+1 yılİlgilendiğini belli edeceksin elvela.
Gözlerine bak,bazen göz göze geldinmi kaçır bazen,birkaç gün bakıştıktan sonra göz göze geldiğinde bakışmaya devam et,bırak o kaçırsın gözlerini.Gözler çok önemlidir çünkü,ne baktın kız arkadaşıma diyip adam öldürenler haksız sayılmaz.bayanlar için herşey gözlerde başlar.
Onunla ilgilendiğini belli et,ismini öğrenmissin yer yer konusuyorsun sanırım.mesajlarına dönmüyormus heralde.
Önce ona alışkanlık olmalısın.Her sabah günaydın mesaji çek iltifati eksik tutma,abartmada.
Önce düzenli mesaj atmalısın.Sonra geri çekildiğinde boşlugunu hissettirmen lazım.Sana ihtiyacı oldugunu begendiğini onun gözüne sokarcasına.
Nelerden hoşlandıgını ögren içecek olarak,kahve çay ? kaç sekerli ? kullandıgı bardaha dahil,misal ben plastik bardaktan nefret ederim.kartonda getirmen lazım.buna benzer sordugun her bilgiyi kullan fırsat buldukça.
Çok üstüne gitme günün belli kısmında peşinden koş,baktın olumlu cevap alıyorsun zamanı arttırabilirsin.
İltifat et,yaptıgı değişiklikleri farket ve laf arasında söyle sırıtmadan.Misal kahve içtiniz kalkerken dön ya bu arada bugun çok sıkşın,saçın güzel olmuş gibi de,sonra git.Biraz ağırdan satmayıda bil kendini ufak tripler yap seni kırdımı,yanlız doğru zamanda yap,başlangıçta yapman sana tam birşeyler hissetmeden ters tepebilir.
Herşeyin başı tecrubede aslında eksiğini kapatıcaz artık.
Bak genel olarak bu kadar yazdım okumazsan kavga çıkartırım forumda61 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısaca bende anlatıyorum.Metrobüste giderken kız bindi,biraz geçti kızdan etkilendim.Ancak kendime güvenen biri olarak ineceğim yerde inmedim onun durağında indim ardından yanına gittim ve merhaba rica etsem telefonunuzu verirmisiniz dedim haklı olarak tanımıyorum seni olmaz dedi.Sonra benim için mi geldin dedi evet deyince iyice mutlu oldu.Biraz diretseydim belki de olurmuydu bilemem ama hoşuna gitti yani,ama zamanım yoktu mecbur metrobüse bindim,millete de rezil oldum tabi bakışları arasında insanların ordan uzaklaştım.Şu an kız anlatıyordur arkadaşlarına şovunu yapıyordur ben ise aptallığımın sonucunu fazlasıyla ödüyorum,pişmanlıkla..
Sadece yorumlarınızı almak istedim şimdiden teşekkürler.12 Yorumla- +1 yıl
o iş öyle olmaz bir daha görme şansın yokmu kızı facebook msn felan isteeseydin keşkeee?=
Cevap sahibi+1 yılSanırım yokla var arası birşey,belki yine denk gelebilirim çünkü aylar önce de gördüğümü hatırlıyorum.Ancak çok zor imkansıza yakın
bak ne diycem kız senle oyyun oynuyo olada bilir sen kızın nereye gittiğini biliyorsundur %100 çünkü aptal aşıksın belli kendine 3 hafta izin ver kız nereye gidiyosa oraya git yanında dolan ona sevdi ği içeciği al ne biliyim burcu ne ona göre sevdiğği harekertleri yap kısaca sen ortalıktan 5 dk kaybolunca yokluğunu farkedicek hale getir bunları yaptığın üç haftanın sonunda itiraf et ama süper bir itiraf çocuk gibi teklif yollama onu piktiğe felan götür tabi bu burca göre değişir burcuna göre değişir işte 3 haftanın sonun onad ilanı aşka muhtemelemen kabul etmiyecktir ederse amacına ulaşrsın etmezse ortalıktan kaybol hiç görünme gördüğünde arkanı dön git sonra farkeder sana bağlandığını seni arar o sana gelir MUTLU son ! <3 :)
23 Yorumla- +1 yıl
boğa burcuyuz ikimizde bana söylesene napiiiiiiim :D
- +1 yıl
boğa burcu mu ; onun ve senin ilişkilerdeki durumun hakkında şöyle deniyo aslında aynı burç sen empati kur kendini onun yerine koy sen onun yerinde olsaydın kendinin ne yapmasını isterdin bir düşün misal hediye olarak nasıl bişi istersin nereye gezmeye gitmek istersin aşk iirafının nasıl yapılmasını isterdin düşün bakalım ? :)
- +1 yıl
bu kızda yay burcu arkadaşım...
