İzmirde tesettürlü bir kız olarak yaşamak zor mudur? İnsanları toplumda dışlar mı garipserler mi? Oraya taşınacağız ve açıkcası korkuyorum var mı izmirde yaşayan tesettürlü bir kız bana biraz bilgi verebilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılAlkol çok fazla ve hemen hemen eğlence anlamında bütün mekanlarda var. Yani konseriyli, clup tu, bardı, canlı müzikti falan derken sosyal anlamda bu tarz etkinliklere pek yanaşmak zor.
Anlayışlı memleket falan değil kardeşim, işe başlamak bile mesele bu şehirde. Kapalı diye siyasi bir düşünceye sokuyorlar insanı. o yüzden izmirde kapalı olmak iş bulmak eğlenmek zor.. Hayatın gerçekleri bunlar. He takmam ben, umrumda olmaz dersen , türbanımla her yere girerim dersen o zaman çıkar kardeşim türbanı, ona bari leke sürme.. Gözlemlerime göre yazdığım yazı dır.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden zor olsun ya? Kimse dışlamaz. dışlayan ya da garipseyende zerre kadar insan sevgisi yoktur
sadece izmirde degil de herhangi bir şehirde basörtülü diye sacma sapan hareket yapanların aklına şaşarım10 Yorumla
Tesettürlü değilim fakat İzmir ne kadar açık saçık giyinen kız doluysa tesettürlü kız sayısıda o kadardır ve toplumda niye dışlanasın ki alt tarafı bir tesettürlüsün bu senin tercihin hiçkimsenin fikri umrunda olmamalı
10 Yorumla
Neden dışlasınlar. Modern bir şehir. Her ikisinde saygı duymalılar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
Ben erkek halimle sakalım şalvarım var diye oküzün trene baktığı gibi bakıyorlar, ama çarşafı şerif li değilsen sorun olmaz, ama umuyorum ki tesetturden kastın çarşaftır
22 Yorumla- +1 yıl
Bir terörist ismi ve fotoğrafını kullanıyorsun farkindamisin
- +1 yıl
@LaleliMühendisi terörist derken
+1 yılvalla yanlıs anlama ama türban takıp makyaj yapan dar giyinen kıvırtan bir tip değilsen kimse laf etmez izmirde sana hatta saygı duyarlar ama kafanda türban suratında bir kilo makyajın varsa daracık giyinirsen kıvırtırsan lafı yersin yobaz diye :D
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 306 cevap paylaştı. Bahsettiğin tesettür çarşafı şerif ve feraceyse kavga bile edebilirsin. Ama tesettür dediğimiz şey deformasyona uğradıysa ona pek sataşmıyorlar. Onlarda ılımlı müslüman istiyor zaten.
00 Yorumlaöyle birşey yok. herkes rahar burada. kimse kimseye karışmıyor. ister kapalı olsun ister dar pantolon gitsin istertayt giyip heryeri görünsün. birşey demiyorlar.
00 Yorumlaİzmir'de yaşıyorum
Kimse bir şey demez.
İzmir saygılı şehirdir.
Kimse kimseye karışmaz10 YorumlaIzmirliler medeni insanlardır öyle bir şey yapmazlar
10 Yorumla
+1 yılKapalı insanlarda var İzmir de sonuçta garipseyeceklerini sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBenim halam tesetturlu oda İzmir de yasiyor yillardir. Ve ferace falan giyiyor yani.
00 Yorumlaizmirde kimse kimseye karışmaz ne sen bize ne biz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılizmirdeyim ben oyle dislama filanda yok ne kapaliyi nede carsafliyi izmirin insanlari dislamaz burda herkes medeni
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak etme kapalıların onlara göstermediği saygıyı onlar size gösteriyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir genelleme yapamazsın İzmirde defalarca haşema ile denize girdiğim için arkamdan söylenilen laflar duydum eğer genelleme yapmaya kalkacaksak bende genelleyebilirim değil mi? Kimsenin böyle bir hakkı yok
Cevap sahibi+1 yılHiçbir yorum genellenemez burada yergi amaçlı bir şey demiyorum heryerde herkes herkese garip bakabilir kimseyi umursamak durumunda değilsiniz. Kastettiğim kimsenin size müdahale etmeyeceğiydi.
çook sıcak herseyden önce... Garipsemek konusuna gelince kimse umurunda olmasın.
00 Yorumla
+1 yılYani sorun bu mu dışlanmak mı? dışlayacaklarsa açılcan mı
00 Yorumla
+1 yılGayet kolay. İzmir özgürlüklerin demokrasinin şehridir.
10 YorumlaBakma İzmirin sol olduğuna. İzmir gerektiğinde kultutune ve dinine sahip çıkar..
20 Yorumla
+1 yılSen Allahın emrettiği ne bak kullar önemli değil onlar ateşe atlarsa sende atliyacan mı
20 Yorumla
+1 yılİzmirin güzel yerlerinde tesettürlü insan yok kıyı köşe kesimlerde oluyorlar genelde oralarda normal karşılanabilir
00 Yorumla
+1 yılSana ne nasil karsiladiklari neden umrunda bu? Bos ver herkesi
00 YorumlaDışlayanlar illaki olucaktır da öyle çok fazla olmaz o tür de insanlar. Geneli saygı gösterir sanırım.
00 YorumlaEn rahat izmirde yasarsin cunku kimse kimseye karismaz orada
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok insan var başörtülü. İzmiri nasıl anlattılar size
00 Yorumla
+1 yılGavur İzmir ramazanda millet oruc tutanı görünce bön bön bakıo mallar
00 Yorumla
+1 yılOrda da kapalı insan cok sorun olmaz inşallah
10 Yorumla
+1 yılIzmirde yasiyorum. oyle bisey yok
01 Yorumla- +1 yıl
Istedigin gibi giyin.
+1 yılNe saçma bir ön yargı.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. milyonlarca kapalı insan var orda
12 Yorumla
+1 yılİzmir'in farkı ne? Herkes istediği şekilde giyinir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanırsın herkes acık :D kapalılarda vardır
10 Yorumlaİzmir çok güzel yaa
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılİzmire ne olmuş ki, birşey olmaz
00 Yorumla
+1 yılBozarlar seni orda gülüm
10 Yorumla
+1 yılİzmir'in neresine taşınıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen izmiri gaziantep mi sandın
00 Yorumla
+1 yılEvet dışlanabilir
00 YorumlaHayırlısı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında