Bunu bir erkek yapınca ne olduğunu biliyoruz peki bir kız yapsa? Erkeklere ve kızlara fark etmez ne yapardınız?😂
başıma 2 defa geldi...
ilki, tahminimce 35 yaş üstüydü. (ben o zamanlar 24)
ikincisi, uzun süredir hoşlandığım bir kız parfümü vardı onu bulmaya çalıştığım an oldu. Yolda yürürken burnuma birden o parfüm kokusu geldi, hemen hedefi tespit edip arkasından gitmeye başladım sapık gibi hahah, çünkü artık dayanamayacak duruma gelmiştim ve soracaktım parfümün ismi ne diye. cesaretimi toplayıp affedersiniz bir şey sorabilirmiyim diyip parfümün ismini sordum :D bana tuhaf tuhaf bakarak cevap verdiler ve ayrıldım oradan.
aradan yarım saat geçti veya geçmedi, ben avm'de dolanırken birden popomda bir el hissettim, sinirle noluyor lan diye döndüm.. bir de ne göreyim, parfüm kokusunu sorduğum kız :D gülümseyerek kıkırdaya kıkırdaya gittiler 2 arkadaş.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Geçen sene kızlar tuvaletindeyken kızın biri popon çok gzuel squat mi yapıyorsun diyip popomu elemisti 😂😂😂
Sen ne tepki verdin.
@06Atakulee06 yok ya canım allah vergisi dedim jdndnd
Banada diyorlarda :D O bakımdan sordum ne cevap verdin diye. Benzer cevaplar veriyoruz.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cevap
56Cevap
yatırırım sonra spank! spank!
www.reactiongifs.com/.../spanking.gif
Noluyor lan? Sen hayırdır kızım ne ayaksın sen. Git babana şaplak at derim. Dötümüz umumi mal mı yani ne
tokatlar yere yatirp saclarindan surukler sonrada ekmek bicagi ile dogarardim ☺☺
kimse böyle birsey yapmaya cürret edemez biiznillah
dalga geçme maksatlıdır derim cinsel açıdan bile böyle isteği olduğu için attığını bile düşünmem
Deli heralde derdim yoluma bakardım dövecek değiliz
Napıyosun l*n sen diye zıbaam diye bir şaplak koyarım bende
Dönüp yumruğu çakardım 😡
Şaka şaka bir şaplakda ben atar sonra makas alıp yol verirdim 😎
doner bakarım kız guzelse hayırdır derım cırkınse basarım tokatı :D
Ben erkek bir arkadaşimin kıçına su şişesi sokmuştum sonra bana bagirmisti kizmistis djehdjsjnd
Seni gidi çılgın şey derim.
Hahahahahah yorumlara öldüm!
sıkıntın ne diye sorarım 😒
Kızarır bozarır kaçarım :/
fotoğrafı sevdim :)
Adminler koymuş. 😂
Mal mı ne der geçerim
kız yapsa ağzını yüzünü kırarım
imdaat polis diye bağırmayacağım kesin :D
Bende onunkine atarım ^^
Yoo bilmiyoruz yapanı da hiç görmedim ne oluyor?
Apartmana sıkıştırırım
Tik im dir benim. öyle bir döverimkiiii
Yaptığına pişman olur :D
ben senin bildiğin erkeklerden değilim
Taciz ettiği için dava açardım
Bende ona aynısını yaparım
Refleks olarak bir küfür ederdim 😄
üstüne yürürüm blöf olarak tabi :D
Bende onu inşaatta şaplaklarım.
şimdi uyuyan devi uyandırdın derdim :D
Travestidir diye suphelenirim
Gülerim birdaha vur derim
Töbe :D
Enterasn o an bir sey yapmazdim
Popoma şaplak atsa eli acır :D
Gülerim ben.
iyi bir küfür yerdi
Yapamaz!
şikayetçi olurum.
Her şey karşılıklı
korkar bise yapamaz
döverim
Polis cagırırdım😂
Boğazanını keserim
Oha manyak mısın?
Ayıp ayıp
hoşuma gider
Bende ona atarım
bende ona atarim xd
ay hoşt köpek derim
kızarım
Bende ona atarım
12 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar