düşer. Ama cezalar çok sıradan hapise girse sürekli af çıkıyor.. çıktıktan sonra aynı şekilde devam ediyorlar
En İyi Cevaplar