Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılYa vatanı koruyoruz diye sevilmeye hakkımız yok mu sırtımıza sıcak bir elin dokunmasına ihtiyaç duyamaz mıyız falan yazmışsın da bazıları da buluyor da kıymet bilmiyor. Mesleğe bakınca saygım sonsuz ama bende ön yargılıyım açıkçası zor yani o sabrı herkes gösteremez. Birde tabi değişik rivayetler var çapkınlıklarıyla ün saldıklarına dair. Ama tüm bunlara rağmen gözümü karartıp hayatımda kabul edebileceğim mesleği bile gözüme tertemiz risksiz bir meslekmis gibi gelen anlattığı kafa kesmeceli görev anıları bile gözüme masum gelen birinin benimle sadece cinsellik arayışı için görüşmek istediğini farkettigim o kırıcı an. Kendisi 33 yaşında olgunda biri lafta. Yani herkes o sıcak eli güven duymak için aramıyor bu meslekteki adamların işi kutsal olabilir ama kendileri özel yaşantıda hiç doğru yolda değiller.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle cok değerli mesleğin üniformasını tasiyorsun bu insani o nurlandirir. Ben askerlerime polisime bağlıyım hepsini çok seviyorum eğer hepimiz bu bayrak altında y asiyorsak birbirimize sahip çıkmalıyız. pöh sevilmez diye birşey yok o da sever onunda hakkı bu ben herzaman pöh eşimin olmasını istedim rabbimden inşallah ilerde karşıma çıkar. ama korkmuyorum onun şehit olmasından çünkü bilerek ben onu seçtim vatan sevdalisini bunu bilerek onun arkasında durarak onu sevicem onu herzaman eğer kaderimde o poh yaziliysa onun arkasında dualarim..
00 Yorumla
+1 yılNe için şehit olunduğunu bilen bir kız ise sorun etmez aksine sana iyice aşık olur yok rahatına düşkün sevdiğim yanımdan ayrılmasın gezeyim tozayım bir kız ise kör kütük sevsede bırakır seni ki zaten boyle bir insancıkla birlikte olmak bana göre yanlış sana göresini bilmem. şu an bn pöh birini bulsam direk evlenirim ama bazı kızlar yanından dahi geçmez kişiden kişiye fark ediyo
01 Yorumla- +1 yıl
Bu rahatına düşkünlük değil hanımefendi akıl :) her kadının sevgilisiyle gezip tozmaya, her gün onun yüzüne bakarak uyanmaya, her an onu kaybetmenin korkusundan uzak rahat bir hayata sahip olmaya hakkı var ha tüm bunların yokluğunu çekmeye cesaret edecek kadar aşıksa bir kadın saygı duyarım ama siz de böyle bir yük istemeyen kadına saygı duyun
+1 yılOnlarda insan onlarında sevmeye sevilmeye hakkı var.
ortada aşk sevgi varsa böyle mesleği bahane edecek olanların sayısı azdır.
Aslında bana sorarsan kimse böyle bir soru sormamalı, sonuçta vatanı koruyorsun yaptığın iş kötü birşey değil.
Seven sever sevmeyen bunu bahane edip yol verir.29 Yorumla
Soran+1 yıldeğişik atatlı bir düşünce :)
- +1 yıl
Değişik? Her mantıklı düşünen insan benim gibi cevap verir.
Böyle soruları neye dayanarak sordunuz merak ettim açıkçası
Çünkü tam tersi olur genelde.
Soran+1 yılaşağıdaki görüşleri okusan neye dayanarak sorduğumu anlardın. tamam seninle 3 5 yıldır birlikteyizdir ben pöh olmuşumdur o zaman zaten sırf mesleğim için bırakmazsın ona eyvallah ama ben sosyal ortama biryerde geldim tanıştım senle iyi güzel konu mesleğime geldi ve özel harekat polisiyim dedim. o an kafanda ciddi bişey olmaz gibi bişey oluşur mu o manada sordum
- +1 yıl
Anladım.
Şimdi genel olarak asker/polis için çapkın ciddi düşünmezler diye bir söylenti var.
Belki bazıları öyle doğru söz.
Ama bazıları öyle diye genelini öyle görmemek gerek.
Yok polis/asker eşine şiddet uyguluyor yok psikolojisi iyi değil diye başka bir söylenti daha var. Dediğim gibi söylentiye değil kişiye bakmak lazım. Yoksa örnek vermek gerekirse çok gördüm evli mutlu çocuklu aileler, ki bunlar toplasan 10 yıl evliliklerinin 4-5 yılı sadece hep birlikte olmuşlar, diğer yıllar görevmiş işmiş hep uzakta geçmiştir.
önemli olan sabırla sevdiğinin yanında durmaktır.
