Insanlarla fazla samimi olmanın bir faydası var mı? Ben görmedim had bilmek güzel bir şey tavsiye ederim. Bir de insanlardan ne kadar uzak kalırsak o kadar mutlu mu oluruz?
Çok fazla samimiyetin bu zamana kadar bir faydasını gördünüz mü?
Az insan çok kafa rahatlığı. Az insanın olduğu bir ortamdan çok insanın olduğu yere geçince geriliyorum. Bir şeyi beğenmezler, işleri sadece goygoydur, bir de çok duygusal kesim var ki beni benden alıyorlar. Ben fazla ters bir insanım herhalde çoğu insan ortamından ve çevresinden memnun. Dizilerim filmlerim kitaplarım <3
Mesafe önemli sonra gerçekten kırılmak kaçınılmaz oluyor içten içe üzüldüğün şeyler olur dilr getiremez onu üzmekten korar içine atarsın olan sana olur
Samimi olmak da bir yere kadar. İnsanlardan uzak olduğun an, bir tepeden onları izlemeye başlıyorsun, onlari otekilestiren şeyleri daha iyi kavriyor ve aslında ne kadar zavallı olduklarını görüyorsun.
Samimiyet belirli insanlarla olması gereken bir şey. İnsanlar maalesef samimiyetle laubaliliği karıştırıyor ve kendi adıma hiç hazzetmem laubalilikten..
Ben elimden olmadan samimi oluyorum gereğinden fazla sıcakkanlı biriyim Bu zamana kadar öyle çok büyük zararlarını görmedim bunun hatta hiç görmedim de diye bilirim
Samimiyetin çookk kez faydasını gördüm. Ama Sınır koymak ve en önemli sırlarını her kim olursa olsun anlatmamak gerek. Dillendirilen şey bir gün ortaya çıkar. Çok konuşup hakkınızda gereksiz fazla bilgi vermeyin sonrasında bunu sizi tehdit etmek için kullanırlar. Sırlarını kendine saklamak önemli bunu öğreniyorum şu an. Kiminle hangi seviyede samimi olmak istediğini iyi bilmelisin.
Tecrübeli psikolog arkadaş varsa destek alabilirim.
En İyi Cevaplar