Ülkemizde kutlanan, önemsenen günlerden biri de öğretmenler günüdür. Sizce öğretmenlik kutsal bir meslek midir?
Evet kutsaldır, çocuklarımızı onlara emanet ediyoruz..
Hayır değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana göre kendi yapamadıklarını öğrenciye yüklemeye çalışan insanlar. Gelecek korkusunu aşılamaktan başka birşey yapmıyorlar. O sınavlarda mutluluğu kazanıp yahut kaybetmiyor bana göre. Ama algı bu yönde
Kesinlikle öyledir. Ama artık sapık mesleği ettiler 3-4 aya bir tacizci öğretmen , sapık öğretmen vakası görüyoz tv de.
Bence doktorluk daha kutsal o zaman. Canımizı onlara emanet ediyoruz. ya da bizim basımızı sokacak ev yapan mütahitler filan
kutsaldır ama öğretmenler hadlerini aşıp öğrencileri aşağılamayı bırakmalı öğrnecileri okuldan soğutmaktan vazgeçmeli
Cevap
13Cevap
Bence kutsal olduğu gibi Peygamber Efendimizin Dediği Gibi;
"Bana Bir Harf Öğretene 40 Yıl Köle Olurum"
Kutsalligi falan kalmadı. Eğitim camiasında etkin olarak görev yapan biri olarak 10 ogretmenden 9'unun atm öğretmeni olduğuna şahit oldum.
derse gelip yan gelip yatıp ben bir şey anlatmasamda paramı alırım diyen biri kutsal olamaz. Ayrıyetten kendini insanüstü varlık sanan hocalarda var.
Suanda degil para icin yapilan meslegine saygi duymayan, cocuklari gencleri egitimden sogutan coook kişi var 3-5 iyi insan cikar arasindan genellemek yanlis olsada cogunluk gördüğüm bu.
meslek kutsal ama o mesleği yapanlar o kutsallığın altında eziliyorlar.
Evet öğretmenlik kutsal. Ama öğretmenler kutsal değil.
Kutsal meslek olsaydı eğer bugün polisten daha yüksek maaş alırdı
@abbas2510 ben de ondan dem vuruyorum ya. Çoban olması gereken polis öğretmenlerden daha yüksek maaş alıyor.
dünyanın en zor mesleği bence
kutsaldırda ögretmenler mal genelde
dostum benim gördügüm bu geneli maldı ögretmenlikle alakası olmayan o işin verdigi disiplin ve sorumluluktan uzak kişilerdi bunuda paylaşıyorum. ve bu şekilde ifade etmemin sebebide ögretmenlik makamına duydugum saygıdandır
Kutsal olmalıydı.
Ancak içine ettiler.
ne alaka bence alakası bile yok... okula gidince hacımı olacaz yani
kutsaldır ama artık değil kirlendi
evet kutsaldır ama cokk zor beeee
Kutsal olmasa Atatürk baş öğretmen olmazdı
Hayır değil. bilği sıfır. son zamanlarda
evet
Evet
Evet kutsal
Ülkemizde pek değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?