Genelde ilk ziyaret erkek tarafının büyüklerine yapılır çünkü kız tarafının büyükleri yaşça daha küçük olur. Anacuğum şanslı çünkü büyükler bayramda memlekette 😂
İlk ziyaret kız tarafına mı yapılır erkek tarafına mı? 😊
#Bayramda ilk ziyaret kız tarafının büyüklerine mi olur erkek tarafının mı?
Annemde geçen günlerde bana evlendiğinde ilk kime gideceksin bize mi gelecen yoksa hanımının peşinden mi gideceksin diye soruyordu? bu soruda tam üstüne denk geldi... Ne kadar önemliymiş bu mevzu
Iyi çok şükür :) Yani pardon ben bir anda nişanlısin diye endişelendim , yani şey iyiki nişanlı değilsin, offf bir türlü toparlayamadim :) :) Böyle bir soru sorunca acaba dedim, benden mi saklıyor dedim :) Neden sordun böyle bir soru :)
Karadenizin kalesi 1. Atatürkün memleketi olarak gordugu efsane sehir Samsun 2. Karadenizin İc Anadoluya açılan kapısı Milli Mücadelede ki basarisi ve sehitleri ile İstiklal Madalyasına layık gorulmus olan Çorumdur. Orta Karadeniz 💪💪😃😃😃 Trabzonda 3. Olsun hadi ahahah
Keske fıkra olsa bunlar Atatürk ve Milli Mücadele gerçekleri 😉 fıkrayı sizin oralarda temelle dursundan dinlersin 😂 Tüm dünya tanır tabi Türkiyenin eskiya takımına sahip şehrini 😂😂😂
Dunku Atatürk? şu an beni sinirlendirmeye basliyosun kelimelerine dikkat edersen sevinirim Türkün son basbugu Atatürk oldugu icin Ataturkten bahsederim tabi ama Ata dersen Türkte Atadan cok ne var sadece Atatürkler Fatihler degil Alparslanlar Metehanlar Kürşadlar... say say bitmez 😊
Evet tarihe bakarsan anlattigin. olay yani ataturkun samsuna cikisi vs. Daha dunku olaylar, ve ayrica milli. mucadele 19 mayis 1919 da baslamamistir, Kazim Karabekirin 19 Nisan 1919 da Trabzona cikip ordularin dagilmasini engellemesiyle baslamistir, Ancak benim bahsetigim olay 1461 yili Fatih in Trabzonu fethidir
En İyi Cevaplar