Clubte tanıştığım çocukla bu hafta yine gidicektik sonra ben gelemicem sen git dedi ok dedim ticketleri attı sonra diyor ki seninde amacın ortaya çıktı ne amacı dedim
O da diyor sadece para için yanaşıyorsun sg dedi bende aptal clubte tanışılan ilişkiden cidden ümit mi bekledin dedim
O da diyor sadece para için yanaşıyorsun sg dedi bende aptal clubte tanışılan ilişkiden cidden ümit mi bekledin dedim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
çocuk sana soğuk yapmış çünkü sert, zor ulaşılan erkek seviyosunuz ya siz o gelmiycem demiş senin ısrar etmeni istemiş sen etmeyince ondan haz etmediğini düşünmüş cluba kız düşürmmek için girmiş ama istediğini alamamış
Dorjtgoekflwkd olabilir hiç uğraşamam başka erkek mi yok
evet çocuk bu yüzden yanlış yapmış erkek bolluğu olan ülkede yaşıyoruz
çok rahat erkek seçebiliyorsunuz maalesef ve seçtiklerinizde kanka oluyor zengin oluyor, kendini çok iyi pazarlayabilenler oluyor
Bekleyebilir bunun aptallıkla alakası yok senin gold digger olmanla alakası var.
Ya kendide clubte
Tamam sorun onun clupta olup olmaması değil sorun senin gold digger olman anlayamadin mi
Öyle biri değilim
Bide yakışıklı olsa bırakır mıydım demissin tamamen gold digger hareketi
Aynen yakışıklı olduğu için değil club ticketi için gitmissin bence bahane uretme
egoistsin yüz vermemişsin normal bişey istemiş aslında ama yanlış yol seçmiş kızların erkeklerin hiçbirinden red yemediği erkeklere çok kolay ulaştığı ülkede soğuk yapmaya karar vermiş gerçi normal sorsaydı da kabul etmezdin zaten vermezdin, o çocuk büyük ihtimal düzgün bi çockmuş ama aptalca yol seçmiş , daha akıllı düzgün birine denk gelseydin yine vermezdin sen orası ayrı konu
Of he tamam ben ona teklif etmiştim zaten maaşım gelince ticket parasını atmayı o kadar düşük değilim sadece arabasıyla alıp görüyordu onun için kullanıyordum yani
Senin gibi bı kız ayağıma kapansaydi inan asla kabul etmezdim biliyor musun
Ayağa kapanacak tip olsam arayı bulmaya çalışırdım
Beni görsen ya da tanısan ayağıma kapanırsında neyse iyi günler dahada uzatmak istemiyorum cluplarda senin gibilerden çok tanıdım maalesef.
Sana da iyi günler
Shshjd kız belki aşık olmuştur yakisikliysa yazık olmuş
Yakışıklı olsa bırakır mıydım aksjakslksksldkf
Kız her erkeğe verme numaranı yakışıklılara ver djdjjd
Doğru dedin bu gece yine gidicem seni dinlicem apfoeşfmelfpwplg
Benim yerimede oyna ben gidemiyorum evliyim dhsjsjsjs
Offf kız niye evlendin başa bela
Yok iyi ki var canım kocammm
Beraber gidin oynayın aofjelfmwld
ne aşık olucak çocuk soğuk yapmak gibi bi aptallık yapmış Türkiye burası katalogtan erkek seçiyosunuz çünkü hiç bir erkekten red yemiyceğinizi biliyorsunuz
popon tekmeyi basınca tüm erkeklere bok atma da
Cem ebrar 😉🫢😮
Anlamadım noldu
@cemeren__ bur. akcan57 sen kes sesini babanda vitaminsin daha sen biz halimizfen memnunuzz kopuş
Ebrar kimmm buraak
IAHDKAKAKAKJSJ YÜRÜ KIZIM
Sen beni ekle beybii
Main hesaptan eklicem bekle
kapat çeneni ruh hastası egoist
siziin baktığınız tiplerden daha iyiyim
Ekledim aşko cem kes foto kırpmayı bile bilmeyen eziksin
Ne alakası var manyak hesap silindi tekrar açtım fark etmedim
Ben niye seninle konusuyom harbiden he burnun uzayda popon saman yolundan çıkmış egoist ezik
Off kocamı anlatayım hayalet g. a. y maymun kirli sakal kumral ten alımlı kas güzel kibar burun delici bakışlarrr belliki hiç bir kız bakmıyor sana millete bok atıyorsun
Evet egoist kadın topluluğunun olduğu bir ülkedeyim numunesiniz adam gibi adamlara bakmıyorlar doğru dedin bakmıyorlar
Değişik bi icatsınız ruh hastası toksik , ucube
Tamam ablası pipini duvara surtebilirsin
Umarım bi günaltına yattığın kanka elinde kalırsın
😂😂 ruh hastası ya bı sg hadi ya
TC kızlarına acilen forma atılması gerek seni özellikle seks kölem olucağın şekilde kodlardım inadına sffs
Resim kirpmayi öğren konuşurz
Dalgınlığıma gelmiş laboratuvardan anca cıkabiliyorum uykulu olduğum bı anda actım hesabı düzelttim olabilir yani
Konuşmaya gerek yok senin gibi burnu atmosferin dışında olan kadınların ciğerini biliyorum o yüzden daha fazla diyolog kurmayalım , düzgün erkek görünce ufacık hatasında taşlama peşindesiniz nasıl olsa erkek çok
Seni de o şekilde kodlardım ama bilincin yerinde olucak ki bunu kendine yedireme 😂
Gerçekten kendime yediremezdim Habeş Maymun u
Engelliyorum yyetiooo
gerçek fotoğrafını koy profile makyaj istasyonuna dönmüşsün evet yediremezsin beni resmen itin popon sokmaya çalışan bi ukalasın bu nedenle sinirden kudururdun neyse hadi engelle kanka kocanın altına yatmaya git o da eve gellene kadar başka kızlarla takılsın
Aynı iş yerindeyiz canım
Clubte ki barmen hatalı.
Barmen naptınajdjslkf
Hayir gelmicem demiş sen ısrar mi ettin
Etmedim iyi arkadaşla giderim o zaman dedim
Para konusu ne alaka
Onu anlamadin
O ikram ediyordu hep malı bi de içeceği
Swni yatağa atmak ixin sarhoş etmeye çalıştı ama olmadın dimi
sen sığır seçmişsen niye bize maal ediyorsun.
Ee verseydin
Eee verecektim o naz yaptı
Parasının yenmesi karşılığı çocuğu koyacaktı işte de bedava istemiş ya da ilişki sanırım
Çocuk tam mal
doğru demişsin