Soran+1 yılflört amaçlı tanıştık konuştuk meseğimi söyledim bu sende artı eksi bir düşünce oluşturdumu bişey değişmedimi ben tam olarak buna cevabını merak ettim
- +1 yıl
Benim durumum çok farklı.
Maalesef bu sorana net bir cevap veremeyeceğim.
iyi akşamlar.
Soran+1 yılpeki iyi geceler
- +1 yıl
Bir gün merak etme allahın izniyle çıkacak karşına bir kiz hemde çok seveceksin
- +1 yıl
Ben herzaman rabbimden özel harekat polisi bir es istedim insalah ilerde karşıma çıkar onun arkasında durucam onu öyle kabullenicem çünkü
Kızlar Ne Diyor
+1 yılVatanını seven bir insan, ancak onun gibi kutsanmış bir yüreğe yakışır. Eşim olsun isterdim öyle biri..
42 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler..
- +1 yıl
Meslek benim çocukluktan beri aşık olduğum ve istediğim bir meslek. Allah razı olsun ailem arkamda, öz olmasada manevi bir ablam var oda özel harekatçı oda yanımda. Destekler sonucu başvurmayı düşünüyorum. Asla kıdemleri için yapılacak bir meslek değil. Bizim sülalede polis çok ordan biliyorum. Öyle şerefli insanların yanında bulunmak büyük şans. Cennet Yiğit 15 temmuzda Şehid oldu bilirsiniz. O bizim hem köylümüzdü hemde sülalemizden biriydi. Yani kısacası delikanlı insanların yapacağı meslek..
Parası için yapılacak meslek değilsin be Özel Harekat :) :)
+1 yılVala benim için var ne yalan solyim. Polis veya asker eşi olmak istemem. Hele pöh onlardan da beter. Belki biraz bencillik denecek ama herkes gibi ben de eşimi yanımda isterim yahu. Doğru dürüst izin yok doğru dürüst evinde bile duramiyosun sürekli doğudasın en azndan 3 5 yıl. Zor yani çok zor.. en zor meslekler zaten.. Allah yardımcınız olsun..
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler, aminn
Kendi kisiliginden önce cesaretine aşık olurdum. Özel harekatcilara karsi zaafim var. Çok büyük saygi duyuyorum onlara. İyiki varlar vatan evlatlari!
39 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yılsevgilim yok, özel harekat adayıyım bende
Soran+1 yılçok fazla bilgi sahibi değilimdir muhtemelen ama buyur sor
Soran+1 yılyüzündeki iz sorun olmaz, onun haricinde mülakat vs. hepsi ayrı ben pöh için giriyorum diğerleri için hiç girmedim netten araştırıp bilgi edinebilirsin ama illada benden öğrenmek istiyosan senin için araştırırm müsait olduğumda
aldatıyor mu diyemeyeceğiniz tek meslek:) sorduğun sorunun cevabı karşındakinin psikolojisine bağlı. çoğu zaman senden haber alamayacak , her özel anlarında yanında olamayacağının farkında olması gerekecek, beklemesini bilecek , fırsat bulup aradığında sana yokluğunun sitemini etmemesi gerektiğinin varlığının şükür kaynağı olması gerektiğinin bilincinde olacak biri gerek. kısacası karşındakinin bakış açısı gerekliunutmadan mesleğinizin getirisi olan psikolojik sorunlarınızdan da bahsetmeniz gerekir zaman zaman buz kadar soğuk olduğunuz , katı askeriye koşullarında oluşan kurallarınız, insanı pes ettirecek kadar psikolojik çöküşlerinizi de hesaplamanız gerekir. kısacası her yiğidin harcı değildir PÖH olmak , her hatunun harcı ve kaldırabileceği durum değildir PÖH eşi ya da sevgilisi olmak
30 YorumlaBenim en yakın erkek arkadaşım da pöh olmak istiyo, geçen bana sordu kocan pöh olsa evlenir miydin dedi, dedim ki dağda çalışacaksın sürekli karına yazık değil mi, ömrü seni sürekli merak etmekle mi geçsin dedim, yani ben istemezdim dedim.
03 Yorumla
Soran+1 yıle iyide arkadaşım vatana hizmet eden bir adamın evlenmeye çoluk çocuk sahibi olmaya hakkı yok mu? sevmeye sevilmeye hakkı yokmu? sırtını okşayan sıcak bir ten sıcak bir el olmasın dağda çayırda sırtını hep taş toprakmı sıvazlasın? bu mu vatan için kelle koltukta savaşan adamın hakkı?
