- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDil bilen, görgülü, askeri alanda ciddi bir kariyeri olan, milletine çağ atlatmaya çalışarak ömrünü geçirmiş, 'Bir gün ben bilimle çelişirsem bilimi bırakmayın, benim fikrilerimden vazgeçin' diyerek bu milleti uyarmış biri ile;
Bir vasfı olmayan, kahvehane kabadayısı kıvamında üslubu olan, kural tanımaz, aç gözlü, cahilliğini belli etmekten gocunmayan, ona buna 'Sen kimsin ya, Eey x' çekerek demagogluk yapan bir adamın nesini kıyaslayalım?199 Yorumla- +1 yıl
kıyaslama yapıyorsun da kardeşim o zaman bende böyle bir kıyaslama yaparım, atatürk namaz kılmaz sürekli içki içerdi, recep tayyip erdoğan ise namaz kılan ve içkii içmeyen allah yolunda bir adamdır... not... ikisinide seviyorum sadece cok saçma kıyaslama yapmıssın...
- +1 yıl
@beko123321 Zikmisim simdi kiyasini, Ataturk'u icki icip namaz kilmiyor diye dislayip, Tayyip gibi hicbir vasfi olmayan, her uc lafindan biri yalan dolandan ibaret kofti bir sahsiyeti, hele hele kul hakki gibi bir gunaha ragmen kendinden sayacak Allah'dan da kimseye bir hayir gelmez, benimsemem.
Ben adamlarin niteliklerinden bahsediyorum, senin yapmaya calistigin kiyaslama bile carpitma ve yalan uzerine, Ataturk'un icki icmesi, veya dindar olmamasi degil mesele, Tayyip'in Allah yolunda ilan edilmesi.
O herife var ya gokten kendini yanlislayan vahiy inse, 'Eeey Allah-i Tealaaa, seni de iyi biliriz, Lut Kavmi'ne yaptigin zulmu de biliriz' diye atarlanir direkt. - +1 yıl
valla bilader zike zike seveceksiniz zatenn devlet başkanı oldu bu adamın üstüne lider de gelmez ee ilerde gelebilir bence atatrük den de büyük lider
- +1 yıl
@beko123321 Sen sigir olursan, cobanini Julius Sezar sanirsin
- +1 yıl
@beko123321 ikisini kıyasla bakayım hangisi daha iyi
- +1 yıl
@beko123321 atatürkü seviyor olsaydın dini kullanarak halkı sömürmeye çalışan biriyle atatürkü kıyaslamazdın
- +1 yıl
sen ne anlarsın? bu ülke recep tayyipden önce bu ülkenin şimdiki güllük gülistanlık olduğunu mı zannediyorsun? lan biz bi keremüslümanız ve bu adam ülkeyi kaldırdı herkesin evi var dine sürükledi ve üretimdede kaldırdı bak onun sayesinde uzaya çıkcaz uzaya! sen suriyeli fazla diye ve ekonomi kötü diye tayyipe sallıyon bu ülkeye tayyip gibisi gelmedi gelmicekte hem karakter olarak hem ülkesi için yaptıklarıyla atatürkü kötülemiyorum ama bu kadar dinine uymayan bi kişiyle tayyip kıyaslanamaz
- +1 yıl
@Fact_Editzz Tayyip'in öncesini de hatırlıyorum
Ve evet o zamanlar daha iyiydi
- +1 yıl
@Fact_Editzz Ayrıca sayenizde insanlar dine küfreder hale geldi
Ben 50 yıl ateizm propagandası yapsam, dindarlığın kötü bir şey olduğu fikrini sizin kadar yayamazdım bravo
En İyi Cevaplar
Kemalistler; kıyaslanamaz diyecek
Akpartililer; Tabiki Tayyip diyecek
sonra kemalistlerle akpartileler birbirine girecek.
Bunu bile bile neden böyle sorular sorarsınız?
