Tüm erkekleri kastetmiyorum istisnalar tabii ki var ama genelde erkekler çok aptal oluyor kadınlar hep daha mantıklı. neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılerkekler bazı durumlarda sinirlerine duygularına hakim olamadan ani kararlar verebiliyor. ama kadınlar daha cok emin adımlarla sağduyu ile hareket ederek mantığını kullanıyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlarına söz gecirememe sorunu olanlar mantıklı düşünemez haklısın, aklındaki tek şey çiftleşmek seks daha çok seks ve doyumsuz bir kadındır sadece. Sonuçlarını düşünmeden yaptıkları hataları başkalarına yükleme gibi saçma huylarıda vardır, yorumun başında dedim ya düşünemezler diye...
Bu nedenle dikkatli bir analiz ile son 5 yıl içinde iş hayatına atılan ve kendi işletmesini açan kadınların atnı sektördeki erkeklerin çoğunu sollayıp geride bıraktığı sonucuna ulaşabilirsin. Kadın dediğimiz üstün varlık kendini işine adopte edebilen ve sorumluluğunu bilen bir canlı, kolay kolay bir kadının kocasını aldattığını duymazsın ama erkek her an aldatmaya meyillidir. Dedim ya? Hormonlar, düşüncesizlik ve empati kuramama...22 Yorumla
Soran+1 yılerkek olup da aptal olmamayı nasıl başardın seni tebrik ediyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, iyi bir izleyiciyimdir. Sabırsızlık edip hata yapmak yerine hata yapanlardan pay çıkarmayı ilke edindim kendime, sonuç bu.
+1 yılbaşbakan erkek
cumhurbaşkanı erkek
generaller erkek
amiraller erkek
nikola tesla erkek
einstein erkek
atatürk erkek
hitler erkek
mike tyson erkek
ronaldo erkek
dünya matematik şampiyonu erkek
şah ismail erkek
pisagor erkek
aristoteles erkek
leonardo da vinci erkek
büyük iskender erkek
sezar erkek
öklid erkek
mao erkek
napolyon erkek
karl marx erkek
fredrik niçe erkek
immanuel kant erkek
biill gates erkek
steve jobs erkek
o erkek
bu erkek
şu erkek
whats the problem?018 Yorumla
Soran+1 yılbu saydığın insanlar kadın olsa şimdi tanınmazlardı. çünkü insanlar kadınlardan emir almaz. çalışmaları kullanılmış bir sürü çok zeki bilim kadını ve siyasetçi var ama görmezden geliniyor.
- +1 yıl
katılmıyorum. marie curie yaptıysa, diğerleri de yapabilirdi. ama yapamadılar. hiç biri yeterince zeki değildi
Soran+1 yılmarie curie cinsiyetçilikle olan mücadelesini çok defa anlatmıştır sen bir araştır bence. erkekler her şeyi yöneten olmak istediği için çok zeki kadınları tanımıyorsunuz. mesela başlarda yazlımcıların %80i kadındı, ilk yazılımcı da kadındı. çünkü yazılım sekreter işi gibi görülüyordu ve kadınların üstüne yıkılmıştı. fakat sonra yazılımın gerçekte ne olduğu anlaşılınca erkekler ona da el attı.
- +1 yıl
bak emin ol dünyaya mal olan insanları saklayamazsın. mutlaka isimlerini duyururlardı. mutlaka. evet erkeklerin gölgesinde kalmışlardır. doğrudur. ama önemli işlere imza atan insanlar bir şekilde duyulurdu. en azından çoğu duyulurdu. ama bakıyoruz elimizde ne var diye, hiçbir şey. hepsi mi erkeklere yem oldu yani? inanmıyorum ben
Soran+1 yılsen bir araştır anlarsın bakalım gerçekten duyururlar mıymış.
- +1 yıl
Önemli işlere imza atmış insanlar duyulurdu diye bir şey yok, Yirminci yüzyıla kadar kadınların önemli işlere imza atmasına izin verilmiyordu zaten.