Soran+1 yıltamam pekala
Dezavantaj sürekli ölecek mi acaba diye birini bekleyemem
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel harekatçılara hep bir zaafım hep bir ilgim var. Çok çekici geliyolar bana. O üniforma falan çok asil duruyo. Evet böyle bir eşim olsun isterdim. Polisimiz askerimiz bizim gurur kaynağımız. Ve gurur duyardım öyle bir eşim olduğu için 😍
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir meslek ama sevdikten sonra alışıyor insan.
Ben de bir ara bu mesleğe kafayı taktım o zamanlar kadın özel harekatçı alıyorlardı. sonra eğitimler gözümü korkuttu vazgeçtim. Normal çocuk şubedeyim şimdi.04 Yorumla
Soran+1 yılne mutlu sana :) yalnız herkes sevdikten sonra demiş ben sevmekten önce diyorum? yani hayatımda kimse yok biriyle tanıştım mesleğimi söyledim o an olumsuz bir izlenim olurmu anlamında?
Cevap sahibi+1 yılİşte bu söylediğin kişiye bağlıdır.
Kimileri için gurur verici kimileri içinde korkutucu.
Yalnız bu reddedecek kız sayısı çok azdır.
Kimileride hayran oldukları için balıklama atlarlar "üstüne!"
Soran+1 yılçoğunluk reddeder gibi duruyo ama neyse hayırlısı olsun artık
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi düşünmüyorum.
Sen iyi ol eminim tanışacağın kişide sana net olur hoşlanırsa senden sana bir şans verecektir.
+1 yılÇok güzel bir şey bence asker , polis eş. herkes guru duyar böyle bir eşle
07 Yorumla
Soran+1 yılçoğunluk istemiyor ne gurur duyması
- +1 yıl
Allah korusun şehit olursan diye korkuyorlardır herkesin korktuğu gibi annen baban
Soran+1 yılanne babam pöh olmamı istemiyor değil bu sitede soruda şu an gördüğüm kızlar pöh sevgili istemiyor. yani riskli tamam ama napalım bizimde sevilmeye desteklenmeye ihtiyacımız var
- +1 yıl
Pöh derken polis mi
Soran+1 yılevet polis özel harekat kısaca pöh
- +1 yıl
Anladım dediğim gibi bence güzel bir şey. Sizde başkasına göre değil isteğinize göre hareket edin. 10 kiz istemez belki ama biri ister en hayırlısı da odur belki
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılAvantajlıdır ama açıkçası psikolojik sorunları daha çok oluyor. Jandarma bir arkadaş var yani tuhaf bir çocuk :D
00 Yorumla
+1 yılPolislerden hoşlanmıyorum. Bu yüzden polis bir eş istemezdim.
17 Yorumla
Soran+1 yılneden hoşlanmıyosun
- +1 yıl
Bilmem gördüklerimden, duyduklarımdan heralde. Ben ülkenin askerine güvenirim açıkçası. Artık atanamayan polis oluyor günümüzde gözümde bir itibarı yok açıkçası.
Soran+1 yılasker olmak çok zor değil. zorunlu askerlliği herkes yapıyor inançlar ya da gönüllülük sorgulanmadan erkekler bilir askerde pkk sempatizanı kaç tane gördüm adamlar mecbur gelmiş vatan gram umurlarında değil. ve atanamayan polis oluyo diyosunya inan bana asker olmak çok daha basit polis olmaktan polis için en azından kpss istiyolar askerlikte o da yok
- +1 yıl
Polislerden hoşlanmıyorum benim bu konudaki görüşüm bu yönde.
Soran+1 yıl5 parmağın 5ide bir değil.
- +1 yıl
Haklısınız buna itirazım yok zaten. Eşimin polis veya asker olmasını istemem. Her gün acaba şehit mi olacak, gazi mi diye düşünemem. Alah'ın yazdığı ömrü elbette bilemeyiz ama göz göre göre de riskli meslek gurubundan bir eş istemem.
Soran+1 yılhe bak böyle de canımı ye riskli de can güvenliği yok de göçebe hayat istemem de ama polisleri sevmem diyince kötü oluyo insan sonuçta
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sevgilim ozel harekatci 9 aydir gormuyorum. basta zordu ama insan alisiyo su an iliskim normal ilerliyomis gibi hissediyorum.
53 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun ikinizinde
Cevap sahibi+1 yılAmin Allah senin de karsina sana ve isine saygi duyacak, gurur duyacak bir sevgili, es nasip etsin
Soran+1 yılaminn sağolasın
İstemezdim. düşünsene her dakika başına bişe geldimi diye düşünceksin..
13 Yorumla
Soran+1 yılhee diyosunki gitsin onu dağ taş toprak sevsin anca
Soran+1 yılpekala
Adam olsun yeter polis asker olması ya da normal bir işte işçi memur ne fark eder ki 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılorası tabi öyle mesleki risk ve yerleşik hayatın uzun vadeli olmaması anlamında dedim istermisiniz diye?
+1 yılMeslekle mi evleniyoruz? Beni de kimse tercih etmeyecek o zaman.. Komiksiniz :)
08 Yorumla
Soran+1 yılsenin meslek nedir?
- +1 yıl
İnşaat müh okuyorum
Soran+1 yılee neden tercih etmeyelim seni ne alaka
- +1 yıl
İnşaat...
- +1 yıl
Eee seni niye kabul etmesin kizlar? Ne alaka? :)
Soran+1 yılmesleki riskler, can güvenliği göçebe yaşam vs. vs.
- +1 yıl
Her meslegin riskleri vardir. Can guvenligimiz zaten yok bu ulkede. Gocebe yasam da alisirsiniz. Cok buyuk seyler degil bunlar.
Soran+1 yılkomiksin
Ben bir pöh e aşık oldum ya onu nasıl bulabilirim bana yardım etsene 😂
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılSeven kadın için bir fark yoktur..
27 Yorumla
Soran+1 yıliyi ama sevmeyen bir kadın için? yani senle yeni tanıştık flört edicez mesleğimi söyledim dşüncen ne olur?
- +1 yıl
Sevmekten korkarım.. Her an kaybetme korkusuyla yaşamak istememm..
Soran+1 yılyani ön yargı..
- +1 yıl
Yargıyla alakası yok.. her akşam Türkiye haberleri izlemen kâfidir..
Soran+1 yıliyi ama biryerde tutarsızlık var? yani bu vatan için birileri hayatını ortaya koyacak çalışacak sonuçta. ve sen diyosunki vatanı seven başka kimseyi sevmesin kimsede onu sevmesin bir başına yaşasın ölsün gitsin bu mu? devleti milleti için hizmet eden bir adamın sırf işi riskli diye sevilmeye hakkı yok öyle mi?
- +1 yıl
orasi oyle ama insan uzulmekten korkar iste...
Soran+1 yılkorkmaktan korkmak...
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefret ediyorum polislerden kafayi tozutup evdeki kariyi vuruyolar hic sevmiyorum evlenmeyi birak selam vermem
11 Yorumla
Soran+1 yıl1 meslekten 1 kişi hata yaptığı zaman o meslekten nefret etmek, bir tane şehirden kötü insan çıkınca o şehiden adam çıkmaz demek..
Beni ondan ayrı kalmak endişelendirirdi herhalde işi tehlikeli tamam ama seven insan zaten onu gözü görmüyor benimde sevdiğim polis özel harekat yeri geliyor aylarca konuşmuyoruz ama iyi olduğunu bilmesemde hep kalbimde bir yeri oluyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılönyargı değil seversem olur ama özellikle tercih sebebim değil tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcooook seksi ama tehlike dolu insan ne bicim korkar geri dönmez die ama havasi baskadr tbi
02 Yorumla
Soran+1 yıle iyide bir ömür birleştirmekten bahsediyoruz hava civa boş işler
Cevap sahibi+1 yılolsun o da önemli bnce
+1 yılÖyle bir on yargım yok aksine gurur verici.
15 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi ince düşünen bir hanımefendinin böyle bir kullanıcı adı seçme sebebi ne ola ki?
- +1 yıl
😊☺ o an aklıma ilk o geldi farklı da o yüzden 😄 teşekkür ederim.
Soran+1 yılfarklı ama sonuçta hem düşünce hem görünüş olarak bu kullanıcı adını hak etmiyosun bence
- +1 yıl
😊☺ teşekkür ederim.
Soran+1 yılrica ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala sitedeysen sana sormam gereken birşey var lütfen 😔
00 Yorumla
+1 yılYoo gayet sevilebilir ama adamsa, ben 3 sene bekledim o adam çıkmadı.
10 Yorumla
+1 yılHayir yok
13 Yorumla
Soran+1 yılartı ya da eksisi yok?
- +1 yıl
On yargim yok diger erkeklrden farkli bir yanida
Soran+1 yıltamam
+1 yılİstemezdim
03 Yorumla
Soran+1 yılniye?
- +1 yıl
Aşırı derece de severim ben eşimi. Çünkü kimseyle çıkmamıştım şimdiye kadar sevmemiştim. uzak kalmaya dayanamam orada nasıl ne yapıyor ne yiyip içiyor diye düşünmekten kafayı yerim. Yoksa hep istemişimdir eşimin asker olmasını
Soran+1 yılanladımm
+1 yılCokta pöhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemem
01 Yorumla
Soran+1 yılama niye?
+1 yılBen istemem 👎👎
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem