en iyi görevini yapan hangi kolluk sizce
Polis
Jandarma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkisininde sevmem
Ama aralarında adam olana sözüm yok
yorumun için teşekkürler
Jandarmalar
yorumun için teşekkürler
Karşıki dağlar cenderme cenderme :))
mahmut tuncere bağladın :D
çok dinliyorsun anlaşılan
https://www.youtube.com/watch?v=zS_gFjY5BZg dinleyinde rahatlayın içinizde kalmış müzik :D
klibi izledim jandarma güzel saz calıyor :D
onlar figuranlar ya hakiki jandarma diye yuturmuşlar :D
Cevap
20Cevap
Asker Sokağa İnerse İş Bitmiştir
Aslanlar Geldiği Zaman Çakalların Hükmü Biter
yorumun için teşekkürler
Polisin bi' tek gücü öğrencilere yetiyor. Hatta bazen onlara bile yetmiyor.
kimlik sorunumu :D
poliste kimlik sorma yetkisi varda her hangi bir vatandaşa dokunması risklidir amirlerine şikayet etseler kazanclı cıkarlar gencler
Polis Jandarmanın eline şu dökemez, polis daha düne kadar o göbeklerle arabada devriye gezerken jandarma doğuyu inletti.
jandarmaya göre polis sağ kolluk gibidir jandarma üsttedir
Jandarma zaten daha üsttedir. Mesleginiz nedir?
öğrenciyim müdür
Polis sandım o yüzden sordum hani kıskaniyor musun jandarma yı diye?
polis memurlarının sosyal ağlarda takılması görev dışında yasak polis olsam bu kıyaslamayı niye yapardımki jandarmanın daha üstte olduğunu bile bile bunu bir polis memuru sormaz :D
Haklısın polis sosyal ağlarda çok dolaşıyor. Jandarma ise dağlarda.
jandarmalar sadece çarşı izni alarak bilgisayarda takılabilir oda karısı eşi dostuylan konusması için facebook twitter vs sosyal ağlara girişi yasaktır istesede giremez cünkü filtrelidir :D
Aynen
POLİS candır. Jandarma'nın Özel Kuvetler Bıranşı hariç gerisi beş para etmez. O yüzden POLİS her'zaman KARİZMA JÖN COOL Jandarma İshal gibi bir kuvvet. ;)
bunu nasıl kıyaslarsın
bırı para için yapıyor
bırı vatan borcu
halkın yorumunu merak ettim kardeş kıyaslama değil :D
valla buna yorum yapan babasına abısıne kardeşine sevdalısına ıhanet etmış olur
hepımız vatan borcu dedık
ayda 3000 maaş değil
böyle sorular özelde soruluyor polis ile jandarmanın kardeş kolluk kuvvet olarak jandarma polisten üsttür polis devletin adına calışan kolluk jandarmada askeri güvenliğe
jandarmada iç işleri bakanlığına bağlıdır
jandarmanin idari ve askeri görevleri ayrıdır. idari görevlerde iç işlerine askeri görevlerde Genelkurmay'a bağlıdır.
o kadarını biliyoruz :D
nıhayetınde kolluk kuvetıdır ve iç işleri bakanlığına bağlıdır ve her türlü ıhtıyacı bakanlıktan gelır
tek fark orda ınsanlar maaş almaz
yanı demzkı bu maaşa bu kadar iş demez
bı 155 ara bakalım adam öldürüyorlar de kıçlarını kaldırıp gelmelerı kaç saat sürecek
bak bu soruya cevap yazmak bıle mantıksız ama yara deştın
polise yaptığımız ihbarlar devriye ekiplerine geç gittiği için polisler geç geliyor olay yerine polisleri savunmak gibi olmasın ama tamamiylen ihmalkarlık var yani olay yerine arka sokaklar ekibi gibimi gelsinler istiyorsun :D
ya ben karokola gıttım adam kıçını kaldırmadı sen ne ıhbarından ne telınden bahsedıyorsun
neyse dostum sen takıl polıslerle
elbet göreceksın sonunu
kardeşim polisleri savunmuyorum o zaman o kıcını kaldırmayan polisini müdüre şikayet edersin olur biter oturduğun bölge jandarma bölgesiyse jandarmaya şikayette bulun ama semt içindeysen polis yönlendirirler o zaman polisler nasıl fırlıyor yerinden bu durumdan şikayetciysen jandarmadan yardım isticeksin polisler şöyle yapıyor işleirni ihmal ediyor diye bak nasıl ayağa kalkıyorlar :)
Hepsi boş,700000 adamı bosuna besliyorlar, hint dönercisi özel var l*n başta. Korkak herifler.
bu kadar hakarete ne lüzum duydunki
:D l*n yanımızda ışid e bak, adamlar koalisyona kafa tutuyor sen pkk ile masaya oturuyosun
jandarma her alanda gelişmiştir
yorumun için teşekkürler
polislerin çoğu cıvık
yorumun için teşekkürler :D
Polis yeterince yapıyor.
yorumun için teşekkürler
İkisinde birbirinden b*k
polisten nefret ederim. beleşçi aynasızlar
polisten nefret etme sebebini öğrenebilirmiyim
her başa gelenin maşası oluyorlar. bedavacılıkta sınır tanımıyorlar. amaçları asayişi sağlamak değil resmen bozmak. aşırı güç kullanma potansiyelleri var hatta kinetikleri. daha saymaya gerek varmı?
o mesleğin sucu değil kardeş insanın kendi sucudur dengesiz biride polis olabilir kötü bir yanı görünmedikce
o zaman gene mesleğin suçu oluyor. bu yalakalığı 1 amir yapıyorsa ilk verdiğim maddeyi hepsi ona uyuyor demektir.1 taneside meslek onuru gururu diye karşı durmuyordur. buda şunu gösterir polislik mesleğini seçenlerin hepsinde yalakalık var demektir. buda şuna dalalettir memleketteki çoğu yalaka ve buyruk yeme meraklısı polis oluyordur. demekki meslek sıkıntılı. he bedavacılık olayında allaha şükür bütün millet beleş mezar bulsa girecek durumda ona yapacak bir yorumum yok... aşırı güç olayı ise mesleki deformasyon ama 1 tanesi eve gidince bu yaptığım yanlış demiyor. tv lerde gördük arkadaşının ensesinden tutup sık ulan sık diyenleri...
Tabiki Jandarma
yorumun için teşekkürler
Bekçi
:)))))
jandarma
yorumun için teşekkürler
Cenderme
yorumun için teşekkürler
Asker herzamn.
yorumun için teşekkürler
Jandarma
yorumun için teşekkürler