Hii madem sordun bende tarafımı belli edeyim,
RTE; ülkemize gelmis en iyi Cumhurbaşkanı ve Başbakandır : )1017 Yorumla- +1 yıl
araştırmış halin buysa neyi araştırdın okudun merak ettim
- +1 yıl
Bu bilgiliyim ayakları koyunlarda işe yarar. Karşında koyun yok üzgünüm 😕 Atatürk'ü geçtim, Atatürk'ten sonra bile recep değil iyi olarak. Ayrıca Türk tarihi araştırması derken?:D @cimbomoldboys işte bunlar anca milletten duyma şeylerle bilgiliyim diye geçinirler. Siyaset bilgileri recepten, din bilgileride cüppeli Ahmetten ibarettir.
- +1 yıl
getir o tarih kitaplarını sana ezbere okiyim bunlarla kendin mi koyunları kandırırsın harbiden okusan aşık olursun MUSTAFA KEMALE ;)
- +1 yıl
@Mylifee5 @cimbomoldboys
sagdan soldan duyma bilgilerle anca sizin gibi koyunlar ürür.
Modernlesen Türkiyenin Tarihi (Eric Jan)
Türklerin Tarihi (Jean Paul)
Türklerin Hataları
Tarih Notları (Bernard Levis)
Türkler (Selcuk Mülayim)
bu vb. bircok kitap var. Hangi kitabi isterseniz onu okuyun. Bircogunu okudum. Kulaktan dolma bilgilerle konusmuyoruz burada. Herhangi bir kitap okuyun sonra gelin tartisalim - +1 yıl
ne anlatıyo bu kitaplar atatürk hakkında özetle bakim
- +1 yıl
birader bunun ikisini okudum ben ve onları okusan avrupada Atatürk nasıl tanınıyo neler yapmış ülkeye bir okusan zaten aşık olurdun cahil okudum diye gelmiş burda laf yapıyo bide
- +1 yıl
@cimbomoldboys iyi yanlarınıda okudum sadece kotu yanlarini değil . Avrupadaki insanlarin nasil saygi duydugunuda biliyorum, askeri deha oldugunuda biliyorum. Bunlari inkar etmiyorum ama yaptigi cok cok buyuk yanlislar var.
Hocaların cogunu astırdı, sırf sapka takmiyolar diye. Dersimde bir asker sehit oldu diye, sivil falan dinlemeden yapılan katliam. Adam zaten sirozdan öldü.
Bence avrupalilarin saygi duyma sebebide onlarin dogrultusunda calisiyor olmasi ama herneyse...
Bu boyle uzar gider , koyunla tartismak zor olur - +1 yıl
Atatürk'e sadece avrupalılar mı saygı duyuyor:D? Avrupa'nın adamı ama onların istediği şeyi elinden alıyor?:D Sen önce otur kendi tarihini kendi insanından oku, sonra yabancılara geç. Bak böyle algılama problemin oluyor, sentez yapamıyorsun. şu an ki şahıs kendi ülkesinin çoğunluğu tarafından bile sevilmeyen biri. Cidden söylenecek laf yok 👎
- +1 yıl
@Mylifee5 sevilmese ülkenin yarısının oyunu alırmıydı?
Ayrıca adam neden kendi zamanında kendi partisinden baska parti kurdurmadı?
Neden tek partili sistem getirdi?
Cunku halk tarafindan seçilemeyecegini bildigi icin öyle degilmi... Bunun tek izahı bu.
neyse bu boyle uzar gider hadi yoluna
mustafa kemal ülkeyi kurtardı. bizi bataklıktan cıkardı dusmana boyun egmedı savastı kendi emekleriyle ilerledi. erdogan bır cumhurbaskanı. secimle basa geldi gecen gun bu mıllet dogalgazsız yasayabılır cileye alısık dedi. hatırlatayım. bence tayip korkagın teki
92 Yorumla- +1 yıl
ya kimse dini önemsemiyo alçaksınız
+1 yılİyide gerçekten bunlar kıyaslanamaz, birisi türkiyeyi kurtarırken, diğeri türkiyenin içine etmiştir, Atatürkün kötü işleri olmadı, ADAM gibi adamdı o...
