Bir kızın ifşası?

İş için ekran paylaşımı yaparken arama geçmişimde ifşa sitesi cıktı. Hoşlandıgım cocuk gördü sanırım ya da gormedı emın degılım ama cok utandım. Normal akışa devam ettik ama ben cok kotu oldum. Ya benı sapık, namussuz bir kız olarak gorurse dıye endıselenıyorum. Sadece merak ettıgım ıcın gırıp cıktıgım bır yerdı. Ben boyle olsun istememıstım. Acaba o kişi benden sogur mu, tiksinir mi? Bu ne biçim bir kızmıs gibi seyler diyip benden yaklasır mı dıye cok korkuyorum. Zaten bır soguk da davranmaya başlamıstı acaba bu olay yuzunden mı oldu. . Ama bır yandan o da bır suru gızlı ış de yapıyor. Kaç kez o da bana iş ile iliglii yalan söyledi. Fakat bu olay cınsellık ile ilgili oldugu için en hassas konu ve hem ıs arkadaısm hem de hoslandıgım bır oglan oldugu ıcın kendısı ben gercekten hatırladıkca ölmek istedigim bir anı oldu. Ben ne ypamalıyım? Ben gercekten sapık, namussuz bır kız degılım ama o ömur boyu benı boyle dusunecek ve benı gordukce sapık kız diye acaba ıcınden gecirir veya artık tamamen benden sogur ve tokaşlasmak bıle ıstemez diye dusunuyorum. Ben bu utanç ile nasıl yasarım gercekten bılmıyorum. İşi bırakmayı veya departman degıstırmeyı veya o oglanı tamamen unutmam mı gerekır? Ben ne yapacagım cıdden?

Bir kızın ifşası?