+1 yılcanım de hitabını değiştir sevgini belli et yavaş yavaş ona yaklaş işte
25 Yorumla- +1 yıl
vallahi yaptıklarım yukarıda yazıyor özetledim orda bakarsanız sevinirim... :D
- +1 yıl
oha bırk bunu karmaşık bı ılışkısı varmış
- +1 yıl
nasıl yaniii ama itiraf etmedim senden hoşlandım diyee...
- +1 yıl
et ozamn artık
- +1 yıl
ama yaptıklarıda ortada yaniii..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yılarkadaşlarını aracı yapma yeter, kızlar böyle şeyleri cesur bulmaz söyliyim. planlamadan kafanda kurmadan git konuş açık açık seviyorum uleyn de. tabi deme öyle :) ismini öğrenebilir miyim de gerisi gelir sakarlık yapsan da boşver yeter ki ona mücevher muamelesi yapma insan insan konuşun kaynaşın hadi bakıyım
43 Yorumla- +1 yıl
oooo orası tamam güven tamam iltifat tamam onu biraz tanıdım ve kenddimden de biraz bahsettim ve ufak tefek takılmalar tamam sinir etmeler birraz tamam numarasını alma tamam son günlerde biraz daha belli ettim mesajlarıma cevap vermiyor... birde kızın sevgiliside var hanii var mıyokmu bellide değil yanii bir dargın bir küs felan ilişkisi var yok artık ne kadar gerçekçi bilmyrum...
- +1 yıl
ilişkisi inişli çıkışlıdır ya da mıy mıy bir tip orasını sen biliceksin, nabza göre şerbet ver gitsin çok da takılma
- +1 yıl
bir şey yapmıyorum ama konuşuyoruz yinee birde iş yerinde çok fark etmişler kızıyorlar konuşmamıza herhalde var ilişkisi
1. Kural asla buradaki kizlari dinleme.
2. Kural sakin ama sakin 1.kurali unutma.
Kizlar ne istedigini bilmezler. Sokakta hic gormedin mi ? Adam tipsiz gobekli ama kiz manken gibi. Veya oglan kucucuk vitaminsiz bir sey yanindaki kiz uzun boylu ve cok guzel. Kivanc Tatlitug icin birbirini parcalayan kizlar bunlar bir de :)
Ya da hic reddedilen erkek duymadin mi ?
Sen erkekleri dinle sadece. Zaten aslanlar yorumlarda bulunmus.31 Yorumla- +1 yıl
yaaa ben elimden gelenide yaptım yanniiii ona karşı artık isteseydiii mesajlarıma cevap verirdii... anlamaması imkansız diye düşünüyorum hee birde sevgiliside varmış kızın ama belli değil bir dargın bir barış öyle gidiyor gibi görüyorum ben... ama olabilrdieee yaniii
+1 yılTek bir husus uygularım. Eğer benden hoşlandığına dair sinyalleri alırsam, ona karşı hoşlandığımı hal ve hareketlerimle ama ucundan köşesinden belli ederim. Kovalaması ona kalmış birşeydir. Benim seçeneğim çok.
Ne olursa olsun benden hoşlanmamışsa, zaten benim ilgim ona azap gibi gelecek, en kısa yoldan kestirip atmanın planlarını yapacaktır.11 Yorumla- +1 yıl
bende aynen dediğin gibi yaptım yapıyorumdaa numarasıda var cevap vermiyor mesajlarıma yalan söylüyor görmedim diye ama görmemesi imkansız denedimde yanında mesaj attım gördü kızın sevgilisideee var yaa kızda öyle güzel tatlı bir kızki sevgilisinide birr gör hanii böyle serseri tipli birşey belki değildir bilemem ama tuvalet olsa suratına sıçılmaz yanii o derece...
Abi selam´la basla muhabbet etmeye calis. Zamanla ittifatlar et " Bu dünyada bir sürü insan var, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi gülüyor kimi ağlıyor, ama iyiliğe ve güzelliklere layık olan tek bir insan var o da şu an mesajımı okuyor... " bunun gibi seyler yaz. (google´da cok bulursun böyle yazilar). O zaten anlar. Sonra onun tepkisini bekle. Ben olsam aynen böyle yapardim. Umarim basarirsin bol sanslar :-)
16 Yorumla- +1 yıl
adım adım hepsi tamam fakat kızın sevgilisi var
bu arada numarasıda var bende... - +1 yıl
sakın googledan söz bulup kıza yazma. SAKIN YAPMA BUNU.
- +1 yıl
Sacmalikkk. Sakin yapm asakiiin
Sana bakıyosa arada en ufak bişey hissetiysen onunda senden hoşlandığını düşünüyorsan git söyle karşısına geç deki yaa.. şeyy.. o kadar şey kurdum kafamda o kadar tekrarladım sana söyleyeceklerimi ama gözlerini görünce hepsi aklımdan uçtu de mesela :DDD
48 Yorumla- +1 yıl
Artık bakışlar bıseye yaramıyor. Baktıgında ne bakıyorsun be dıyorlar ya da ben sana olesıne bakıyorum dıyorlar :D
+1 yılALLAH AŞKINA , NEYSE PARASI BEN VERİCEM BİR KURSUNU FALAN AÇIN BE :(:(:(
bıktım, bıktım, bıktım :(:(:(
AÇILIN ULANNNN.. ÖLMEZSİNİZYAAA713 Yorumla- +1 yıl
yaaa emin ol çakmıştır zaten ! olumlu olumsuz DELİNKANLI değil misin.. ne olabilir HAYIR.. eyvallah de git... ama ya EVET derse ;)
Utanacak bir şey değil yaa :( - +1 yıl
Seminerler veriyorum ben :)) Yazın Türkiye'de devam edeceğim :)
- +1 yıl
VALLA BİLMİYORUM. FİGHT CLUP GİBİ BİR ŞEY KURUN ATANIZDA.. BİRBİRİZİ GAZLAYIN , REDDEDİLENLERİ TOPLUMA GERİ KAZANDIRAN, ÖZGÜVEN VERİN FALAN
HALLEDİN İŞTE :(:(
BU KAÇINCI BEĞENDİĞİM ERKEĞİN BAKIP BAKIP BAKIP ORTADAN KAYBOLMASI :( - +1 yıl
aynen biraz kendinede bak derim empatiyi iyi kurmak lazım...
- +1 yıl
evet o da olabilir.. internet ortamında her gün ÇEKİNGENLİĞİİ NASIL YENERİM lerden de olabilir..
neyse gördük ki hayırlısıymış.. çekinken erkek hiç çekilmiyor!
- +1 yıl
sen nasılsın sennnnnn bırak onu...
- +1 yıl
allah aşkına sen git aynanın karşısına hoşlandığın kızın resmini koy çalış :D
görmediğin tanımadığın kızların saçını çekerek kendini tatmin edemezsin.. HOŞ BU KABALIKLA TEK SORUNUN ÇEKİNGENLİK OLSA KEŞKE - +1 yıl
yaa ne alakası varrr sen benim yorumlarımı okumuyormusun ?
- +1 yıl
ne bilim kendinde ara sorunu ya bağlamışsınız olayı hemen,
bir şey demiyorum, içinizde uydurduğunuz korkularınızla yaşayacağınız güzellikleri ıskalamayın diyorum...
reddedilmek utanılacak bir şey değil! riske değer!
Romantik bir anda yanındayken ona jest yapıcan. Hem aşık olur hem de anlar hoşlandığını ? Romantik derken sakin bir yerde ona yaklaşmışken mesela... İlla mum falan olması gerekmiyor yani.
15 Yorumla- +1 yıl
bak aşıdaği yorumumu gör copperfield arkadaşın sözüne yorum yaptım yaptıklarım yazıyor orda..
- +1 yıl
daha ne yapayım...
- +1 yıl
zaten mesajjlarıma cevap vermediiii... yalanda söylüyor görmedim diyor ama yanımdayken bir daha attım onu gördü... :D
öncelikle senin varlığından yaşadığından haberdar olması lazım ...sonrasında onun ilgisini çeken şeyleri tespit edeceksin ve aklının bir yerine senin adını yazacak fiilerde bulunman lazım...diyelim ki kız sporcu ve akşamları spor salonuna gidiyor anında bir sıçrayış ile paraya kıyacak ve onun gittiği spor salonuna yazılacaksın ve sanki tesadüf karşılaşma sonra ise muhabbete giden bir spor arkadaşlığı kuracaksın.
