Türkiye bir giyim yasası gelmelimi
Mesela kapalılar bası kaplı altına mini etek tayt giyor askılı kıyafet giyor İran veya diğer serihat yönetilen ülkelerdeki gibi basörtü takma zorunluğu yok Türkiyede bunun dinle dalga geçmek için yapıldığını düşünüyorum sizce Türkiye giyim yası gelmelimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İran'da zorunlu fakat saçını tamamen gizlemek zorunda değilsin
Türkiye serihat yönetilen ülkelerdeki gibi basörtü takma zorunlu yok basörtü takıp mini etek giyenler askılı giyenler karsı bir düzenleme gelmelimi diyorum
Tartışılması gereken çok daha önemli konular varken bunları tartışmanızda enterasan.
Mesela
Depremi tartış mesela ekonomiyi tartış öldürülen kadınları düşün canını dişine takıp ay sonunu getirmeye çalışan babaları insanları tartış mesela aklın var yani görünen şeyler bunlar
Bunları düşünmediğimi nerden biliyorsun
Öldürürlen kadınlar için Türkiye aile hekimi aile avukatı var nenden aile Psikoloğu olmalı mesela cinayet cezasında indirim kalkmalı hata ceza olarak idam gelmeli hata ülkede il ilce mahalle dolasıp gelir düzeyi arastırılıp o mahalledeki semteki ilçedeki gıda giyim diğer seyler için askeri satıs ve günü satıs oranı ve fiyatı belirlenmeli
Ekonomi demisin Türkiye ekilmeyen tarım alanları devlet kiralaya bilir tarla sahibine kira artı iscilik bedeli vere bilir
Türkiye kulanılmayan havalimanları serbest bölge havalimanı yapıp etrafını serbest bölge yapa bilir ihracat yapılan ürünlere Türk parsıyla satıs zorunlu getire bilir Avrupa bir cok ülkeyle anlasma yapıp yabancı ülkelerdeki Türk şirketlerin Türkiye vergi ödemesi sağalana bilir dah bir cok fikrim var hata fatih Erbakan'ın partisinin bunlar üzerine yazdı kitaplar var
Bunlar üzerine konuş o zaman saçma canım şeylere kafa yormayın o zaman
Yaptıkları dinle dalga geçmek bildiğin bunları düşündüğümüz kadar onlarıda düsünüyoruz
Dogal afedler için bise yazmadım
İşletmeler bakanlığı ülkeye
Yerel Yönetim Bakanlığı
tekar acılmalı
Bu ikisi sayesinde belediyeler gelir elde edile bilir bunlarıda sehiri gelistre bilir
Türkiye acilen acil durum ve koordinasyon bakanlığı acılmalı
Dogal afed gibi durumlarda farklı bakanlıkların görevleri tek bakanlığa devredilmeli lojistik sağlık arama kurtarma faaliyetleri hızlanır
Kimsenin hayatına herkeş karışamaz
Türbanlı takıp mini etek giymek veya askılı giymek dinle dalga geçmek bildiğin
Yok daha neler isteyen istediğini giyer
Türbanlı takıp mini etek giymek veya askılı giymek dinle dalga geçmek bildiğin
Kişinin kendi sorunu günahsa ona günah. Durmadan kılık kıyafet başörtüsü bilmem ne gibi şeyleri sorun edeceğimize adaleti, eğitimi sorun edip düzeltmeye çalışsak çok daha ahlaklı bir toplum haline geliriz o zaman bunları sorun etmemize bile gerek kalmaz.
1 bizim ülkemizde 1 kişin yaptığını tüm kesime mal edenler var onu Cözmemiz lazım
2 basörtü takmak bir mantığı var ülkemde serihat yönetilen bir ülke değil basörtü zorunluğu yok eğer basımdakine saygısısı varsa basındakin önemini bilip ona göre giyinmeli yoksa dinle dalga geçmek için öyle giyindiğini düsünmem normal ayrıca bu benim sahsi düsünecem
Tamam bende sana diyorum ki sorunların çözümünü doğru yerde aramak lazım. Topluma birşeyi dayatırsan sorunu çözemezsin bunun yolu eğitimdir ancak temelleri sağlam bir eğitim sistemiyle ahlaklı toplum yaratabilirsin.
Senin dediğin daha zor
Zor olanı başarmak daha iyidir
Onan bakarsan Türkiye bakanlık milek vekliği cumhurbaşkanı veya basbkan için özel üniversite bölümleri olması lazım
Giyim kanunu gelşin eğitim düzeltme gidelim
Bize çok şey lazım say say bitiremeyiz
Evet haklısın
Gelmemeli ne alakaa
Basörtü takıp mini etek giyenler askılı giyenler mesela dinle dalga geçmek için giydiğini düsünüyorum Türkiye basörtü takmak zorunlu değil