AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
kadın en iyisini yapmış ellerine sağlık. adalet yok bu devlette ya.
Allah aşkına Türkiyede adaletten bahsetmeyin o kadar adaletsiz bir ülke ki..
Iddianameyi hazirlayan savci, karari veren hakim... Bazen akil ermiyor bu ulkeye
Cikmamaliydi, sonucta o bir katil. Ozaman herkes kendi isini kendi halletsin. Ne guzel, isiniz gucunuz cinsiyetclik
bu ülkede adalet hep çifte standart. erkek namuscinayeti işler suçsuz olur. kadın namus cinayeti işler ceza alır... ceza alması yanlıştı... kefalet malesef olan bişey. belli bir cezayı yatmadan çıkması için mecbur veriliyo
Yani bence kadın iyisini yapmış ama değmezdi cidden bağlayıp bir depoya. Koyabilirdi adamı
Aksine kadına öyle bir pisliği öldürdüğü için ödül verilmeliydi. Hani varya aranıyor öldürene şukadar ödül gibi. Gerçek adaletin yaşanmadığı bir dünya burası.
nasıl yani 50 bin tl yi verip hapistenmi çıktı şimdi?
Kimsenin günahını alamam ama fuhuşa sürüklediğini ben kesin bilmiyorum ki bu sadece bize söylenen. O yüzden zan ile hareket etmemek lazım. ama gerçekten varsa öyle birşey birşey diyemem
Çokta tatlı bı kadına benzıyo harbı kadınmıs dıyorum dışardan tabı ısın aslını bılemeyız.
Devlet artık suça sürükleyip para kazanmaya başladı. Hükümet bayram harçlığını çıkarıyo muhtemel,
Sevindim bu kadının çıkmasına , namusu için savaşmış , helal olsun.
Adaleti sağlarken bile para kopartma peşindeler ne biçim ülke ne biçim devlet anlamıyorum ki
yanlış biliyorsunuz... Çilem Doğan mahkum oldu... bazılarının zannettiği gibi kendini savunmak kastıyla cinayet işlediğine dair mahkeme bir delil bulamadı. Yani mahkeme bunun bir nefsi müdafaa olduğu kanattaine varmadı ve kendisine 15 sene ceza verdi. Ancak bu işin bir de yargıtay tarafı olduğu için kefaletle serbest bırakıldı. Yani yargıtay bu kararı onaylarsa 15 sene hapis cezasını çekmek üzere katil cezaevine telkrar girecek. O zaman o 50 bin lira iade edilecek. Yok eğer bir çok katil gibi kendisine verilen cezayı yatmamak için kaçarsa 50 bin lira yanacak
Evlenceği adamı iyi tanısaymış. Ailesi araştırıp öyle versin kızı bırakın bu mağdur edebiyatı
iyi örnek olmuş kocalarınızı rahatca öldürürsünüz artık
Kefalet sacmaydi. Kadin öldürmeseydi fuhuş yaptırılıcakti ama yine de kadın suçlu.
tüm bunlar kadının iddiası... siz hakimden daha iyi biliyorsunuz heralde olayı :) yahu adam ölmüş , elbette ortaya çıkıp da "hayır ben öyle bir şey yapmadım" diyebilecek bir imkanı yok...
@cabukisim sizene benim görüşümden? Ben bunu haklı buluyorum benim sorunum.
ben de merak ettim... hakimin "nefsi müdafaa yok bu bir cinayetti" dediği herde nefsi müdafaa olduğuna dair, kadının iddiası hariç ne gibi bir dayanağınız var? bu arada görüşünüz kimseyi ilgilendirmeyecekse neden yazıyorsunuz?
@cilginsey soru kendi girusumu yazayim diye var
Siz burnunuzu her goruse sokun diye degil.
Şimdi belki de ülkede herkes kocasını öldürmeye başlar diye korkup bir ceza ordan keselim demişlerdir
50bin tl de hapiste yattığı için Malum bunun yatağı yemeği duşu falan var. Otel parası anlayacan
Kadın haklı ama hiçbir ceza almadan serbest kalsa ülkede ki kadınlar erkek katliamı yapar😂
Öldürmüş ve buna rağmen 50 binle serbest. Çok garip gerçekten.
