Bazı değerler kaybedilmeden anlaşılsa keşke..

Bazı değerler kaybedilmeden anlaşılsa keşke..
bu soru bana ölümü hatırlattı.. 9 eylül Cuma günü ananemi kaybettim geçtiğimiz haftalarda , evet 92 yaşındaydı kötü haldeydi son günlerde ama ölüm anında yanındaydım ve çok kötü hissettim kendimi tarif edemiyorum ya o annemin dayımın hali o evden çıkan tabut vs
çocukken ananem benimle çok ilgilenirdi çocukluğum onunla geçti diyebilirim ne bilim insan o kötü halini görünce unutamıyor
hayat o kadar boş ki.. Rabbim herkesin sevdiklerini korusun
Başın sağ olsun..
ALLAH razı olsun
seninde başın sağolsun bu arada
Başın sağ olsun.
@efulimmm88 ALLAH razı olsun efuli
Teşekkür ederim..
@merakettimmiste
Evet bulunmaya dikkat ederim.. İnsan en çok böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyor birilerinin desteğine acısını paylaşmasına.. Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin inşallah..
Teşekkür ederim..
Allah sabırlar versin, sizlere hayırlı ömür versin.
Elbette buna çok dikkat ediyorum. Kıymetli buluyorum.
Teşekkürler..
Teşekkür ederim.
Rica ederim..
Mutlaka dikkat ederim. Başın sağolsun.
Teşekkürler, sağ ol..
Teşekkürler
Cevap
8Cevap
Evet, dikkat ederim bu konular önemli ve hassas konular. Ben sadece iyi gin değil zor günlerde de sevdiklerimin yanında olurum.
Evet dikkat ederim. Gidemiyorsam mutlaka ararım.
Başın sağ olsun Tiryaki..
Sağ ol Sosyetic..
Dikkat ederim
genelde evet..
eş dost akrabanın gidiyorum ama orada acıya ortak olmak yerine faizler konuşuluyor dolar altın bizim buralarda fıstık fiyatları tuhaf:)
Ne yalan söyleyeyim gitmem. Aynı durumda olsam yalnız kalmayı tercih ederim.
Başınız sağ olsun.
Teşekkürler..
Bu hassas bir konu ben de duyarlı olmaya çalışıyorum bu konuda. Gerektiği şekilde yaparım her şeyi.
evet dikkat ederim yakindaysa bizzat giderek uzaktaysa telefonla baş sağlığı dilerim başın sağ olsun
Teşekkür ederim.. 🙏
Hayır, kimseyle pek alakam yok ama annemle babam çok dikkat edip giderler mutlaka.
Başınız sağolsun bu arada
Teşekkür ederim..
başın sağ olsun.. ölümlü dünya gidecegimiz yer belli
Eywallah..
Allah rahmet eylesin..
Düşündüm de en son ne zaman taziye ziyaretine gittiğimi hatırlayamadım..
Teşekkürler..
Klasik bir cevap olacak belki ama dost düğünde ve ölümde belli olur derler. Aslına bakıcak olursak doğruluk payı yüksek. Memleketim dışında yaşadığım için öyle durumlara çok fazla katılamıyorum. Memleketimdeysem şayet öyle bir durumda katılıyorum.
Tabiki ederim elimden geldiğince... hayırdır bir şey mi oldu 🙄
Dayım vefat etti..
Teşekkür ederim..
Tanıdık çok, yakın olanlara giderim, dikkat ederim. başın sagolsun kelimesinden de nefret ederim onun yerine, sevdiklerine allah dayanma gücü versin diyim.
Pek edemiyorum, arayıp baş sağlığı dilemekten başka bir şey de yapamıyorum. Konuşacak bir kelime bulamıyorum, benim için kelimlerin tükendiği bir an oluyor
En kıymetlim annem artık yok.. hayatı çekilmez hale getirecek kadar hırsa, öfkeye değer mi gerçekten? Rabbim sabırlar versin başın sağolsun..
Haklısın..
Teşekkürler, senin de..
Teşekkür ederim..
Ailem asla aksatmaz, kesinlikle giderler ama ben gitmiyorum. Bizim çevrede bu konulara çok dikkatliler, hepsi kötü gün dostu. İnsanları acı günlerinde asla yalnız bırakmıyorlar..
İnsanlar artık çok sahtekar olmuş değer verirsin kaçar değer vermezsin baglanır saçmalık ötesi olsun hayat güzel xx
başın sağolsun, allah rahmet eylesin.. evet dikkat ederim
Teşekkür ederim, sağ ol..
Tabi ki. Mutlaka baş sağlığına gidilmeli, acılarına ortak olunup kötü günlerinde elden geldiğince yardım edilmeli.
Hasta ve taziye ziyaretlerine önem veririm.
Gitmeye çalışırım. Hayatın acı gerçeği ama bir gerçek işte…
Çok yakın zamanda en sevdigimi kaybettim ölüm gerçekten çok acı
Gitmem genel de ama gittigim zaman başınız sağolsun. Allah sabır versin derim
Aslında o ortamı çok sevmem.
Cok sevmem , mecbursun ararım.
Evet gitmeye çalışırım.
Başınız sağ olsun.
Teşekkür ederim..
Çok yakınlarıma evet
Etmiyorum
Gerektiğinde evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?