119 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun Atatürk ün Kotu işler yapmadığını? Yanindamiydin. Bunu söylerken kendine inaniyormusun
- +1 yıl
sen nerden biliyorsun atatürkün kötü işler yaptığını yanındamıydın? Atamızın kurtardığı topraklarda bu şekilde konuşuyosun dikkat et
- +1 yıl
++++++
- +1 yıl
@_hazal22 adamın iyilik yapması batıyor de mi popona ama Atatürk içki içerken hiç bir şey olmaz bu zihniyetle gidersen nasıl yaşarsın bilmiyorum neden tüm dinciler Tayyibi destekliyor Atatürkü desteklemiyor biraz din olarak bak zaten içkiyi normal görenler Atatürkü destekliyor tek onlar değil sende o ilkokulda yok atatürk şu savaşı kazandı diyip yetinenlerden misin neden okullarda ayrıntılara girmiyorlar çocukların o yaşta psikolojilerini atatürk denilen adamla mı bozucaklar?
- +1 yıl
@Sütlavyu tayibin ne iyiliği dokundu bu ülkeye? İyice bak ülkenin içine etmekten başka bir şey becerdi mi bu adam, Atatürk evet içki içerdi sigara içerdi ama bunu bir çoğumuzun ailesi yapıyo atatürk'e bu konudan nefret duyamazsınız o olmasaydı siz şu an okullarda değil savaşlarda olurdunuz lütfen tayible Atatürk'ü karşılaştırmayın çünkü Atatürk tayip gibi iğrenç bir adamla karşılaştırılamayacak kadar harika
- +1 yıl
@Azraaaxx evet kimden özeniyorlar Atatürkten çoğu öyle özeniyor ben saygı duyuyorum saygıda kusur sonsuz amenna lan kuranları topluyordu chplilwe sırf kuran okumayalım ibadet yapmayalım baş örtü yasakladılar ben bu dünyaya sınav için geldim ibadet yapmaya geldim tamam hadi başarılı bir adam ama benim dinime engel olamaz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Atatürk Avrupa'nın hizmetkarı oldu diye bir yorumun var beyin yoksunu örümcek ağı dolu kafaya sahip güzel arkadaşım, onun üzerine sana cevap vermeye gerek bile yok. Atatürk'ün ayağına gelen devlet adamlarının sayısını biliyoruz sanırım, diğer tarafta karşılaştırdığın kişiyi ise karşılamaya onbaşı geliyor.
Hadi kafan çalışımyor bari bunu millete gösterme.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılRte demiycem ama mustafa kemali sevmem igrenc bir insan bence bu benim gorusum kimse muhalif olmazsa sevinirim sevmek zorunda degilim.. yaptigi hic biseyide sevmiyorum.. benim atam falan degill.. oyle biri benim onderim olamazzz
21 Yorumla- +1 yıl
O nun sana verdiği yazma hakkıyla ve sana verdiği alfabeyle ona niye laf söylüyorsun ozaman kardeşim Biri hırsız biri kahraman seç bakalım
- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk de kimmiş be he heytt. Eğer yaşasaydı, Bay Başkan "Eyy Atatürk, sen kimsin? dedi mi Atamız kaçacak delik arardı...(dermişim...)
