#Aşkİlişkileri Sizce kız metresim olmuş mu?

2 yıldır evliyim, 6 aylık bir çocuğumuz da var. 2 gün önce akşam eşimle kavga ettik, sonra kafa dinlemek için tek başıma biraz değişik konseptte bir kafeye gittim. Girişte mini etek+siyah ince külotluçorap giymiş 20'li yaşlarda bir kız duruyordu. Gördüğüm anda bir hoş oldum. Neyse ardından içeri geçtim ve kıza ara ara bakmaya başladım. O da birkaç kez gülümseyerek bana baktı. Gerçekten çok kötü oldum, gece eve döndüğümde ise yatak odasına gitmeyip salona geçtim ve sabaha kadar o kızı hayal ederek kendimi rahatlattım; sabah da hemen duş alıp eşim uyanmadan evden çıktım. Dün saat 17:00 civarında işten çıkıp tekrar o kafeye gittim, kız yine aynı kombinle oradaydı ve biraz konuşup şakalaştım; adımı söyledim, sonra o da adını söyledi ve el sıkıştık. Ben pek de farkında olmadan kıza alyanslı elimi uzattım, kız da elimi uzattığımda şaşkın ve sinsi bir ifadeyle yüzüğüme baktı ve " Memnun oldum, her zaman beklerim " dedi. Kız öyle deyince ben de gülerek " Tabii, her zaman " dedim. Bugün yine işten biraz erken çıkıp o kafeye gittim, kız yine aynı kombinle orada duruyordu. Beni görünce gülümseyerek elini uzattı ve el sıkıştık. Kafedeki tüm masalar 2 masa + 4 sandalye olarak dizili ve ben bir masaya oturdum. Benden bir süre sonra da kız gelip yanımdaki sandalyeyi işaret ederek " Bu sandalye boş muydu acaba? " dedi, ben de " Tabii boş " dedim. Sonra kız yanıma oturdu. Ben " Karşıma oturmanı bekliyordum " dedim, o da " Ben burada oturmak istiyorum " dedi. Sonra biraz daha tanıştık, evli olduğumu; eşimle kavga ettiğimi falan anlattım. O da beni teselli etti. Sonra sigara çıkardı ve bana da uzattı. Birlikte içtik. Sonra bana " Senin için de uygunsa numaranı verir misin? " dedi. Daha sonra da bir süre oturduktan sonra bana bakıp gülümseyerek " Gömleğin çok güzelmiş " dedi ve hafifçe kolumu tutup bana yaslandı. O öyle yapınca ben de bir elimi onun bacağına indirdim ve bir süre o şekilde oturduk. Sonra elini uzatıp " Kendine iyi bak " dedi ve gitti.
#Aşkİlişkileri Sizce kız metresim olmuş mu?