Çilem Doğan mahkum oldu... bazılarının zannettiği gibi kendini savunmak kastıyla cinayet işlediğine dair mahkeme bir delil bulamadı. Yani mahkeme bunun bir nefsi müdafaa olduğu kanattaine varmadı ve kendisine 15 sene ceza verdi. Ancak bu işin bir de yargıtay tarafı olduğu için kefaletle serbest bırakıldı. Yani yargıtay bu kararı onaylarsa 15 sene hapis cezasını çekmek üzere katil cezaevine telkrar girecek. O zaman o 50 bin lira iade edilecek. Yok eğer bir çok katil gibi kendisine verilen cezayı yatmamak için kaçarsa 50 bin lira yanacak
@cabukisim ne olursa olsun birini öldürmüş bu böyle serbest bırakıldığı müddetçe insanlar öldürülmeye devam edilecek. İşte insan hayatı 50 bin
Birazda gavatlar ölsün
öyle kadına 50 değil 100 bin feda olsun..
Ataerkil toplumdayız..
Her şey artık normal gelmeye başlıyor..
Turkiye devleti bir adaletli bir iş yapayım dedi onuda rüşvet alarak 50bin lirayla yaptı aynısı kendilerine yapılsa adalet yok derler.
Yalan Beyan Olmadığını Nerden Biliyorsun Belkide Kadın Başka Biriyle Birlikte Kocasından Kurtulmak istedi
bundan sonra kocalarınızı öldürün
O beni öldürecekse tabi ki öldürürüm
@Uzaylimeri seni öldürmeye kalkan kim olursa öldürürsün ben burda öyle bişey duymadım
Kadının verdiği ifadeyi okursan, fuhuş yapmak istemediği için kocasının onu öldürmeye çalıştığını söylüyor. Yorum yapmadan önce konuyu iyice araştırın. Sadece burdan duyup da aklınıza geleni söylemek kolay.
@Uzaylimeri aralarında gecen hayatıda sen bilemezsin verdiği ifade o gercekleri kimse bilemez ölüm tehditmi uygulamamı belli değil siz cok şey biliyonuz
Peki sen aralarında ne geçtiğini biliyor musun da bundan sonra kocalarınızı öldürün diye saçmasapan bir yorum yapıyorsun?
@Uzaylimeri tamam ne gectiğini bilmiyorum öldürün diyorum
memlekette kocası ağzına zıctıgı halde o benim kocam seviyorum onu diyenlerin sonu işte bu
Bak haklısın bu konuda, kadın kocamdır yok döver sever bilmem ne diyor ama sebep yine aynı. Ben ayrılıcam diyemiyor ki. Adam yine öldürcek kadını. Insan neden dayak yemeyi sevsin.
Ya neden adam gibi bosanamiyor neden adam gibi ayrilamiyor bu insanlar ya
@Uzaylimeri kızlar duygusallıgı bıraksın artık burda kaçkere uyarıyoz sevgilim tokat attı küfür etti sövüyor sinirli diyorumki evlenince fazlasını yapar bosanamazsında ama cevap seviyorum diyor ben ne yapaım sonra bu haberler cıkar
Çok sevindim yine de tahliye olmasına
Onu Tahliye eden hakimi ayakta alkışlıyorum
Güzel haber, artık daha umutluyuz adaletten
şaşırmadım böyle bir ülkede
Bir insan canı 50 bin lira olmamalı.
çıktığına şükür bence bu memlekette
adalet bu değil arkadaşım
5 para etmeyecek biri icin 50.000 tl!
Kadinlari olduren tecavuz eden erkekleri serbest birakirken vermiyorlar o 50.000 tl yi,
bu ülkede adalet yok !
Yüzümde hafif bir tebessüm oldu
Nekadar yolarsak kârdır demisler
Neyse cıkmış ya oda iyi bişey :D
Belki de sadece bu şekilde lanse edilmiştir.
Buna da şükür. Dibine kadar arkandayız Çilem Doğan
gerçekten öyle olduysa yine iyi kurtulmuş
fuhşa zorlandığı kanıtlanmış ise haklısın.
Öldürmeyecek. Polise şikayet etsin
Devlet baba sever avantayı ;)
Çıkması da çok güzel bence. Yeni öğrendim ben :)
Yuzu guluyor ya onemli olan o
Türkiye de adalet anca sarayların ismi
Kadına 50.000 tl vermeleri gerekiyodu.
Bu conolarin kraliçesine çok benziyor
Para zorla pezevenklerden toplanmalıydı.
Davanın detaylarını bilmiyoruz.
Ay bn bu habere şok oldum
Sebebi ne olursa olsun bir can gitmiş
Adalet yerini geç de olsa buluyor
Demekki her zaman adaletsiz bir toplum yok
@Beşavur Adalet anlayışınız bu mu peki?
@Beşavur kamu vicdanı var
Lanet olsun bu kadınları bu hale getirenlere
5P bini nerden buldular acaba
Ulan şey buldunuz kıllısını arıyorsunuz sizde ha
tekrardan içeri alacağız sen az dolan demek
Dün çok mutlu oldum. Bu haberden ötürü
Bizim ülkeden ne beklersin
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!