Ayrıca ümmetin lideri bay başkanımızı, Peygamberlerden aşağı biriyle kıyaslamaya girişmeniz başlı başına bir hata.01 Yorumla- +1 yıl
Atatürk kimmi? Seni kurtaran milletimizi kurtaran insan HEPİNİZ CAHİLSİNİZ SEN ATATÜRKÜ KIYASLAYAMAZSIN BİLE BUNA HAKKIN YOK
Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Ataturkten sonra turkiyenin en iyi cumhuru
117 Yorumla- +1 yıl
hadi bee ((((((((en iyi cumhuruymuş.. git ordan
Soran+1 yıl@sexierkek63 %49.5 senin gibi düşünmüyor
- +1 yıl
Birşey bilmeden kulaktan dolma şeylerle laf ebeliği yapanlar bir yürüsün gitsin şurdan ya.
Atatürkün döneminde savaş vardi öncülük etme durumuna girdi Recep tayyip Erdogan doneminde de olsa daha iyisini yapacağina eminim. Darba gecesi gördünüz helikopteriyle kaçmak yerine milletinin yaninda olmayı tercih etti atatürkün zamaninda daha iyisi yoktu en iyisi o oldu şimdi de daha iyisi gelene kadar en iyisi RECEP TAYYIP ERDOĞAN.
Her nimetlerinden faydalandiginiz devletimizin basindaki ADAM hakkında düzgun konuşun o olmasaydı anneleriniz kiz kardeşleriniz karılarınız sevgilileriniz belkide kapalı olmayi tercih ettikleri için okuyamayacaktı hatta okuyamayan vardir belkiama RECEP TAYYIP ERDOĞAN sayesinde her genc kız artık kapali okuyabiliyor ve bu en basit ornegi.
Lutfen boş yapmayin..
+1 yılAtatürk'ün ne gibi kötü işi oldu anlatsana biraz? Ki bu tür tartışmalar yaratmayin hele şu hassas zamanimizda hiç ATAM öldü bırakında adam yerinde rahat uyusun bu olanlardan sonra ne kadar rahat uyuyabilirse artık
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma gercekten yapma. Biri utanc kaynagimiz, dunyaca sevilmeme sebebimiz. Nereye gitse tum ulkeyi antipatik gosteren, gereksiz fevri ve saldirgan tavirlariyla Barbar Turkler sozunun hakkini veriyor. Digeri ise herkesin dunya lideri olarak benimseyip saygi duydugu, İngiliz, Fransiz, Amerikan tarihci ve arastirmacilarin hayranlikla onun adina kitaplar yazdigi biri. Dolayli olarak soruna da cevap vermis oldum.
10 Yorumla
+1 yılbunların ikisini aynı kefeye koyman ne kadar saçma bir durum. tabiki ATAM!!!
64 Yorumla
Soran+1 yılBiri ülkeyi Avrupanın kölesi yapan biri Müslümana sahip çıktığı için suçlanan
- +1 yıl
Atatürk bir dahi. ülkeyi batma noktasındayken önderlik etmiş biri. o kadar başarılıydı ki diğer devşet adamalrı bile Atatürk'ün önünde eğilirdi zaten yabancı ülkelerde de Atatürk bilinir ve adının geçtiği mekanlar vardır. Tayyip sadece cumhurbaşkanı ve ülkeyi kurtaramayan birisi o gelince dış borçlarımız çok arttı ve terör çığrından çıktı. ha düzelttiği bir kaç düzen de var tabi. ülkedeki diğer siyasi partileri ele aldığında akp hepsinden daha iyi tabi kötünün iyisi. ama tayyip iki yüzlü bize başka söylüyo gerçekte olan başka. mesela dış borçlar azaldı da asgari ücretler yükseldi de ben gidersem devşetyıkılır da... tam bir dikdatör özelliği taşıyo ama kabul etmiyo halk bunu neden? çünkü dikdatörleri halkın çoğunluğu savunur ve saygı duyar. yıllar yıllar sonra bunlar kitaplarda geçicek. Müslümanlara Atatürk de sahip çıktı atatürk ayrım yapmadan herkese sahip çıktı ayrıca.
- +1 yıl
avrupa MUSTAFA KEMAL in önünde diz çöküyodu kim kimin kölesi yaptı lan ne kadar boş beleş cahil insanlarsınız araştır oku tarihi öğren dün abd de senin tayyibi abd muhtarı bile karşılamadı neyin kafası bu ya
- +1 yıl
Kim ne derse desin bize okulda ATATURKUN HAYATI OGRETILDI. rta nin degil. Ben ogrendigim yonde giderim hicbir partiyide desteklemiyorum sadece KEMALIST CIYIM 😍
+1 yılBoyle soru mu olur be
yav Atatürk ulkemizin kurucusudur
R. T erdogan ulkemizin suanki c. baskanidir ikisinede saygi duymaliyiz eksigiyle fazlasiyla sev sevne ama saygi duyulmali30 YorumlaAtatürkle övünürüz, tayyipten utanırız!
https://www.youtube.com/watch?v=Q3o2pHPtglQ54 Yorumla- +1 yıl
soruyu soran ampül beyinli izlemişindir umarım
+1 yılSizi tebrik ederim böyle bir soru sorduğunuz için biri bu ülkenin insanlarını birbirine düşürürken diğeri bu milettin en zor zamanında toplayıp bir araya getirmiş kişi peki şöyle söylim biri bu millet için canını veren diğeri ise yalandan ortaya çıkmış bir insan bir yaratıkla insanı kıyaslamak saçma olur
10 YorumlaZihniyete bak ya bu soruyu sordun mu sen şimdi arkadaşım
33 Yorumla
Soran+1 yılBenim fikrim bu fikir özgürlüğü var diye biliyorum
- +1 yıl
Anlaşılan yine bir akp nin patislisiyle karşı karşıyayız bırakın şu ayakları artık aşağılık olan sürekli kendini kiyaslar. çekemeyenler kiyaslama yapar ikisi farklı kulvarda üstelik te sizin Türk olduğunuzdan dahi şüpheliyim artık ben neden mi çünkü ne büyüğe saygı ne ataya saygı hiç bişey kalmamış sizde sürekli saldiralim poh pohlayalim işsizlik sizdeki cut.
Bunu soran hangi kafada acaba peygamberimiz mi tayip mi deseler ne diyecegin belli tabiki Mustafa Kemal Atatürk
21 Yorumla- +1 yıl
yaw değişik peygamberimizi niye karıstırıyon
+1 yılRte oda kim? Mustafa Kemal Atatürk'den Atamdan başkasını görmem.
50 YorumlaAnlamadım. Mustafa Kemal ile kim dediniz? Duyamadım da?
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisi sıfırdan bitik bir ülkeyi ayağa kaldırdı üstelik geri zekalılar ordusu (bknz soran kişi ;) ) Birisi bütün ailesiyle evdeki paraları haftalarca sıfırlayamadı :) hadi sen sordun beyin yok bizler nasıl kıyaslıcaz şimdi :D
10 YorumlaMustafa Kemal Atatürk'ten sonrasını okumama retinam izin vermedi -,-
20 Yorumla
+1 yılKıyaslaması bile olama. Atatürk'le nasıl olurda Kıyaslarsınız.
Not : Tayyip'e düşman felan değilim.20 Yorumlaıkısınıde sevmem
ataturk bır lıderaskerı anlamda takdır ederım o ayrı
erdoganda ıyı hıtabet yapıor hepsı bu02 Yorumla
Soran+1 yılGördüler tabi verdikleri tepkiyi sildiler hemen 😉
MUSTAFA KEMAL ATATURK yalaka yavsaklarla karsilastirmayin ADAMI
30 Yorumla
+1 yılblue grubunun solisti vardı böyle sarımtırak bir şey o bence :P
00 Yorumla
+1 yılkardeş burda böyle sorular sorma bence nedeni bağzıları hakaret felan eder adamların hayatı kayar he senn ne demek isteğini anladk attrkü kötülemeye çalşysn ama insanların içinde yapma böyle şeyler. d
00 Yorumla
+1 yılTabiki Mustafa Kemal Atatürk yalnız diğeri ile aynı kefeye konulması üzdü beni açıkçası😞
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne açıdan baktığına göre değişir.. cahil cühelanın tekiysen veled-i osman takılıyor, hırsızlığa yolsuzluğa, yasaklara, sansürlere, yobazlığa şuna buna sesin çıkmıyorsa tercihin bellidir,
31 Yorumla- +1 yıl
Harika yazmışsın :)
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu sorman bile hata ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK paşam eğer KEMAL ATATÜRK olmasaydı o da olmazdı ;) sen bile olmazdın
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. Mustafa Kemal Atatürk K si büyük olmalı öyle yüce bir insanın RTE de aslında lider vasıflı biri ancak hırsız işte
10 Yorumlanasıl bir gerizekalısında ikisini aynı kefeye koyuyusun mal şikayet ettim seni
10 YorumlaBura karışacak birazdan çekirdeğimi aldım bekliyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ne saçma bir soru Allah aşkına biri hırsız birisi önder :D tabi ki anlı şanlı Türk Atatürk...
00 YorumlaMustafa Kemal Atatürkle bir tuttuğuna bak. Neyse sinirlendim yine.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım ikiside makama diz çöktü
bize makam önünde eğilmeyecek lider gerek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılATATÜRK ve tayyiti aynı kefeye mi koyuyorsun? Yazıık yazık çok yazık.
02 Yorumla- +1 yıl
aynen sonucta ikiside devlet uğruna mücadele etmiş insanlar atatürk ilah mı ki kıyaslama yapılmaz
- +1 yıl
+1 yılRecep Tayip Erdogan candir cannnnnnnn <3 <3 <3 <3
30 Yorumla
+1 yılTayyip erdogan tabiki
33 Yorumla- +1 yıl
Merhaba merhaba tekirdağ nasıll 😊
- +1 yıl
en çok ta tarih bilmeden konuşanlara sinir oluyorum
+1 yılMustafa Kemal Atatürk...
20 Yorumla
+1 yılBen Atatürkcüyüm. En Büyük Türk <3 Atatürk <3
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Provokatif paylaşım şikayet edildi..
10 YorumlaMustafa Kemal Atatürk tartışmasız
10 Yorumla
+1 yılmustafa kemal atatürk! <3
10 Yorumla
+1 yılNiye gizli kullanıcısın sen mert çocuk? :)
20 YorumlaBunu sordun mu gerçekten?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemalist ateistlere karşı sonuna kadar Erdoğan
33 Yorumla- +1 yıl
Çüş mk !
- +1 yıl
Bunlar sadece kendilerini inançlı ve Cennet ehli sanıyor sen ilk önce beynini şeyhlere sunmayı bırakmalısın
- +1 yıl
Sen Atatürke nasıl ateist dersin o seni kurtardı o olmasaydı sen bu dünyada olmazdın namkörsün ya da köle olacaktık hepimiz
Ayni kefeye konulamaz bile
20 Yorumla
+1 yılMustafa kemal Atatürk
20 YorumlaMUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Her dilde o,20 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal ATATÜRK..
Binlerce kere..10 Yorumla
+1 yılmustafa kemal atatürk
10 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal Atatürk.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTayyeap başgan diyorum
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılMustafa Kemal.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMustafa Kemal ATATÜRK
40 YorumlaMustafa Kemal Atatürk
10 YorumlaMustafa Kemal Atatürk
10 YorumlaKıyaslanamaz
M. Kemal ATATÜRK.10 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal Atatürk❤
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu sormayın kaldırın
10 Yorumla
+1 yılErdoğan
10 YorumlaEğitim şart..
20 YorumlaTabiki Atatürk.
20 YorumlaAtatürk
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbiri bence
00 Yorumla - Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne