Gişede kız tavlamak?

Arkadaşlar sinema gişesinde bir kız gördüm tek başına filmlere göz atıyordu yanına gidip film tavsiyelerinde bulunsam veya onun gideceği filmi övüp onun sinema biletini ben kesip ısmarlayıp beraber geçsek filme film çıkışında da bir şeyler ısmarlamak istesem yani öyle öyle kızı tavlayabilir miyim kız arkadaşı veya sevgili yapabilir miyim lütfen adam akıllı cevap verin ve mantıklı olun küfürler istemiyorum gaddarlık istemiyorum ve argo kelimeler istemiyorum düzgün bir şeyler söyleyin cevap verin sadece

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar sinema gişesinde bir kız gördüm tek başına filmlere göz atıyordu yanına gidip film tavsiyelerinde bulunsam veya onun gideceği filmi övüp onun sinema biletini ben kesip ısmarlayıp beraber geçsek filme film çıkışında da bir şeyler ısmarlamak istesem yani öyle öyle kızı tavlayabilir miyim kız arkadaşı veya sevgili yapabilir miyim lütfen adam akıllı cevap verin ve mantıklı olun küfürler istemiyorum gaddarlık istemiyorum ve argo kelimeler istemiyorum düzgün bir şeyler söyleyin cevap verin
Gişede kız tavlamak?