Kızlar kendisinden bir adım önde erkeklere ilgi duyarlar...!10 Yorumla
+1 yıl___ merhaba
___ Mrb
___ Nasılsın bugün, gözlerin yaşadığımız yer yüzüne kapaklarını açmış ne güzel :)
___ teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın :)
___ iyi olduğuna sevindim , ben de iyi olmaya çalışırken , bu gün bişe farkettim
___ Ney miş ki o
___ Nefesimin yanlız olduğunu farkettim , kalbime yeterli oksijen salgılayamıyor, senin gibi bir nefesim olsun çok isterdim , sanırım ölümsüz olurdum seninle
___ ODUN DEĞIL ISE MANTIKLI BIR ŞEYLER SÖYLEYCEKTIR :) :)12 Yorumla- +1 yıl
böğğ bu ne be? sakın bir kıza bunları deme bak ben sana diyim.
- +1 yıl
Senin ateşin başına vurmuş , hadi güzelim başka taşa takıl :) o eksiyi basan kimsen çekemediğin her harfim g ---> ötüne girsin :)
+1 yılBuradaki saçmalıklara aldanma. Arkadaş olmayacaksın. Sıkışır kalırsın. Önce kıza potansiyel sevgili olacağını baştan belirteceksin. Bunu iltifat ederek, hediye alarak değil de, hal ve hareketlerinle yapacaksın. Sonrasında ilişkini derinleştirmen için gereken kuralları sana buradan yazarım..
24 Yorumla- +1 yıl
hal ve hareketlerinle nasıl bellirtecem...?
- +1 yıl
Samimiyetinle :) ama bunu yaparken bazı noktalara dikkat edeceksin..
- +1 yıl
ne gibi?
- +1 yıl
Mesela tatlı tatlı onunla oynayacaksın, bazen eğlence, bazen korku, bazen sinirlilik hali. Ama bunları yaparken de, eğlenmen gerekli...
Bir erkek arkadaşınla konuşur gibi konuşacaksın..
Suyunu cıkaracak kadar bakmana gerek yok,ilgilendiğini anlar zaten bir kac bakıstan sonra.Araya kesinlikle aracı koyma, " çekingen,ezik" damgası yersin.Adam gibi tek buldugun bir zamanda gidersin,tanısmak istediğini söylersin bu kadar yani.Az bucuk yakısıklıysan red almazsın,
10 Yorumla
+1 yılMümkünse her yerde karşısına çık. Utangaç değilsen gülümse, gözünü ondan ayırma. Kısaca hareketlerinle belli et :)
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani? ben zaten sürekli gülümsüyorum ona...
- +1 yıl
gözünü ondan hiç ayırmazsan hep karşısına çıkarsan aklına girmiş olursun :)
- +1 yıl
göz?m hep onda zaten..
+1 yıl:)) samimi davranışlarınla kaçamak bakışlarınla.. e bunuda anlamıyosa saftır :)
26 Yorumla- +1 yıl
yaa mesajlarıma cevap vermiyor arkadaşım iltifatlar felan tamam kızı tanıdım zaten kendimide anlattım biraz..
- +1 yıl
hım.. anlıyorum canım
- +1 yıl
neee diyorsun peki ?
- +1 yıl
valla mesaja bile cevap vermıyosa :/ ne diyebilirimki
- +1 yıl
ilk başlarda cevap verdi sonradan cevap yok biraz daha belli ettim ama ondan hoşlandığımı...
- +1 yıl
yaa kaçamak bakışlardan anlaşılıyo mu. Bundan bole hiç bakmiyim ole ise
+1 yılAnlar tabiki,bir kızın anlamaması için salak olması lazım :)
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl neyiii anlamaması için bende onu soruyorum zaten...
- +1 yıl
Yani ondan hoşlandığını anlar diyorum,siz görüşen kişiler değil misiniz ?
O senin konuşmandan ilginden mesajlarından anlar tabiki,istemiyorsa anlamamazlıktan gelir o ayrı tabiki.. - +1 yıl
tamam zaten mesajlarıma cevap vermiyor görmedim diyor ama görüyor yanii yalan olduğu belli önünde de mesaj attım onu gördü... sevgiliside var kızın...
+1 yılKızın yanında küçük sakarlıklar yap. Bu her kızın hoşuma gider(daha doğrusu çoğunluğun:))
12 Yorumla- +1 yıl
anlamaması için aptla olması lazım anlamıştır kesin numarasıınıda aldım mesjlarıma cevap vermyor görmedim diyor ama yalan söylüyor önünde attım onu gördü...
- +1 yıl
heee cevap vermiyorsa o istemiyor demekki ...üst üste hala mesaj atarsan bıkar senden 1 hafta falan sabret faceten falan 1 hafta sonra konuşmaya başla :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbütün kızların yorumlarıma baktıgımda her kız ayrı ayrı şeylerden hoslanıyor. En iyisi direk bodozlama senden hoşlanıyorum.Yada kızın gittigi yerlere giderdim arkadaşlarım hep gözünün önünde olurdum ve bir kaç gün sonra neler hissetigimi söylerdim. :)
20 Yorumlabır caba ıcersınde olma hoslanıyorsan o zaten bellı olur bence dogal ol herseyı akısına bırak
21 Yorumla- +1 yıl
yaa zaten 100% anlamıştır yaniii kesinlikleee ama kızın sevgiliside var...
+1 yılvalla arkadaşım tüm kızlar için demiyom ama ortaokulda takılıyodum birine senin gibi bakışma falan vardı çekingenlik olduğu için direk açılamıyodum. ama hep göz göze geliyorduk teklif ettim tanımıyorum ilk defa farkettim dedi. aynısı lisede de başıma geldi. Albert Einstein dediği gibi kadınları anlamak fiziği anlamaktan daha zor. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılAbisine kardeşini seviyorum de azını burnunu dağıtsın. Kız öğrendiğinde sana aşık olacaktır emin ol. Duymazsa bide babasını dene.
40 Yorumla bana göre acigini yakaladigin anda belli ediceksin örnegin canim skldi dediginde sende ah keske ben orda olsaydim taarzi seyler sarf ederek söyleyebilirsin zaten kizlarin hisleri bize göre daha iyi kiz herseyi biliyodur sen rahat ol , bir kac aktiveteye davet et gelsen iyi olur tarzi seyler yardimci olabildiysem sevinirim
00 Yorumlaonu sahipleniyormuş gibi davranmalısın. yani sahiplen derken malmış gibi demek istemedim yanlış anlaşılmasın. onu kıskan ve bunu belli et. kısıtlamalar getirmeye çalış yavaştan yavaştan. eğer bu yaptıklarına uyuyorsa zaten olur o iş. öbür türlü uğraştırır :)
00 Yorumla
+1 yılBak kardeşim bu işler mektupla yok mendille olacak şyler degil devir degiştı etkilemek istyorsan zor olacak biliyorum ama cık karşısına bak benım sana karşı böle böle duygularım var de acıl gerisinı ona bırak.ha yok acılamam falan diyorsan bir sanie bakarmısın de gid yanına gerisi gelecektır tamam heycan olacak avucların terlıcek ama kardes bunlar işin tuzu biberi .d hadi hayırlısı ola
00 Yorumla
+1 yılOnu izlediğini hissettir, konuşmaya çalış , arada azıcık kızdır sonra hemen yumuşat ve iltifat et :D her zaman işe yarar.
38 Yorumla- +1 yıl
daha fazla kızdır değil ama bu taktikte önce kızdır sonra yumuşat en son iltifat et :D
- +1 yıl
hala aynı yerde takılı kalmışsın şekerim ortam yumuşatmadıktan sonra kızıştırmak onu sinir etmekten başka bir işe yaramaz sen benim taktiği kullan diyorum bu kadar basit.
- +1 yıl
o kızda bir şey var o zman :D bende yaramıştı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen şöyle yaz: Nasılsın umarım iyidirsin hayat nasıl mutlu musun? yaz anlar bence anlamazsa tek çaren itiraf etmek oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ? bunu yazıncca ne oluyorki ?
Cevap sahibi+1 yılsen dene bi
- +1 yıl
sevgiliside vardı ama bu arada daha öncede mesajlarıma cevap vermedi 2-3 tane mesaj atıım cevp yok görmedim diyor ama yalan söylüyor yanımda attım mesaj aaa senmisin dedi..
