Erkekler niye bu kadar adi?

1 buçuk sene mesafe ilişkisi yaşadık sonra üstüne 1 sene önce aynı şehirde yaşamaya başladık evlenmeyi çok istiyordu ben de istiyordum ama evlenecek olgunluğa sahip olduğunu görmediğimden biraz askıya almak istedim evlilik işini evlilik yürütebilecek olgunlukta ve kapasitede değildi yüz yüzeyken biraz daha tanımak için askıya aldım. Sonra bunu ona söylediğimde bana olan davranışları evliliğe olan mesafeme göre değişmeye başladı en son ne uzadık ne kısaldık her gün her saat kavga eder olduk bu duruma son vermek için ayrıldım 10 ay önce. Geçenlerde haberi geldi ortak arkadaşlarımızdan 1 aydır sevgili olduğu kıza benden esirgediği her şeyi fazla fazla yapıp üstüne bir de evlenme teklifi etmiş...

Giden 3 seneme yanayım mı, yoksa ömrümün geri kalanı için 3 senemi feda etmiş olmama şükür mü edeyim bilemedim..

Tek bildiğim şey hızlı koşan atın b**oku seyrek düşer. İlahi adaletin tecelli edeceğini düşünüyorum. Kalbim kırık, Allah'a havale ediyorum. İllaki o kız bu lovebombingten sonra gerçek yüzünü görecek ama o zaman kıza da yazık olacak...
Erkekler niye bu kadar adi?