Soran+1 yıl@holyclitoris insanlar da hala bilim insanları siyasetçiler hep erkek o yüzden kadın aptal diyor. nasıl anlatacaksın?
- +1 yıl
kadınlar aptal demiyorum. sen erkekler aptal diyosun. ben bunun saçma olduğunu örneklerle anlattım. hatta kadınlardan daha zeki olduğumuzu söyledim. aptal itahamlarında bulunan sensin
- +1 yıl
Erkekler daha zeki demek kadınların aptal olduğunu anlamına gelmiyor mu zaten? Görüş sahibi ayrı aptal, soruyu soran ayrı aptal. Bu da aptallığın cinsiyetle alakasız olduğunun kanıtı işte.
- +1 yıl
@holyclitoris burda tek aptal var o da sensin. erkekler daha zeki demek kadınlar aptal mı demek? yapacağın genellemeyi bikeyim. biri senden daha zekiyse, otomatikmen sen aptal mı olmuş oluyosun yani? şu incecik klavye tuşlarını toynaklarınla nasıl kullanabiliyosun vallahi büyük başarı
Soran+1 yılben görüşümün arkasındayım. erkeklerin çoğu aptaldır, 20lerinin sonlarına geldiklerinde çekilebilir oluyorlar
- +1 yıl
Kadın ve erkek dışında cinsiyet olmadığına göre o anlama geliyor? Türkçe anadilin değil sanırım.
- +1 yıl
bu arada, çocuklar zeka genlerinin çoğunu annelerinden alırlar hanfendi. bil istedim
- +1 yıl
@holyclitoris profiline baktım yurtdışındasın. türkçeyi anlamayan ben değilim bu durumda
- +1 yıl
Birden fazla dil konuşan insanların anadillerinin gramerine daha fazla hakim olduğu sık görülen bir şey.
- +1 yıl
@holyclitoris bu teoriyi çürütmüş olduk. tebrikler
- +1 yıl
Evet erkek oldukları için şu an ülkemiz bu durumda
- 1 yıl
Aslında bu kadar rezil olmasaydınız şimdi daha gelişmiş bir şekilde yaşıyor olucaktık neden mi?
Çünkü siz kadın bilim insanlarını cadı diye yakan idam eden suratsızlarsınız çünkü sırf göğüsleri büyük diye savaştan kadınları men edip birde asker bulamayıp savaşı kaybedendiniz, demiyorum ki herkes onu yapar bunu yapar ama siz bir şeyleri kalıplaştır mıssınız ve bundan iki tarafta zarar görüyor ‘E niye?”
Fark ettiyseniz Japonya da insanlar doğum oranlarının düştüğünden yakınıyor çünkü orada karınları bir nesne olarak görüyorlar ve kimse her hangi bir eril kişi ile evlenmek veya çocuk sahibi olmak istemiyor
‘Adamlar telefonu buldu şunu yaptı!”
Wife’i bulan bir adam değil bir Kadındır
‘Kadınlar erkeklerden daha az şey buldu’
Elimde bir veri yok AMA bununda bir sebebi var ve bu da sizin suçunuz siz kız çocuklarını hor gördünüz oğlanları okuttunuz harbiki kız çocukları canım veya beceriksiz değildir tam tersine kız çocukları bırak el kol becerilerine problem çözmede bile oğlanlar daha başarılıdır
+1 yılÖyle kadınlar görüyorum ki, olabileceği en kötü, en aciz durumda; kendisine karşı öz saygısını yitirmiş. Hem de bir erkek yüzünden. Onun için lütfen genelleme yapmayın.
03 Yorumla
Soran+1 yılbak mesela erkeklerden böyle objektif yorumlar alamazsın çünkü erkekler salaktır.