Bir kızın yanında olgun ol. Hem zor ol hem ilgili ol. Bunu dengele. Ulaşılmaz olmayı da bil ki sana ulaşmaya çalışsın. Bakımlı ol,parfüm kokuna dikkat et. Gülüşlerine konuşmalarına dikkat et. Belki de sen söylemeden o itiraf edecek :)
10 Yorumla
+1 yılarkadaşlaras soylenırkı ben bu kızdan hoşlandım dıye arkadaşlarda yardım edeler
35 Yorumla- +1 yıl
Yardım eden bır arkadasım olmadı bu zamana kadar tam tersıne olmaması ıcın caba gostermıslerdır. :)
- +1 yıl
fabrikadaki kadınlar anlamış benim bakışlarımdan bence kızda anlamıştır kadınlar dedi kıza benim yanımda bak bu çocuk senden çok hoşlanıyor çok beğeniyor diyeee bendeee evettt dedim kızdaa hadii yaa dedii evet dedim güldümm oda güldü...
- +1 yıl
hm :)
- +1 yıl
eeeeee ?ne diyorsun bu arada mesajlarımada cevap vermiyor görmedim diyor ama yalan olduğu belli bu arada kadınlar bile anlamış yaniii ona olan bakışlarımdan daha ne diym o nasıl anlamasın bu arada sevgiliside var kızın
- +1 yıl
sevgilisi varsa o sana asik olmazki
günlük hayatta karşısına çıkabiliyosan sık sık görün, teklif etmesen de bir süre sonra tepkisini anlarsın. ancak konuşacak durumun yoksa gidip teklif edeceksin ...
10 Yorumla
+1 yılgöbekli erkek sevip sevmediğini sormuştum. çok rezilce ya. aklıma geldikçe gülüyorum. sana gelince başta arkadaş ol zamanla ne sormak istersen sorarsın ama sakın göbekten konuyu açma ıyy diye bir ses duyarsın.
20 Yorumla
+1 yıltüylerini kabart
Diğer erkekler ile dövüş
Hayvan avla önüne getir
Kükre
Belgesellerde bunlari gördüm deneyebilirsin70 YorumlaYavşak ol, yavşakları severler; salak salak espriler yap, şaklabanlığı severler; boş konuş çok konuş, konuşmayanı görmezler; yerli yersiz laf at, ilgi göster kendini bir halt sansın, ilgiye bayılırlar. Öyle cool duracağım efendi takılacağım dersen 100 kızdan 99'unu kaçırırsın. O kalan 1 tanesi de benim zaten, daha kendisini bulamadım ama. :]
03 Yorumla- +1 yıl
ben cool duran efendi seviyorum ya, bence bu dediklerinle anca varoş mekan gülleri tavlanır :'(
- +1 yıl
levresrouges,varoşluk diye bir şey yoktur,varoşluk kendini geliştirmiekle alakalıdır.ben bebekte arnavutköyde varoşlardan aşagı bir çok insan tanıdım,lütfen sözlerine dikkat seçici ol
- +1 yıl
Sakun haaa bu adamin dediklerini yapma. En nefret ettigim sey budur. Yavsakliktan nefret ederim. Bi erkegin yavsakligini gordugum an soguyorum
Böyle yazılır link
00 YorumlaOnunla ilgilendigini goster.gozlerini bak. Hep cevresinde dolas. Sonra konus arkadas gibi. Zayen anlayacaktir sevgili arkadasim. Anlamamasi mumkun değil
12 Yorumla- +1 yıl
ilgi tamam konuşmalar tanıma tamam iltifat tamam sonra numarasını aldım oda tamam şimdi mesajlarıma cevap vermiyor 3-4 mesaj attım cevap yok görmedim diyor ama yalan söylüyor yanımdayken attım onu gördü hemen senmisin diyor... bu arada kızında sevgilisi var yanniii bilmiyorum ne yapsam hanii bir barış bir küs gidiyorlar öyle görünüyor fabrikada yanımda çalışan bayanlar dahi anlamış bakışlarımdan ondan hoşlandığımı..
