Arkadaşlar bu nasıl bir misafirliğe aşktır maşallah ben şok

Arkadaşlar bu nasıl bir misafirliğe aşktır maşallah ben şok

Sahura kalkmak çoğu zaman aceleyle yapılan bir atıştırmadır. İnsanlar kendilerini bile kayırmaktan uyku ve yorgunluk nedeniyle acizken, çoğu insan sadece su içip uykuya devam ederken çok büyük ihtimalle kimse kimseyi sahura davet etmek istemez. Yine de bazı samimiyetler vardır çok nadiren görülür, sahur atmosferinde buluşmak, kahvaltı etmek istenen insanlar da olabilir, bunlar da herkese nasip olmaz esasen..
En yakınlarımla çok defa iftar ve devamında sahur yaparak evlerimize dağılırız.
Bu günler çok özel zaman dilimleri , sevdiklerinle dolu dolu geçirmek istiyorsun. Yemek yapmak, softa kurmak, bulaşık yıkamak bile büyük mutluluk benim için.😍
Şaat akşam 10u geçtikten sonraki her misafirlik beni bozuyor ya kaldıramıyorum yapamıyorum 10u geçirince evine gitsene ya bakışı fırlatıyorum Anlayan gidiyor arsız olan kalıyor 🤦🏻♀️
Hayır sahura misafirliğe gidilmez. İftara misafir olunur. Sahura kalınır. Ama açık söyleyeyim. Benim evimde sahura kadar misafir kalan bir adam, sahurdan sonra umreye gitmeye kalksa gitmesine izin vermezdim.
""Ulan sen bu saate kadar evine gidemedin. Umreye nasıl gideceksin. Otur oturduğun yerde."" diye cevap verirdim.🤣😂😅
Cevap
13Cevap
Hayır bence gidilmez ama arada ki samimiyete göre değişir
Lan bu misafirin evi yok mu? Mısır firavunu gibi habire siz de 😃
Kız bunlar benim hayatımda olan şeyler değil djdjd. Bize gelseler kovarım ki
Vurursun dekmüü sjdjd
İftardan zjayde sahura misafir olarak gitmek ya da birinin bana gelmesi daha çok hoşuma gider sahurcuyum ben ya
Bir zamanlar gittiğim olmuştu şimdi diyorum lan ne saçmalık gece gece evim dururken ne alaka gitmişim
Ben çok severim, giderim de.. Mesafenin de önemi yok.. Yeter ki davet alayım.. :)
Gözümü zor açıyorum bir de misafirlik falan uğraşamam ben
Özellikle sahura çağıramam kimseyi. Akşamdan gelmiş de sohbet uzamışsa orası ayrı
Bizimkiler iftara bi yere sahura bi yere misafirliğe giderler
Yoğğğ artık ilk defa duyuyorum. Bana biri teklif etse kabul etmem asla
Güzel gızlar çağırıyorsa gidilir
Güzel kızlar bu çocuğu sahura çağırın
Ben iftara bile gidip gelmiyorum çok samimi bir kaç aile dostum dışında. Sahura hiç gitmem gelmem
bencede gidilir ama bana gelmek isteyen olur kapım açık buyursun gelsin yani
Vaov bu masa birazz gececi olanlar için sahurda yataktan yeni çıkmış paçasının bşri yukards ağzının suyu yastığa akmış akşamdan yemiş kişiler için sahura hiç bir yere gidilmemeli abartıya lğzum yok insanla ölüyor
Gidilmez, hiç duymadım öyle bir şey. Çok saçma
Öyle bir sahur sofrası hazırlıyorlar ki şok olursun djdjd
Muhafazakar ailelerin hepsinde var nerdeyse
Yok daha neler
Aşkım sana neler neler göstericem var ya şok olursun
Ne giderim ne ağırlarım😄
Kesinlikle djdjd
O saatte misafirlik mi olur mk
Giden gidiyormuş demek ki
Gitmisken yatıya da kalaym
İmsak vaktine yetişebilirsem neden olmasın 😂✨
Bence gidilir en güzeli sahur misafirliği oluyor