- +1 yıl
Erkekler nedenmi canım söyliyim beyinlerinin %2'sini düşünmek için geri kalan %98'ni ise seks için kullanır aptal olmak erkeklerin doğuştan elde ettiği bir şey bir gün duvarlara çarpa çarpa yürüseler bunu hiç yadırgamam 🔞
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
40Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla tecrübelerime bakılırsa, mantık kadınlara en uzak şey, hele bizim ülkede.
Saçma sapan komplekslerle düşünen, asla çözüm odaklı olmayan, sürekli sorunlara kafayı takan, hedef odaklı düşünemeyen, neyin önemli olduğuna karar veremeyen, kendi kendine dert üreten kadınlarken erkeklerin aptal olduğunu düşünmek saçma sanki.17 Yorumla
Soran+1 yılbenim bakış açıma göre şu an resmen erkeklerin özelliklerini saydın. kadınlar daha çözüm odaklı ve mantıklı bence
- +1 yıl
İşte sen kadın olduğun için kafan basmıyor. Bana kadınların erkeklerden daha mantıklı olduğuna emaret olan bir konu söylesene
Soran+1 yılşu tepkin bile aptallığını gösteriyor. neye sinirlendin bir söylesene? bir kadından asla böyle tepkiler almıyorum sosyal medyada. hep gereksiz kompleksli hem aptalsınız
- +1 yıl
Ben sinirli tepki falan vermedim, diyorum işte mantıklı davranmıyorsunuz.
Hangi lafımdan sinirli olduğumu çıkardın?
Sinirli olduğum tezini önceden kafanda kurup ithamda bulununca laf konuştuğunu sanıyorsun ben gayet sakinim.
İşte kadınlar böyle davranıyor, bir çıkarımda bulunurken hiçbir sağlam delile ihtiyaçları yok, hafif bir emare -ki bu da olsa olsa pek kibar bir üslup olmaması- yetiyor.
'Bu dediğimde haklı mıyım? Yanlış yorumluyor muyumdur?' gibi bir düşüncenin zerresi yok.
Lafı hemen 'Neye sinirlendin, bir kadından asla böyle tepki alamıyorum'a getirip senden kadınların mantıklı olduğuna dair bir emaret isteğimi geçiştirmen bile hiç de akıllı olmadığını gösteriyor.
Erkekler hedef odaklı düşünür, size aptal gibi gelmelerinin sebebi, sizin çok değer verdiğiniz çoğu şeyin erkeklerin gözünde gereksiz olmasıdır. - +1 yıl
Tabii kadın milleti kendilerinin önemsediği şeylere erkeklerin 'Ulan buna da ne gerek var' kafasında yaklaşmasını asla makul bulmaz.
Soran+1 yılya allah aşkına böyle şeylere kim kanar. "kadınsın kafan basmaz kanıtlasana hadi kanıtlasa kanıtlaa" diye tepki verdin resmen yemezler
- +1 yıl
Al işte. Senin söylediklerinin hiçbir gerekçesi dahi yok.
Bak ben orda 'Şu şu şu sebeplerden kadınlar mantıklı değil' dedim. Sen öyle bişey yapmıyorsun.
'Bence erkekler aptal, bence yani, etrafımdaki kadınlar hep çok zeki, hepsi atom parçalıyor' modunda saçmalıyorsun.
Kadınların ne kadar mantıklı olduğunu bu sorunla bir kere daha kanıtladın bide baya hızlısın bakıyorumda türkiyedeki bütün erkekleri ne ara tanıdın baya dayanıklıymıssın sakin ol şampiyon sen 90 milyon nüfusu olan bir ülkede aklın sıra genelleme yapmamak için ( istisna ) kelimesini kullanmışsında daha istisnanın anlamını bilmiyosun zekadanmı bahsediyosun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbir kadın böyle salak tepkiler vermez hiç yanılmıyorum kusura bakma
- +1 yıl
Üstelik bide cahilsin çirkeflikte son moda sen haklısın diyorum ve son sözüm edepli edebinden susarmış edepsizde ben susturdum sanarmış senle laf yarışına girersem saçmalığın daniskası olursun o yüzden sen haklısın sen git amerikada yaşa bu zekayla ya da git dünyayı felan kurtar 👍🏻😊😂😂😂😂
İki insan yoktur bir insan vardır. Ve bu kadın erkek diye ayrılmaz. Aptal olmak insana özgüdür. Sende bu soruyu sorduğun için aptal olabilirsin mesela :)
23 Yorumla
Soran+1 yılkadınlarla erkekler aynı muameleyi görmüyor ve aynı şartlarda yetiştirilmiyorlar o yüzden farklı oluyorlar. bu ilişkiyi bile kuramıyorsun erkek olduğun içindir üzülme
+1 yılKadınlar bir kesim erkekler tarafından kullanılıp kullanılıp tuvalet kağıdı gibi atılırken aptal olan erkekler doğru.
21 Yorumla
Soran+1 yılemin ol asıl kullanılan erkeklerdir ama kadınlar o kadar zeki davranıyor ki tersini düşünüyorsunuz. kadınlar sizin için tavlanması gereken varlıklar, bir kadın için ise erkekler o kadar kolay ki.
+1 yılZekayı cinsiyete indirgemek dünyanın en aptalca şeyi. Türkiye'de bu saçmalığı genelde erkekler yapar ama arada senin gibiler de çıkıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılkadınlarla erkekler aynı şartlarda mı yaşıyor, aynı muameleyi mi görüyor? küçüklüklerinden beri farklı yetişiyorlar o yüzden farklı oluyorlar. bu ilişkiyi kuramıyorsun aptal olduğun için
- +1 yıl
Çevresel faktörler zekayı etkiliyor olsa erkekler daha zeki olurdu zira ortadoğu ve Türkiye kültürü kadınları köleleştirir. Ben ablamla tamamen aynı şartlarda büyüdüm ve aramızda fark yok. Eğer cinsiyetçi ve eğitimsiz bir ailen varsa bu senin bireysel sorunun.
Soran+1 yılsadece küçükken oynadığınız oyuncaklara bakarak bile anlayabilirsin. kızlara bebek falan verilir erkeklere daha fonksiyonlu ve geliştiren oyuncaklar alınır. erkeğe tamir vs öğretilir kıza evi düzenlemeyi öğretirler. erkeğin pipisinin kesilmesi kutlanır, kız adet olduğunda, göğüsleri büyüdüğünde gizlemek zorunda kalır. bunlar iki cins arasında çok farklılık yaratıyor
- +1 yıl
Dediğim gibi ailen bilinçsizmiş.
Soran+1 yılhahaha. sen kesin ablanın bunları yaşamadığını zannediyorsundur. sadece aileyle de alakalı değil, toplumdaki cinsiyet rolleri bile yeter.
- +1 yıl
Ablam hiçbir zaman oyuncak bebeklerle oynamadı, regl olduğu zaman bile "artık kadınsın" yemeğine çıktık ailece. Öyle erkekliği yücelten, kadınlığı utanç olarak gören bir ailemiz yok.
+1 yılEmin ol kadinlar kadar degiller. Bunu erkegim diye demiyorum keske kadinlar zeki olsalardi ama degiller
09 Yorumla
Soran+1 yılanalitik düşünme açısından konuyu yorumlayalım kadınlar her zaman erkeklere bin basıyorlar.
- +1 yıl
O konuda haklisin. Ama kadinlari kadirmak cok kolay sosyal hayatta. Ikili iliskilerfe olsun, alisverislerde olsun. Cok aptallar.
Soran+1 yılbence ikili ilişkilerde kadınları kandırmak çok zor. daha genç olduğum zamanlarda gerçekten ilişkilerimde çok aptal ayağına yatıyordum ve diğer kadınlar da böyle yapıyor bence.
- +1 yıl
Az once iki yakin arkadas sirf bir adam avukat diye birbirlerine girmisler. Biri otekinin sevgilisijni calmaya calismis otekide nasil yapar sozde avukat falan diyor. Yani avukat olmasi yeterli mukemmel bir insan olmasi icin. Kaldi ki avukatlik bakkalliktan kotu su siralarda. Avukat olmayani dovuyorlar. Sence kim aptal?
Soran+1 yılbir olay sundun bana tamam. tabii ki aptalca yaptıkları. sen de hemen tüm kadınların aptal olduğuna mı ikna oldun? ben kendimi bildim bileli erkeklerin aptallıklarına katlanıyorum
- +1 yıl
Hayir hayir. Bu cok yakin bir ornek ve buradan oldugu icin soyledim. Bu yasima kadar 1 tane zeki ne konustugunu bilen, ben birsey anlattigimda tam tersini degil de anlatmaya calistigimi anlayan, nerde napmasi gerektigini bilen, aski ve seksi bile zekasiyla yukselten bir tek kadin tanidimm. Onu da bir insanin baska bir insani sevebilecegi en ust safhada sevdim. Artik hicbir kadin bana yrtmiyor. Bu yuzden seks bagimlisi oldum ciktim. Senc3 kadinlar mi aptal erkekler mi?
Soran+1 yılben de aynı senin gibiyim işte. durumumuz aynı.
- +1 yıl
Merak ettim seni.
- +1 yıl
Hmm..
+1 yılBence de erkeğin akıllısı kadından daha akıllı, aptalı kadından daha aptal oluyor.
00 Yorumladüşünmek istemeyenler aptaldır. düşünenler ileriyi görenler zekidir.
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadasından yediği tekmeden sonra tüm erkeklere saldıran kezban işte kendini rezil edersin ancak
06 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var arkadaşım. kendimi bildim bileli erkeklerin salaklığını çekiyorum. okulda biz gerçek sayısalcıyız diye mutlu olan tembeller, iğrenç şakalar yapan, bir laftan anlamayan, kadınları objeleştiren, iğrenç dil kullanan, pipilerini erkekliklerini çok seven bununla gurur duyan, leş gibi dedikodu yapıp kadınlara dedikoducu diyen, topluca bir şey yapacağımız zaman en salak fikirleri sunan hep erkekler
- +1 yıl
ya ya öyledir kesin bırak bu cinsiyetçi yaklasımı
Soran+1 yılben gördüğümü söylüyorum. cinsiyetçi toplum erkekleri böyle yaptı bence. hayat erkekler için kolay olduğu için düşünmelerine gerek yok.
- +1 yıl
hayata kendi pencerenden degil baskalarınınkindende bakmaya calıs o zaman onyargılardan ve bagnazlıktan kurtulursun hayat sadece senden ibaret değil
- +1 yıl
Max aptal erkek zekası
- 1 yıl
@Erkektokatlayan empati kurmayı reddediyorsun unutma zeka sadece tek başına değildir! 8 yaygın birime ayrılır. Duygusal zeka, bunun örneklerinden empati kuramıyorsan bu bizzat duygusal zeka anlamında erkeklerin gerisinde olduğunu gösteriyor
Bence tam tersi genelde mantıklı olanlar erkeklerdir aklı bir karış havada olan kizlardir
01 Yorumla- +1 yıl
Zort :D * düşünen erkek mi diyor bunu
Beyinle idare edilen bir vucutla baska bir organla idare edilen vucut bir olur mu?
00 Yorumla
+1 yılKadınlar mantıklı mı :D Genelde duygusallığınız olmasa hata yapıp durmazsınız.
06 Yorumla
Soran+1 yılerkekler daha çok saçmalıyor ve en az kadınlar kadar duygusal ama belli etmiyorlar. yine en saçma hataları da erkekler yapıyor.