Keşke hayvan olsaydık ilişkiye girmek için bin bir türlü prosedürleri geçmek zorunda kalmazdık sen ne düşünüyorsun bu konuda ? derdim :D
10 Yorumlamal degıl ya bakıstan hal hareketten anlasın hacı bıde ozel bısımı yapıcaz mıllet kapıda kuyruk olmuskene :D
10 Yorumlaona olan ilgimi bir süre hareketlerimle gösteririm onunda hareketlerini yoklarım zamanı gelince gerekeni yaparım
10 Yorumla
+1 yıle- seni görmek ne güzel nasılsın bugun ?
k-iyi
e- ?
k- ?
e-iyi günler
k-saol.
bu nedir ya11 Yorumla- +1 yıl
daha ne yapayım ben bu kızların önünde bir amuda kalkmadığım kaldı
+1 yılemmm iste cicim, sekerim falan yaz sonra cok güzelsin falan filan !
durduk yere bir hediye al !
bu benim yapdiklarim :D10 Yorumla- 11 Yorumla
- +1 yıl
<3333
Gizli Üye(30-35)+1 yılya kızlar ince şeylerden hoşlanır erkek olsa bir şey diyemem ama ..mesela okuldaysa gizli hayran modu takılabilirsin ..güzel bir çiçek gönderip üzerine güzel bir not yazabilirsin..
13 Yorumla- +1 yıl
Sonra kım bu sapık desınler degılmı :D
Gözlerine Uzun Uzun Bak sonra arkanı don ve deki Piston Aşşa İndi !
10 Yorumla
+1 yılbunların hepsi ayrı model ki kardeş?tüyo veririz
git uygula deriz
ama yeterli gelmez bu türk kızlarına!10 Yorumlailtifat iltifat , lisedeysen elinde yiyecek bişey varsa ağzına sok , unıdeysen yemek ısmarla defterını karala daha da buyuksen arkadas ayagına kahve ıcmeye gotur evınden arabayla al falan
05 Yorumla- +1 yıl
yaa mesajlarıma cevap vermiyor arkadaşım iltifatlar felan tamam kızı tanıdım zaten kendimide anlattım biraz..
- +1 yıl
yaa sevgiliside varmış kızın daa bir barış bir küs gibi artık belli değil..
- +1 yıl
yaaa zaten bir dargın bir küs felan diye bilyiorm faceten felan bakıyorumda ilişkisi var ve yok felan yazıyor 14 şubattada ayrıymışlar ne yaptın felan diyee sordummm iştee barışmışlar çocuk buna çiçek göndermiş ve yemeğe götürdü felan dedi...
+1 yılhiç beklemem ve anlaması için farklı yöntemler hiç denemem .direk yanına gider hoşlandığımı söylerim .kızlar kararlı erkeklerden daha çok etkilenir .erkeğin niyetinin ciddi olduğunu anladıklarında kızlar daha çok hoşlanır.
00 Yorumlaönce muhabbet kurulur uzun cevaplar vrebileceği sorular sorulur
arada bir onaylanır bu onayla birlikte yer yer iltifatlar serpiştirilir.. dümdüz gidip hoşlanıyorum denmez.önce arkadaşlık kurulur10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. gözüne bakarak konuş yanında baskalarıda olsun kız da düşünür neden sadece bana bakıyo diye
30 Yorumla
+1 yılkızın arkadaşına anlatabilirsin belki yardımcı olabilir
15 Yorumla- +1 yıl
yok kızın öyle samimi olduğu birileri ama ben elimden gelenide yaptım numarasınıda aldım mesajlarıma cevap vermiyor görmedim diyor ama yalan söylüyor önünde bir daha attım onu gördü... yanii ona karşı ilgiliyimde vede erkek arkadaşıda var kızın..
- +1 yıl
hmmm kötü olmuş
- +1 yıl
eee ne olcak yaa kız anlamamışmıdır sence?
- +1 yıl
belki anlamıştır ama anlamamazlıktan gelmiştir kızlar bunu çok yapıyor
- +1 yıl
yaa bugün öğrendim şimdi işten geldimmm kızın sevgilisi askerden gelmiş istemeye geleceklermiş yakın zamanda bizim fabrikada bir ablaya söylemiş..
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılgit ellerinden tut gözlerinin içine birşeyler beklermiş gibi bak ve seni çok arzuluyorum de <3
10 Yorumla
+1 yılkibarca duygularını söylemen yeterlidir kuyruk gibi sürekli peşinden gitmemelisin ama uzaktan da olsa takipte kalmalısın nelerden hoşlandığını öğrenmelisin yakın arkadaşlarıyla konuşmak yerine bizzat onunla irtibata geçmelisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. yere uzan...uzerınden bı kamyon gecsın yazıldıgını gorsun :D
10 Yorumla
+1 yılben hoşlandığım kıza dokunurum ama yavas yavas değil ani dokunuşlar yaparım kızlar dokunulmaktan hoşlanır.hiç tanışmamışsanız yan yana geçerken kolunu onun koluna değmesin sağla veya ellerin onun ellerine değsin .eğer tanışmanız veya küçük de olsa muhabbetiniz olmuşsa işin daha kolay şaçıyla oynayabilirsin (kafa derisinde sinir hücresi boldur ),hava nasıl diye sorup elini yanağına dokundurarak sözde üşüdüyüp üşümediğini kontrol edebilirsin.Yani et ete değecek aga :D
11 Yorumla- +1 yıl
sen bu işi biliyosun haa.
+1 yılYazılım Mühendisliği okuyorum.Arkadaşlar hep taktik ister benden.
60 Yorumlaboşver arkadaş kızların hepsi deli ne yapacakları belli değil ..:D:D sen en iyisi git senden hoşlanıyorum de açıl kabul ederse eder etmezse zaten bir daha da yanından bile geçme...:D
10 Yorumlabenım hoslandıgım kız pastanede calısıodu.senın yuzunden evde sabah kahvaltı yapmayı bıraktım dıe acılmıstım degısmezdı sade acma alırdım her gıttıgımde acmam hazır olurdu :)
10 Yorumla
+1 yılhayatın akışına bırak :D hayat elbet yolnu bulduracaktır
10 Yorumla
+1 yılkes bayağı kes bir yerden sonra kesmez desin ama sen kes.
33 Yorumla
+1 yılkonuşuyorsanız kız salak değilse anlamıştır zaten ekstra bir şey yapmana gerek yok.
216 Yorumla- +1 yıl
Bana niye atar yapıyorsun ya benim suçum ne? :D Git çek kolundan seviyorsan buyur gir ömrüme sevmiyorsan vaktimi alma de için rahatlasın :D
- +1 yıl
bu gazla git kıza da söyle bari :D
- +1 yıl
O zaman ben gideyim :D
- +1 yıl
ya durayım :D ya erkeksin sonuçta neyden çekiniyorsan anlayabilmiş değilim git konuş bir şey kaybetmezsin ama konuşmazsan başkasına giderse üzülürsün.
- +1 yıl
ya dediğim gibi aslında kız felan yok. ama olduğu zamanlardada konuşamadım hiç. utandım. düşündüm konuşmayı ama karşısına çıkınca ne diyeceğimi bilemedim. hangi kelimeleri kullanayım. ne diyeyim. bilemedim. dediğim gibi karşısına çıkabilmem için bir ışık görmem gerek. yani bir bakış. bir söz . yani kendisininde bana boş olmadığını hissettirmesi gerek. varlığımın umrunda bile olmayan kızın karşısına çıksam ne olacak. ee sevdiğini hissettiren kimse de olmadı... :((((
- +1 yıl
Siktir et takma o zaman önüne bak.
- +1 yıl
Olmuyor diye bir şey yoktur illa olur er ya da geç. Hayır rahatsız edecek bir şey söylemedin
- +1 yıl
Karamsar düşünme derim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılona karşı ilgili davran onu mutlu etmeye çalış sevdiğini belli et birazcık konuşmaya cesaretin olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
oooo orası tamam güven tamam iltifat tamam onu biraz tanıdım ve kenddimden de biraz bahsettim ve ufak tefek takılmalar tamam sinir etmeler birraz tamam numarasını alma tamam son günlerde biraz daha belli ettim mesajlarıma cevap vermiyor... birde kızın sevgiliside var hanii var mıyokmu bellide değil yanii bir dargın bir küs felan ilişkisi var yok artık ne kadar gerçekçi bilmyrum...
birde mesajlarıma cevap vermiyor görmedim diyor ama görüyor yanii yalan olduğu belli önünde de mesaj attım
+1 yılkibar ve nazik ol. her fırsatta göz göze gelin, gülümsemeye çalış onla göz göze gelince ve ondan başka bir kıza da bakma mümkünse
10 Yorumla
+1 yılben bir b.k yapmıyorum bazen kendisinden nefret ettiğimi bile düşünebiliyodur heralde.
10 Yorumla
+1 yılsana arkadaşlık ötesi duygular besliyorum de :)
hmmm öylemii derse gülerse tamamdır :)10 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar