Bakıyorsun kız yüksek lisans bitirmiş akıllı hoş güzel giyiniyor bakımlı zeki kültürlü para durumu iyi 30 larında ama bekar. çevresi kalabalık ama birini bulamıyor bulduklarıda kendinden düşük seviyede.. neden böyle olur? gözlemlediğim şeyler bunlar benimle ilgisi yok sorunun
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. İyi özelliklere sahip insanın dengi az< olduğu için dengine rastlaması zordur, kendimden biliyorum..
Etrafımda bir sürü cahil ve meteliksiz kız var, ve onlara uygun bir sürü cahil ve meteliksiz erkek var..
Kendimi çok yüksek görüyor değilim, veya bire bir dengimi de arıyor değilim, ama biraz bana "yakın" olsun ya..
Hepten de liseyi zor bitirmiş biriyle veya evini kredi kartıyla döndüren çulsuz biriyle de olmaz yani.. "Nefes alsın yeter" diyenlerden değilim..12 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmasının sebebinin ben "yükü erkeğe yıkmak" olduğunu düşünüyorum..
Yani "okumama gerek yok güzelliğim he şey için yeterli", "çalışmama gerek yok, evi erkek geçindirsin", çalışıyorsa "maaşımı son kuruşuna kadar harcayabilirim, erkek para biriktirsin", yani her şeyi hep erkek yapsın.. Kızlar da anca yesin içsin yatsın gezsin tozsun.. Geleceğe yatırım sıfır, çabalamak sıfır..
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılInsanlari etiketine gore degerlendirmiyordur. Cok para kazanmakla duzgun insan olunmadiginin farkindadir falan.
010 Yorumla- +1 yıl
Cogunluk senin gibi erkegi illa kadina 'seviye' atlatan bir arac gibi goruyor. O yuzden.
- +1 yıl
O yuzden diyoruz, toplum igrenc diye.
Ancak sig, dar goruslu biri insanlarin kariyer disinda hicbir olcutu olmadigini dusunebilir.
Ali Agaoglu cok kariyerli mesela, ama insan olmadigi her hareketinden belli. - +1 yıl
Kadinlar guce tapmaz. Mental olara stabil olma ihtiyaci guderler. Sen bencil, ac gozlu ve cahil kadinlara bakarsan, onlar bu dayanak=para olarak dusunurler, kafa o kadar calisir.
Haliyle para kimdeyse ona yamanmanin pesine duserler.
Akli olan hicbir erkek de bu zihniyetteki kadinlari fazla ciddiye almaz.
Benden yüksek seviyede biri olmadığı icin anca oyle oluyo malesef
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 975 cevap paylaştı. Cunku turkiyede okumus iyi is sahibi erkek sayisi dusundugunden cok daha az cogu erkek okumuyor, iyi isi olan yakisikli tipleride heme is arkadaslari ya da para avcisi aile dostlari guzel kizlari varsa kapiyor, sonuc olarak bu tipteki kizlar dengini beklerse evlenemez
111 Yorumlaseviyorsa evlenebilir adamın parası yoksa linçmi edelim şimdi üstünlük üst seviye diye bişey yoktur kalp vardır :/ öbür tarafta herkes işlediği günaha göre tartılacak kimin üstün kimin alçak olacağını görücez orda :)
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kendinden yuksek mi olmli? Ast ust iliskisi mi yasayacaklar yoksa sevecekler mi birbirlerini?
12 Yorumla
+1 yılKadınlar iyi erkekle dertleşir kötü erkeklere aşık olurlar...
07 Yorumla- +1 yıl
zenginlerde 2 gün kullanp tekmeyi basarlar
- +1 yıl
zengin kadınları serseri erkkeler düşürür... çok var öyle zengin bir karı buldum parsını yiyorum arabasını alıp geziyorum bide üstüne sesk... bu işte iyi ve dürüstlerin işi değil kimin ağzı iyi laf yapıo kim sahtekar onlar sevilir.
- +1 yıl
sen neyden bahsediyon ben anlamadım sen yani kendinden alt kademedekilerimi küçümsüyosun insanlarımı küçümsüyorsun padişahın kızıda çobanın kızıda gözümde aynıdır... bir erkek alır ama bir kız kendinden alt kademedikleri almaz. o yüzden en son nefret ettikleri erkeklerle evlenmek zorunda kalırlar.
Diplomanın bu gibi durumlarda kriter olduğunu bilmiyordum. İyi kaliteli birliktelik için hangi bölümden mezun olmak gerek?
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılask herseyı esıt kılar derler okul okumakta ne var askere gıtmemek ıcın acıktan 4 yıl bıtıren cok ısı gucu ıyı olan da cok
08 Yorumla- +1 yıl
bıraz egoıst bır kadınsın sahsen ben karsımdakının meslegını bu zamana kadar hıc umursamadım hepsı benden dusuk olsada gecmısımde aynı senın bu hıkayenı yasamıstım kız arkadaım ıcın unıye gıttım gelecegımız olsun dıye baska sebepten ayrıldık
- +1 yıl
bende tanıyorum. bu durumun sana bir öz güven verdiği aşikar bunu inkar etme. ne yapacaksın böyle insanları istemeyip 40 ında bir beyfendi mi bulacaksın planın ne zeki kız
- +1 yıl
Her insan kendinden bisi katar ben sana soruyorum senin neden hayatında biri yok?
- +1 yıl
Gelecek hayalin ne mesela seneye hayatın Nasıl olsun istersin?
+1 yılilla yakışıklı, kendi seviyesinde, zengin birini bulması mecburmu? gönül bu tarlayada konar bahçeyede...
00 Yorumlazirvedeki yalnizliğindan sikilip hormonlarin sesine kulak verir..
11 Yorumla
+1 yılseviyeyi kariyerle belirleyen kızla zaten hiçbir erkek birlikte olmasın
07 Yorumla- +1 yıl
ben öyle kadınları sevmiyorum üzgünüm. Kariyer seviyeyi göstermez.
- +1 yıl
üzme kendini benim kariyerimde var. eğitimimde :) yüksek lisans yaptım. özel bir şirkette yöneticiyim. ama yinede bu duruma katlanamam
- +1 yıl
yalan söylemiyorum söylemek içinde bir nedenim yok
+1 yılgönül bu ota da konar boka da dememıssler bosuna :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınlar hükmetmeyi sever. düşük seviyedeki erkeği kontrol etmesi kolaydır erkek kaybetmemek için değer verir sahip çıkar
11 Yorumla
+1 yılHerşeyin kariyer para olmadığıni gören akıllı kadındır
02 Yorumla- +1 yıl
Ne hikaye
+1 yılKesinlikle senin hiç yaşamadığın bişey bu aynen 😄
04 Yorumla- +1 yıl
Sende onlar adına üzülüyor olmalısın kıyamamm
- +1 yıl
Boşuna üzülmüyorlar
+1 yıldüşük seviyeden kastın ne? lisans mezunu mu ?
024 Yorumla- +1 yıl
kadınlar evlilik konusunda takıntılı yaratıklar hele 30 larına yaklaşınca koplekse ve depresyona girip akıllarını iyice kaybediyorlar koca olsun da nasıl olursa olsun moduna giriyorlar.
- +1 yıl
evlilik hayatın amacı değildir asla aklı başında kaliteli her kadın hem eğitimine kariyerine yönelmeli hem de hayatını ve kadınlığını yaşamalı doya doya özgüvenli kadınblar modern kadınlar her ne kadar evlilikte tercih edilmiyor gibi görünseler de tam tersine gizli bir çekim merkezidir berrin.
- +1 yıl
O konuda katılıyorum. kızımız Yüksek lisans bitirmiş yöneticilik yapıyor güzel bakımlı diyelim kendi gibi birini arıyor bulamıyor ama kendinden düşük seviyedeki erkek için ulaşılmaz harika bir kadın olarak görülüyor. kadın kötü davranansada umursamaz olsada peşinden gidiliyor. kadında geziyor tozuyor ama dikkat et evlenmiyor gizliyor ilişkisini o kişide umutlanıyor bu kız benle evlenecek diye
- +1 yıl
işte demek istediğim neredeyse bu bu kız isterse bin erkekle seks yapmış olsun onun cazibesi asil ve kendinden emin duruşu asla evlenirken geçmişinin erkek tarafından sorgulnama cürretinde bulunulmamasına ve gözü kapalı onu karısı olrak istemesine sebep oluyor kadının kendi dengi kalitede erkek bulamamasının da 2 sebebi olabilir
1-çevresindeki o kalitedeki erkeklerin evlenmiş olması
2-kadının iş hayatı ve diğer sorumluluklardan dolayı sosyal çevresinin sınırlı olması
bence böyle bir kadın bunu takıntı haline getirmeden öncelikle çevresini genişletmeli. - +1 yıl
günümüzde para herşey zaten maalesef böyel
mesela ünlüler zengilere bekaret diye bir problem yok namus diye bir sorun yok onlar için problem değil bunlar ama iş fakirlere gelince farkettiysen hep problem bunlar. - +1 yıl
toplumumuz çok iki yüzlü maalesef hem erkek kadın cinselliği hem de zengin fakir cinselliği konusunda ben bunu çok adice buluyorum artık her kadın fakir de olsa zengin de olsa cinselliği rahatça yaşayabilmeli hayatım.
- +1 yıl
Yasasa işte fakirse kaşar oluyor her erkek kullanmaya bakıyor sadece. misal sevmiş birlikte olmuş ayrılmış diğer ilişkisinde sorun oluyor yatılcak kız olarak bakılıyor yattıktan sonrada kız bırakılıyor kız yalvarsın Aşkından ölsün kimsenin umrunda degil. ama aynı kız zengin olsa tek gecelik ilişkiler yaşasa dahi parası var hata yapmış geçmişte deniliyor görmezden geliniyor iki yüzlü toplum evet nefret ediyorum bende
- +1 yıl
ama biraz kadınlarda da suç var dik durmuyorsunuz hayatım seksi bir aziklik olrak görüyor arkasında durmuyorsunuz ayrıca illa sesk için sevmek de gerekmez sevgili olmak da isteyen istediğiyle istediğini yaşar asıl önemli olan karşındakine bunu sorgulatma fırsatını vermemek
- +1 yıl
tamam ama aşk acısının suçlusu da toplum değil ya da senin terk edilmenin suçu ne toplum ne de erkekler hayatım. olabilir her ilişki illa evlilikle sonuçlanmak zorunda da değil zaten günümüzde asla ilişkiye evlilik olak bakmamak lazım yoksa hayal kırıklığı kaçınılmaz olur ilişki kendi yolunu kendisi çizmeli seks partneri de olabilri arkadaş da olabilir iyi eğlenebilri sevebilir evelene de bilirsin bunların hepsi olasılıktır.
- +1 yıl
tabiki iş evliliğe gelince sevdiğinle evlenmek istemen gayet doğal ve noırmal bir durum hayatım ama her ilişkiye de evlilik için başlanmaz demin saydıklarım da sebeb olabilir birisiyle çok eğleniyorsundur ama diğeriyle sekste mükemmel ten uyumun vardır ama bunlarla evelenmek çok yanlış da olabilir çünkü evlilik sorumluluğuna hazır olmayan insanlar da olabilirler onu demek istiyorum.
- +1 yıl
evliliğe mi hazırsın yoksa her türlü ilişkiye mi hayatım orasını anlamadım ?
- +1 yıl
nalıyorum seni berrin ama sadece ona bağlı kalırsan hayatın anlamsızlaşır boşa geçer gider aynı zamanda hayatını da yaşamalısın kadınlığını da yaşamalısın hayatım.
- +1 yıl
bence yanlız olmak için sebep yok neredensin hayatım ?
+1 yılAskin gozunun ciktigi an iste
06 Yorumla- +1 yıl
Sadece maddi yonden dusuk seviyedeyse bahsettigin sey , normal neraber olmalari
Ama farkli yondeki ustunlukten bahsediyosan, macera aramaktir o - +1 yıl
Yakisikliysa demek adam 😊
- +1 yıl
Onemli olan o Şu an
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çirkindir.
00 Yorumla
+1 yılaşk kariyer dinlemez
02 Yorumla- +1 yıl
sen sorunu sor, benim fikrimi sorgulama, bence böyle.
+1 yılKader kısmet
00 Yorumla
+1 yılAsik olmustur
00 YorumlaKadının bileceği iş
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kariyerli bir kadın neden kendinden düşük seviyede bir erkekle olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat