Annlerimiz kizdiklarinda hep benzer tepkiler veriyorlar.. en farklı olanı bulmak istiyorum :)
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAllah bana çocuk vermemiş bela vermiş aman aman çocuk isteyenin aklı yok birde uğraştım hastanelerde senin için şimdi ki aklım olsa böyle olcağını bilsem yapar mıydım. Pazartesiden itibaren düzene giriyorsun geceyi gündüz ettin gündüzü gece hasta olcaksin yine ben bakıcam kara kuru birşey oldun ama bu sefer bakmıycam ne halin varsa gör. Yukardakinin (Babanemden bahsediyor) kopyasısın ona verdiğin değeri bir gün bana vermedin git ona anne de git onu sev nankör seni. Gibi
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılElin kapısına gidince görürsün, iki günde kapıya koyarlar adamı.
Dipnot: konuşması 1 saat sürer -tek cümle değil :'(14 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha evet :)
- +1 yıl
Anne sözleri deseydin emin ol farklı şeyler çıkardı ama "kızdığında" demişsin :) Kriter dar olmuş :)
kaşlarını çatıp susuyo sinir bozucu sonra benim evlatlarım hep böyle diyo kim ne halt yerse yesin evde genel bindirir hepimize :D
214 Yorumla
Suna bak beI- popo küçücük- omuz genis hamaI sırtı gibi iğrenç vücudun var oğIum :)
18 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
23Cevap
+1 yılKime çektiysen çektiğin damarlar kurusun tovbe tovbe :-D
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı. Küçükken terlik atardı şimdi trip atıyor. Annemm illa bir şeyi atacak :))))))))
11 YorumlaTamam kızım sen haklısınben bir şey demiyrum biz hiçbir şey bilmiyoruz zaten her şeyin iyisini sen bilirsin. Klasik net her seferinde
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha 😂😂😂
Kardes payindaki soz güzeldi. Zaten yararlı birsey olsaydınız vücut sizi dışarı atmazdim :)
00 Yorumla
+1 yıl@Busssraaa Sakin ol şapmbiyon der kendisi bana :D Annnemmmm <3 :))
05 Yorumla- +1 yıl
@berber2569 ben onu öyle tembiledim atarlı gencim benim :)))))) Sen gene de sakin ol şampiyon :))))
- +1 yıl
@Busssraaa Bu aralar çok sakin ve sesizim annem ama üsütme gelirler dayanamam patlarım biliyorsun mevzuyu :/
- +1 yıl
@berber2569 :))) biliyorum sen sakin ol şampiyon :))) Benim de keyfim yok bu aralar :)
- +1 yıl
@Busssraaa ben neden senin keyfinin olmadığını biliyorum sanki annem takma kaderimiz aynı syaılır :) gel bir ara dağıtalım kafaları :D
- +1 yıl
@berber2569 :))))
+1 yılkafası kopasıca ahaha
11 YorumlaSeni kimse almaz diyor 😔
25 Yorumla
+1 yılgavurun çocuğu desem herifin suçu yok :D:D:D:
44 Yorumla- +1 yıl
hatta bir keresinde gavur çocuğu demişti:D
annem herifin suçu yok demeyi unuttun demiştim :D:D:
terlik bana seyir halindeydi:):) - +1 yıl
dilli terlik mi :) düşünemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılşu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın
ortasından kasırga geçmis sanır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmühendis hanım oturacağına kalk şuna bak neyi var iyice tamirci çırağı oldum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbide şey var bak ailece söylüyorlar beni dışlıyorlar çok acılar içindeyim :D aman yerinden kalkma sakın kalkma 2 gr erirsin :D
+1 yılKızında sana benzesin :(
11 Yorumlaeşşek katırın eniklediği
23 Yorumla
+1 yılUyuntu
Kendiliksiz...11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bu yaptığın dayılıkları yarın bir kız bulunca sorcam bakalım dayın gibi dönek olucak mısın.(yemekleri düzgün yapmasına isyan ettim :()
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. Bak sizin siniftaki samet nerelere geldi :D
21 Yorumla
+1 yılBabana degilde bana çekseydin keşke der :D
11 Yorumla
+1 yılSenin evladında sana etsin başka bişey demiyom sana ;)
00 YorumlaSataştığım zamanlarda genelde. (Siktir gir piç ) diyo :DD
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi seni elime bir alirsam maymun vs :D
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılhıyar agası
127 Yorumla- +1 yıl
dıslerınıde sıkardı mubarek :D
- +1 yıl
bılerek uyuz ederdım onu - telefonda da kımseye konusmazdım kufur ederdım dırek hıyar agası pıslesme dıyordu :D annem kufurden hıc hoslanmazdı...
