bana göre jandarmalar daha asil ve daha çevik
Jandarma
Polis
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Polis korkakve artist havali jandarma sert korkusuz
diline sağlık
bir yol kestiler agizlarinda sakiz günes gözlüyü artistlik yapiyor
@BQRAA. Hayir vekiler bunlara bagiriyor tokat atiyor polisler izliyor veya pkkli halk tas atiyor bunlar birsey yapmiyor ama jandarma yüzbasi yumruk ile dalmisti videosuda var youtube ee
@BQRAA. Asker neden öyle degil ozaman?
İşi polis iyi asker kötü olayina getirmek istemiyorum öncelikle onu belirteyim. İkisi de en az birbiri kadar asıl birer kurumdur.
Fakat herhangi bir bölgede terörist grup görüldüğü zaman size bir vur emri gelmeden ( operasyon istianai durumlardir) onları vuramazsiniz. Hatta bu durum çoğu zaman yaşanmış olduğu ve emir gelene kadar kişilerin kaçtığı askerliğini yapmış çoğu kişi tarafından bolca anlatılır.
@BQRAA onu bizde biliyoz bizde aakerlik yaptik. Yinede ben Askerden yanayim
Bunu biliyorsanız taşlanan bir polis grubuna (ki taslaniyorsa büyük ihtimal çevik kuvvettir kanı hızlı akan gençler ) müdahele emri geldiği zaman korkak olmasi sebebiyle o grubu dagitamayacagini mi dusunursun ciddi ciddi? Biraz argo tabir olacak Özür dilerim ama adamın üzerinden geçerler üzerinden :)
@BQRAA polis yerine asker koysalar sehire terrör azalirdi jandarma yinede herzaman daha profesyonel daha aggresivdir. Poliside seviyoruz ama jandarma bir baska
@BQRAA. Türkcem kötü oldugu. Icin düsüncemi tam anlattamiyorum
Yunuslar ama jandarmayı işaretledim
Cevap
4Cevap
Olacaksan polis ol denetleme yok bir şey yok.
nerede göbekli varsa polis yapmışlar nesi çevik :D
Polis artık
polis.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar