İki meslek arasında kaldım.
1- 2 Yıllık bir önlisans bölümü bitirip kpssye girip pomem de eğitim alıp polis memuru olmak mı?
2- 2 Yıllık bir önlisans bölümü bitirip askerde astsubay olarak kalmak mı?
1- 2 Yıllık bir önlisans bölümü bitirip kpssye girip pomem de eğitim alıp polis memuru olmak mı?
2- 2 Yıllık bir önlisans bölümü bitirip askerde astsubay olarak kalmak mı?
Polis Memuru Olmak
Astsubay Olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tabi ki polislik, bunu polis olandan, jandarma olandan bile duyabilirsin.
Bu tyt aciklandiktan sonra polislik okuluna nasıl başvuru yapicaz
@Ahdedirten sonuç açıklandıktan sonra https://www.pa.edu.tr/duyurular.html şu siteyi takip etmelisin sürekli sadece buraya bak tek resmi yer burası buradan alım duyuruları olacak, açıklandıktan sonra pomem gibi olacak sanırım muhtemelen başvuru için atm ye para yatırıcaksın sonrasında aynı ekranda çıkan başvuru bölümü olacak oradan da başvuracaksın ve evrakları çıkaracaksın. dediğim gibi ayrıntıları sen okuyacaksın orada, ben pomeme hazırlandım pmyo için de aynısı olur tahminimce diye söylüyorum. instagramdan da bazı sayfalar var onları da takip et ki önceden bilgileri veriyorlar
Bu kadarını o site de soyluyo
@Ahdedirten ee başka ne istiyorsun ki o halde? başka bişeyi yok ki zaten sadece bu yani, zaman ilerlediğinde göreceksin elbette. ama sen sadece işin o kısmını değil spor kısmını düşün. şimdiden spor yapmaya başlıyor musun? işin başvuru kolay herkes yapıyor ve basit bişey.
Vücudum gayet düzgün o konuda sıkıntı yok güçlü ve hizliyim
@Ahdedirten Tamam o halde sadece bekleyeceksin alım ilanlarını sadece
Ya çok heyecanlıyım hayatımın en gergin noktasında yim bı ana baba yok yok gösteren falan tek bu işe odaklanmış durumdayım ne yapicam bilmiyorum heycanla bekliyorum
@Ahdedirten sadece spora odaklan kimsenin yorumlarını önemseme, burada psikoloji en önemli etkendir, seni düşürmek isteyen rakiplerin olacak ya işte şöyle zor şöyle torpille oluyor zor girilmesi gibi şeyler çok boş. bakma onlara sadece en iyi sporunu yapmaya bak sen. heycan tabi ki olacak. ama fazlası iyi değil. umarım kazanırsın kardeşim
İnşallah kazabirim
Birbirine yakın meslekler. Bu meslekleri yapanlara sorarak kararını netleştirebilirsin
Kanka bende takıldım PMYO ya gircem tyt açıklanmasını bekliyom
Astsubay iyidir
Polis
Hiç biri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!