- +1 yıl
ılkınden sonra zaten pıspıs bakıslarıyla suzerdı bende takıp ederdım ıkıncı ettıgımde ayagında terlıgı dırek fırlatırdı kakalara gelesın kaka cocuk derdı kovalardı :D
- +1 yıl
anadır ne yapsa yerıdır asıktım o kadına :d terlık atısına kurban olurum onun yaa :D
bende erkek cocugu denılmesını ıstıyordum o da bu da benım oglan cocugu derdı sınırlendırırdı :D sen et kufur et dıyordu :D - +1 yıl
annem annem annenız degıl.. evet ıkıbucuk senedır terlık yıyemıyorum :(
- +1 yıl
sızde degıl sen.. ben resmıyetı seven ınsan degılım o yuzden boyle soyluyorum..
Allah razı olsun tesekkur ederım.. yoo uzulmedım neden uzuleyım kı. Allahın emrı.. Her canlı ölümü tadacak , Rabbıne gıdecek. yad etmıs oldum ve sende dua etmıs oldun bu ısten karlı cıktım aksıne sevınıyorum :) - +1 yıl
baska sey dusunupte dua edene saygısızlık yapamam :) yanlıs yapıpta bırde sen terlık atma :D
- +1 yıl
yok babam hıyar agası demıyordu @Busssraaa.. :) adi köpek der :D normalde kufur eder ama annemın olmadıgı yerde :D
- +1 yıl
@kodespana umarım harıka bır anne - eş olursun esınle bırlıkte ahırete gıdersınız.. cocuk buyudugunde de sakın oglan deme :D erkek o tamam mı :D
- +1 yıl
@ÖzGürstanbuL anneye saygılar :))))
- +1 yıl
@Busssraaa tesekkur ederımm :D
@kodespana acaba sen terlık mı atacaksın baska seyler mı fırlatırsın blmıyorum :) - +1 yıl
bakalım kas mı catıcaksın terlık atınca ıstemeden kas mı patlatacaksın :D
bı kere enseme geldı hızlıda atmamıstı kendımı yere fırlattım bayılma numarası yaptım. ama nasıl korktu :D sonra boggg yaptım alnını alnıma dayadı cocuk sen benı delı mı edeceksn hıyar agası dedı :d - +1 yıl
ask ask :D
annemdı ama herseyden ote bır bagımız vardı.. ben ewde olmasamda onun canı bırseye sıkılsın hemen benı kasıntı bsardı her yerım kabarırdı.. dırek arardım yıne ne oldu dıye. yok bırsey de dıyemıyor kadın bılıyor kı anlıyorum :D - +1 yıl
eee baban senın kucukluk askın ve super kahramanın :D erkek evlatlarda analarına duskun oluyorlar :D
ama sen yınede annenı cok sev :D
ben babamı bı kere opıyım adam kalp carpıntısı gecırıyor sankı tıtremeye baslıyor :D alısık degıl cnku..
Tüü Allah bir canını
02 YorumlaKoca kız oldun hala... :D
30 Yorumla
+1 yılevlat katili edeceksin sen beni" der hep :d
00 YorumlaEllerdede evlat var
40 Yorumla
+1 yıl* git l*n diyor genelde :D
00 YorumlaNe halin varsa gör buse :D
00 Yorumla
+1 yıl@kodespana resmindekini yapar mısın bana?
00 YorumlaGebermiyesice:)
317 YorumlaSen paşa torunu musun?
00 Yorumlasen niye normal degilsin fggh
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. buraya yazarsam ağır hakarettten hesabim banlanir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeni öldüründe kurtulun :)
10 Yorumla
+1 yılAzcık sessiz ol derdi
00 Yorumla
+1 yılHay babanın şarap çanağını :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılusandım senden :D
11 Yorumla
+1 yılanne olunca anlarsın
20 Yorumlatrip atıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah belanizi versin demiyorum bak diyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yıleşşek :)
10 Yorumla Evi Terket
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenide bir gün gebertcekler
00 Yorumla
+1 yılmakaryos diyor :)
03 Yorumla- +1 yıl
kıbrıs harekatından kalma birşey. :D anne peki kaçıncı makaryosum diyorum terlik fırlatıyor.
Kendine gel
01 Yorumlane yaparsan yaaappp
00 YorumlaGerizekalı :)
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Annenizin kizdiginda size söylediği bir sözü paylaşır misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım