Kasa işlemlerinin zorluğunu merak ediyorum lütfen ayrıntılı bilgi verebilir misiniz
Cevabın nedir?
sürekli ayaktasın yük falanda tabyki yasiyacaksin ama bosver snucta emeklerinin karsilignda alyrsun is bulamamak daha ktü rahat ol her isin farkli farkli zorluklari var yani her is zor
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
A101 e gıcığım ben o kdr görüşmeye çağırdılar iki defa gittim almadılar 😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı durumdan korkuyorum fakat 3gün süre verildi evraklarımı tammlamk için ama hastaneden sonuçlarm çıkmadı bölge sorumlusunu aradm tamm elindeki sonuçları getr denildi götrdüm bölge sorumlusu yoktu yardımcı vardı oda seni mutlaka arycaz bölge sorumlusuna sormm gerek ne zaman başltck diye dedi
Soran+1 yılZaten benden başka başvuru yok mecburlar gibi o kadr uğraştk başta hayırlı olsun faln denildi umarm ararlar
+1 yılEvet malesef çoğu tanıdıgım kasiyer şunu söylüyor; adı kasiyer. Ama yer siliyorum ürün diziyorum canım cıkıyor müşteriler ayrı dert. Umarım sen seversin
02 Yorumla- +1 yıl
Benim içinmi kurdunuz bu cümleyi
zor degil bende Şu an kasiyerim mesela hesap 10 tl tuttu adam 50 tl verdi para ustunu kasa yaziyo sen hesaplamiyon kasanin yazdigi tutari oduyon
612 Yorumla- +1 yıl
Ahahah çok iyi bende diyordum ulan ya kasiyer yanlıs hesaplasa kime girecek açık 😂
Soran+1 yılNe kadr para üstü vericem gözüküyor yani
Soran+1 yılVerilen paranın mikranı kasaya nasl giriyoruz küsüratlı faln verildiğinde
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim kafamdaki bir soru işareti daha gitti sayenizde
Soran+1 yılKasa nasıl sayılıyor yani neye göre kasa tutturuluyor
Soran+1 yılTekrar tekrar çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
çok kolay ya. çalıştım bende. hemen çözersin kasayı. ayrıyeten şunuda belirteyim kasiyer olma kasa sende olunca hep etrafında pır dönüyorsun :)
15 Yorumla
Soran+1 yılTek korkum para üstünü yanlş vermek :D
Soran+1 yılBilgileriniz için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
zor diye bir şey degil seri numarası yazıyorsun bitti gittii kasiyer ne kadar kazanıyor
13 Yorumla
Soran+1 yıl1600denildi ama 1650 bulurmuş
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Çok zor değil. Okutyosun ekranda çıkıyo zaten... Sonra verilen parayı yazıyosun para üstünü gösteriyo onu veriyosun. Basit bir işlem
10 Yorumlagenelde kasa koydugun parayı algılıyo ve para üstünü ne kadar vereceğin yazıyo ekranda stres yapma gunde 100den fazla insana fiş kestiğin için bir süreden sonra otomatiğe takcaksın
10 YorumlaAlıştıktan sonra çok basit. Öyle çok seni uğraştıracak bir iş değil.
10 Yorumla
+1 yılBence çalışma orada çünkü şartları çok zprluypr insanı. Ora giren pişman oluyor
00 Yorumla
+1 yılah ulan kasayı mal teslim almayı tek başıma ögrendim hep kimse ögretmedi zor degil merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrda kasiyer olmak diye bişey yok yer silersin reyon duzenlersin ürün açarsın her şeyi yaparsın yani sömürürler seni
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka çalışanda var sonuçta?
Soran+1 yılSorun yapamam ayak işlerini ne derlerse yaparm çňkü kazandığım parann hakkni vermek isterim ve çalşmak zorundayım 18 yaşında bir kz olsamda en zor işte bile isyan etmem anneme bakmak zorundaym benm görevim ve anneme helal para yetrmem gerektiğini düşünüyorum :)
Çarpım tablosunu biken herkesin yapabileceği bir iş.
00 Yorumlakolay dır sanırım alışveriş yaparken hiç zorlanmıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yorucu bir iş. Bir de dikkat kasan açık vermesin. Bazen tüm aylığı bir günde kasa açığı için bırakabilirsin. :(
00 Yorumlaiptal ve degisim zor sanrm
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 786 cevap paylaştı. Kasiyer olarak girersinde her turlu isj yaparsın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldikkatli ve sakin olman lazım aynı zamanda hızlı
10 Yorumla Nerde hangi 101
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul da
Soran+1 yılFazla ayrıntılı bilgi vermesem iyi olur galiba
hadi hayirli olsun
00 YorumlaParalel kasiyer 😂
00 Yorumla
+1 yılZor sayılmaz.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > A101 de kasiyer olarak işe başlycam lütfen soruma cevap verir misinz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat