-Baban eve gelince görürsün -Akşam yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak bilmiyorsun -Sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum - Ben senin yaşlarındayken.. - Anne-baba olunca anlarsın - Her yer heryerde (dağınıklık içerir) - Kime çektin sen bilmem ki -Duvarla konuşuyorum ben zaten -Ben anne değilim bu evde köleyim köle -Seni alan ertesi gün geri getirecek -Terlik giy şu ayağına hastalık arama -Herkes kendini kurtarır bir sen kalırsın - (Sinirlenince) Bana anne deme - Yaptığın banaysa öğrendiğin kendine - Kalk yerine yat orda uyuma - Daha yatmadın mı sen #cadısoruyor#annelerbaştacı
O değilde evden çıkınca ve ben tek evde kaldığımda gitmesine yarım saat kala aynî şeyi 28 kere söyler, "oğlum bak ev sana emanet, oğlum tek başına evde kalıcan sakın uyuma bizi kapıda bırakma, oğlum tüpte falan birşeyleri sakın unutma, eve gòz-kulak ol, evi dağıtma vb.. " tamda bugün aynısını yaşadım :D gitti 2 3 gün sonra anca eve gelirler tek başıma kaldım :D
He valla cadı :D zor be yalnız kalmak gerçi biraz kafa dinlemiş olucam da ama ben Ailemle olmayı sevdiğim için az ćok zorlanacam, 2 3 günde olsa òzlerim onları :)
Senin okumaya niyetin yok. Bırak şu telefonu artık. Yarın birgün elin evine gideceksin. Annelere of denmez. Komşunun kızı kadar olmadın. Millet aya çıkar bizimki koltuktan kimildamaz. Ayakta yemek yeme. Dersin yok mu senin? Eskiden böyle adetler yoktu nereden çıkardın? Corapsız gezme. Bunun hepsini kim yedi? El deliye biz akıllıya hasret.
-gız gel yardım et ( halbuki ederim) - arabayi yavaş kullan - ben bilmem babana sor - akşam yatmassın sabahta kalkmassın - bak kahbalti yetişimicek iki saat kalkmassan olur öyle ( halbukş yetiştirdim) - gıııııııııııııız - kardeşim anne şunuda yapsana dediğinde annem --> sanki hiç yapmıyorum yarin birgün evlendiğinde el kızı yapacakmı bana - terlik giyin terlik
Annem: Ben gelmesem hiç gelip beni yanınıza alıcağınız yok Ben: (geçiştirmek için tabi ki ) Tamam.. Annem:BİDE TAMAM DİYO BİDE TAMAM DİYOOO GİT GELME Bİ DAHA 😄😄😄
Bizim evlerimiz ayrı o artık bir mersinli bende Adanali zaten hep aynıydı o yukarı katta kalıyor ben asagi katta hatta sabahları beni uyandırmak için yukardan zıplar bu cadı öyle işte 😂😂
Anne ye yanıt.. Komşu oğlu/kızı tatile gidiyor anne bende gitmek istiyorum Anne yanıtı ; Kendini onlarla bir tutma bizim bütçemiz tatile yetmiyor. Hem elalem ne der oğlu/kızı nı tek başına tatile göndermiş derler aaaa... :D
Birde seni doğuracağıma taş doğursaydım Şu duvar bile laftan anlıyor sen anlamıyorsun Dövdükten sonra Özür Dileme seansı var başkada aklıma gelmedi kusura bakma ::
En İyi Cevaplar