- +1 yıl
Erkeginden erkeğine değişir, erkekte saçma on yargılar varsa kompleksli ya da tripkar olur (bunlar salaklık değil psikolojik rahatsızlıklardir , yetişme biçiminden kaynaklanir)
Kadın olduğuniz için el üstünde tutuldugunuzu fark etmiyorsunuz , erkekler kendi aralarında birbirine yavsamayinca çok daha akıllı oluyor,
Iş ortamında işe kadın erkekleri kullanabildigi için pek kendisini geliştirmeye uğraşmıyor
Bu avantaj ve dez avantajlar ışığında kadın zeki ise de kendinin ya da çevresinden destek alabilmek için kültürün kurbanı olmaya daha yatkın...
Bu nedenle bir çok önemli figür erkek ,
Ama başarılı olan kadının önünü kapamak bir yana açmak için yarışırlar (yavsama hesabı) , sonuçta yarışmacılar galip gelirse kadın bir bakarsın milli takımı bırakıp evinin hanımı olmuş (truestory)
Zeki, canım filan saçma kavramlar...
Soran+1 yılbaşarılı olan kadının önünü mü açarlar? hahahaha. biraz araştır bakalım çalışmaları kullanılıp görmezden gelinen bilim kadınlarını. erkek her zaman dünyaya egemen olmak istemiştir, bir kadının önemli bir figür olmasına izin verecek değiller.
kadın olduğu için kim el üstünde tutulmuş merak ediyorum. doğurganlığımız ve "güzel ırk" olmamız dışında hiçbir değerimiz yok. oysa kadınların potansiyeli çok yüksek, özellikle analitik düşünmede.- +1 yıl
Erkek her zaman dünyaya egemen olmak istemiştir...
O nedenle X-woman ı kurup bu pis mutantlari dünyadan silmeli...
Oleey dünyaya egemen olmak istiyorum, ekmek yerine bebek eti su yerine de kadın kanı ve kimiz getirin...
Aşın artık bunları, erkek olarak tek istediğimiz kendimize denk bir yol arkadaşı ( bazıları dini bütün namuslu oyuncaklar ister o ayrı)
Sen zirvelere oynayan birisi değilsin, senin benim gibi biri için dünya hakimiyeti demek :
Eistein lise de kalmış , ben de kaldım , ben = dahi demek gibi...
Kaldı ki nobel alanlarini 2/3 u de Yahudi hani...
Senin önünü açmak dediğim de meselâ staja başvur bakalım, hatun varken adamı almazlar (ilahiyat vb dersen zaten git kendini tokatla)...
Kadın olduğun için her an el üstündesin,
En basiti her şeyi bırak da erkek niki ile (profil fotoğrafı olmadan) bir şey sor , kaç kişi gelecek meselâ...
Dediklerine ben de inanırdım bir zamanlar, sonra aynen öyle zirveye oynayan bir kız gördüm Pekiştim...
ondan atalarımız sızler için saçı uzun aklı kısa demişler dimi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhala aptal olduğunuzu belli ediyorsunuz
- +1 yıl
Atalar cahil olunca, öyle saçmalamışlar arada.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı yönlerinde var. Ama kadınlarda da var öyleleri bunu görmezden gelmemelisin. Her 2 cinsiyette de var.
05 Yorumla
Soran+1 yıltabii ama erkeklerde daha fazla bence.
Cevap sahibi+1 yılFikrine saygi duyuyorum fakat erkeklerin kadınlardan daha mantıklı olduğu ortada değil mi? Eğer Allah kadınları mantıklı yaratıp üstünlüğú kadınlara verseydi, bu dünyanin bütün heryeri kuaför, alişveriş merkezi, gelinlikçi, manifaturaci felan olurdu. Dünyanin her tarafi bunlardan ibaret olurdu, şuanda bunlar olmadiğına göre? Demek ki Allahın bir bildıği var bırak işinı yapsın
Soran+1 yılsalak mısın nesin
Cevap sahibi+1 yılSalak sensin ergen
Cevap sahibi+1 yılGerizekali
+1 yılAkıllı Olsa Muhasebeci Olacak Olan Kızın Serzenişi..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın. Akıllı olmak bu ülkede çok da yararlı bir şey değil o yüzden hemcinslerim aptallar. Denizanaları gibiler. Beyinsiz hayatta kalabiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇünkü beyinlerinin sadece yüzde %2 'sini kullanıyorlar geri kalan yüzde %98'i sadece seks için çalışır bir gün duvarlara çarpa çarpa yürüseler bunu hiç yadırgamam 🔞🔞🔞
01 Yorumlabu hayatta kadınlar itat etmek için gelmiş geninde var kadınlar hiçbir şey başaramaz kadınlar üzgünüm bizi canım yerine koyup kadınlar zeki görürsün ama herkes kendini zeki görür
00 Yorumla
+1 yılSeni kim neden bu kadar ezdi ki. Ozguvensiz bir sekilde gizliden hakaretlerle soruyorsun hahaha
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kız tanıdıysam hepsi aptalca düşünür çıktı :D
2 cinstede var gizli dediğin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin beyni iki yere gidip geliyor canım ondan dolayı aptallasmalari normal yani
00 Yorumla
+1 yılBizde tüm kadınlar neden aptal diye düşünüyorduk sabahtan beri!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYUH
boylede kaba soylenmez ki
babamizda erkek yani02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama
Cevap sahibi+1 yılnooo
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen böylemi düşünüyorsun
00 Yorumla Kadınlar hep mantıklı öyle mi?
00 YorumlaKafalar aşağıda ondan.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Çok afedersin...
Ay götüm...00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. alla alla cevabınıda sen vereydin sorunu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yüzdenmi hep kadınlar kullanılıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılemin ol hep kullanılan erkeklerdir
Cevap sahibi+1 yılAğlayan hep kızlar ama?
Soran+1 yılağlayanlar vardır. ama normalde kadınlar erkekleri peşinden koşturur erkeklerden yararlanan hep kadındır. yatakta s*ken de erkek değil kadındır kapsamlı düşünürsen bu gerçeği anlarsın
Olgunlaşmamaya tövbe etmişler
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir şey yok sana denk gelmiş
00 Yorumla
+1 yılakıl yaşta değil başta da değil meğer şeydeymiş :D
04 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerle kadınlara yapılan muamele çok farklı oluyor olay penis vajina değil yine erkeklerin aptal olduğuna ikna ediyorsunuz beni
- +1 yıl
ayıplı şeyler yazm. ben öyle bir şey demedim senin için fesat..
Soran+1 yılanlamadım şeydeymiş dedin ben de bilimsel isimlerini yazdım. erkekler harbiden salak ya. bir kadın asla böyle saçma tepki vermezdi.
- +1 yıl
düşüncelerini hakaret ederek belirtecek kadar akıllı birisin. senin gibi akıllıları gördükçe aptal olmayı tercih ediyorum..
+1 yılSjsjsj 😂 dogru tespit 😂
00 Yorumla
+1 yılBeynimize kan gitmiyor
00 Yorumla
+1 yılBence o kadınlara ait.
00 Yorumlamesela bir örnekle aciklarmisin
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda inan bir o kadar çok
00 Yorumla
+1 yılÇünkü beyniyle düşünen yaratıklar değiller
00 Yorumla
+1 yılbabana sorsan ya?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar neden bu kadar kaşar?
00 Yorumla
+1 yılNe yönde
02 Yorumla
Soran+1 yılanalitik düşünme, sosyal açıdan (iletişim vb)
- +1 yıl
Him anladim doğrudur öyle hemcinslerim vardır 😀 görmezden gel 😀☺
+1 yılorn: einstein
00 YorumlaKişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılB e aptaliz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü cahiliz
00 Yorumla
+1 yılBabanda aptal
00 Yorumlaoyleler
00 Yorumla
+1 yılSerseri olma.
00 Yorumla
+1 yılGüldüm geçtim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaplumbağa deden
00 Yorumla
Devamını Gör(35)