Hangisine daha çok güvenirsiniz? Bu arada soru yanlış anlaşılmasın ikiside canımız ciğerimiz
Jandarma
Polis

İkiside

Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şunu söylim ne kadar sığır tip varsa polis yapıyorlar. Hani adama bakıyorsun göbeği falan salmış bu mu polis diyor insan. Polis dediğin zaman Jandarma dediğin zaman şöyle boylu poslu vurdum mu oturtan tipleri yapmaları lazım. Suçlu polisi gördüğü zaman 3,5 atması lazım bilmem kaç metre öteden kanının çekilmesi lazım.
Duruştan bile anlaşılıyor bence. bir jandarmanın fotosuna bak bir de polisin polis gevşek jandarma disiplinli duruyor
Şu var toplumsal olaylarda polis her zaman iktidarın yanındadir amma velakin iktidarın velilerinde de ihtiyaç halinde jandarmayı kullanma yetkisi var demem o ki eğer toplumsal bir olaya müdahale ediliyorsa jandarma şehir hayatında hırsızlık gibi olaylarda polis dış güvenlikte tabiki ordu iç çatışma halinde jandarma
ne alaka hiç birine güvenmemek size özel korumamı tutalım allahım ya
Bu sorunun mantığı ne hepsi Türkiye için çalışıyo sonuçta.
Boşver
Cevap
4Cevap
kuzenim asker birşey olursa onu ararım polisle uğraşamam sevmiyorum onları :)
Bende Jandarmayı daha çok severim
Jandarma askerdir turk askeridir polisin ise iyisi kotusu vardir. Ama jandarma çok iyidir zaten sivil jandarma olmak en iyisi
Cevap d
Kime o zaman
Sadece Allaha tam güvenim var
Tmmo zaman bir olay başına geldğnde Allah'ı çağırırsın
Öyle yapıyorum. Yardımda ediyor çok şükür
şu an kapına hırsız dayansa polis ya da jandarmayı aramassın yani dua edip hırsızın gitmesini beklersin he? Belki melekler gelir alıp götürür ya da karşısına 3 boyutlu birşey çıkar korkar kaçar dimi
Duanın gücüne inanıyorum
Bende inanıyorum ama bu konu için saçma
Hem polis ve ya jandarmayı ararım hemde dua ederim yani öyle bir durumda
Hiç aramadım.
Öyle bişi başına gelse arardın rahat ol
ikisi de
911'e
O neydi
Joh Poh rhymes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar